Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 146
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Предполагам,че не разполага с тези пари,които е вложила първия път в бизнеса...но ще е много добре,ако го започне отначало...

# 556
Предполагам,че не разполага с тези пари,които е вложила първия път в бизнеса...но ще е много добре,ако го започне отначало...
Последно по тази тема, да не оспамя, но, когато прехвърлиш фирмата си (предприятието си), ти не прехвърляш и печалбата си до този момент. А само самото юридическо лице.

# 557
Прекалено на дълбоко взехте да копаете  Laughing
В този сериал,има доста неуточнени и недовършени действия.И фирмата на Бри е едно от тях.  Peace

# 558
Не само, имаше май и разминавания във времето. Аз не съм последователна в сезоните и не мога да преценя точно, но май някои от децата на отчаяните растат по различен начин Simple Smile Не ми се задълбава сега да преглеждам как се променят децата на Габи- Бри-Сюзън, но за някои май времето е спряло.

# 559
Последно по тази тема, да не оспамя, но, когато прехвърлиш фирмата си (предприятието си), ти не прехвърляш и печалбата си до този момент. А само самото юридическо лице.
Аз не говоря за това.Говоря,че може да не е избила тези пари от бизнеса,че да започне отначало...както и да е.

Прекалено на дълбоко взехте да копаете  Laughing
В този сериал,има доста неуточнени и недовършени действия.И фирмата на Бри е едно от тях.  Peace
Нали все нещо трябва да се коментира в тая тема  Mr. Green
Мммм,на мен всичко до сега си ми е било напълно ясно.Освен някой съвсем дребни детайли,за които вече не се сещам...даже не знам дали е имало такива  Mr. Green

Не само, имаше май и разминавания във времето. Аз не съм последователна в сезоните и не мога да преценя точно, но май някои от децата на отчаяните растат по различен начин Simple Smile Не ми се задълбава сега да преглеждам как се променят децата на Габи- Бри-Сюзън, но за някои май времето е спряло.
След петте години - децата на Линет пораснаха,Сюзън роди ЕмДжей,Габи роди двете си деца и децата на Бри - Андрю се промени драстично,Даниел също(даже вече я няма и замина да живее с детето си и с мъжа си).Мисля,че относно времето всичко си е ок  Rolling Eyes 

Хора,дайте да пуснем нова актуална анкета...  Rolling Eyes

# 560
Имаше някакво разминаване, май на Бри дъщерята стоеше на една възраст, а синовете на Линет растяха, коментирало се е тук.

# 561
  • sf
Вчера видях "Бри" в един епизод на "Бар Наздраве". С 20тина години по-млада,обаче в Съпругите изглежда далеч по-добре.  Grinning

# 562
Вчера видях "Бри" в един епизод на "Бар Наздраве". С 20тина години по-млада,обаче в Съпругите изглежда далеч по-добре.  Grinning
Иха,дали се сещаш кой епизод е Mr. Green

Имаше някакво разминаване, май на Бри дъщерята стоеше на една възраст, а синовете на Линет растяха, коментирало се е тук.
Мхм,може.  Rolling Eyes

# 563
Прекалено на дълбоко взехте да копаете  Laughing
В този сериал,има доста неуточнени и недовършени действия.И фирмата на Бри е едно от тях.  Peace
Нали все нещо трябва да се коментира в тая тема  Mr. Green
Мммм,на мен всичко до сега си ми е било напълно ясно.Освен някой съвсем дребни детайли,за които вече не се сещам...даже не знам дали е имало такива  Mr. Green

Така е.Трябва да се коментира. Peace
А относно "дребните детейли",мисля,че е доста повече от дребни.И пример веднага давам:Карл уж имаше син след брака си със Сюзън.Сам го гледаше,понеже майка му забегнала някъде и ги оставила да се оправят сами.Ок.Ама след смърта на Карл какво става с това дете?Дори на погребението му не го дадоха.А детето е малко-колкото Ем-Джей е.Сюзън наследи бара-продаде го и намести парите.Е това дете не заслужава ли част от парите на баща си.
Наследство това-онова  newsm78

Със сина на Иди,и там имаше нещо недоизяснено...

И да,с ръстежа на децата,също имаше нещо.Дори в тази тема, бяхме смятали годините.Имаше един епизод-5години по-рано,после пък 5години по-късно и там едните деца докато растяха,другите си стояха малки.

Това са примери,за които се сещам на прима виста,но има доста,доста други,които наблюдаваме с течението на сезоните...

Peace

# 564
Да,но дали трябваше да дадат как се развива живота на детето след това?Щеше да се загуби много материал за нищо...можеха да го включат в погребението някак си,наистина...

Мисля,че това с бара беше малко прекалено и искаш нещата да се развиват до последната нотка...и както каза "копаеш на дълбоко"   Peace

Със сина на Иди си спомням,че цялото попечителство отиде на бащата  Rolling Eyes Но може да греша  Rolling Eyes

Може ли да ми кажеш какво означава "прима виста"?  Mr. Green че не знам

# 565
Desperate Housewives#21 Sneak Peak #1 -> http://www.youtube.com/watch?v=MwyP_Hmwq1A

Нямам търпение до новия епизод.. Simple Smile

# 566
Аз съм далеко от мисълта,че трябва да покажат,как се развива живота на сина на Карл,но можеха да споменат нещо за него.Каква ще е съдбата му след,като и майка му го е изоставила.Разбрахме за щерката на Катирин,че се омъжила за французин и живее весело и щастливо във Франция.Това например мен не ме вълнува кой знае колко,защото тя е голяма и каквото и да става ще се оправи все някък,но сина на Каръл е друг случай.Малко момче без майка и татко.Също така учеше в у-щето,където работеше Сюзън.И от там изчезна...Малко светлина да бяха хвърлили по въпроса,не е казано,че цял епизод трябва да отделят за него  Peace

Колкото до това с бара-не,не искам нещата да са обяснени с всички подробности.Просто го дадох за пример,защото и ти дълбаеше за фирмата на Бри.Та както не е обяснено за фирмата подробно,така не е обяснено и за бара подробно.И всъщност не повдигнах темата за бара като бар,а за парите от него.Че Сю го продаде,но пари за съна на Карл не отидоха.

А "прима виста"-"на първо четене"-първото за което се сещам,без да се замислям много,много.

# 567
Окей,както и да е...може с дни да дълбаем по темите.
А колкото до фирмата на Бри,като помислих разбрах защо така се случи.И теорията ми е,че тя не отвори нова фирма,защото Сам я заплаши,че ще каже не само на Карлос и Габи,но и на полицията.Докато Карлос и Габи сега тайната си остава между тримата...   ей,страшен съм обаче  Mr. Green
ББ:Сега в епизода,който ще излезе в понеделник,разбрах,че Сюзън ще занесе отровната храна от Фелиша в училище...така че там може да покажат сина на Карл,макар че ме съмнява  Rolling Eyes

А това за прима виста,попитах защото някаква "Виста" разпространява ДВД-тата на съпругите и затова се зачудих  Mr. Green

# 568
Дамммм.Може доста да говорим по темата,но нали идеята е да се коментира  Mr. Green
Шегувам се само. Peace Да,както и да е.
Може доста да се каже.
Идеята ми беше,че както въпроса с фирмата остана недоизяснен,така и с много други събития в този сериал.Примери доста...  Peace

# 569
Вчера се насладих на последните два преведени епизода.Особенно на предпоследния се смях много Joy Joy JoyМного ме дразнят Линет,Фелиша и Пол.
Както каза Рене на Линет-Приеми ги ,иначе ще бъдеш първата съпруга,а не съпругата. (нещо такова беше)Peace
Не може да се примири,че Том е голяма риба,а не тя.Вместо да се наслаждава на икебаните Mr. Green
Фелиша-тази жена наистина е луда Crazy
Пол-не съм очаквала,че ще се сприятели с Фелиша и така ще приеме Сюзън,но мъката какво ли не прави.Сега Сюзън ще загази ми се струва Tired
Карлос е много различен от предишните сезони.Първо със загубеното им намерено дете беше доста непреклоненен,сега с тази ситуация с Бри.

Общи условия

Активация на акаунт