Отчаяни съпруги - изненадите продължават (Сезон 7, тема 3)

• 40 145
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
Дано да си права за Линет и Том.Не искам да се разделят.
Съмняваме Фелиша да се появи.Мисля,че това й беше вече ролята.
Не беше загадъчен,но беше много различен  Mr. Green Да бяха остава ли нещо,за което да гадаем,както каза за свадбата на Майк.
И на мен ми хареса как ги събраха всичките съпруги и сега ги свързва нещо голямо.Остава само да гадаем какво са правили и стрували,че за толкова кратко време да се отърват от тялото петимата.Знаем само,че са го напъхали в кутията  Simple Smile

# 661
  • София
Защо пък в кутията, нали го влачиха в един чувал, червен май? После някой търкаше килима и накрая метнаха отгоре някакво малко килимче. Това с кутията съм го изпуснала  newsm78

# 662
  • София
Накрая дадоха сандъка, явно вътре го бяха скрили, нали нямаха време, че гостите идваха.

# 663
  • Fort Worth, TX
Накрая дадоха сандъка, явно вътре го бяха скрили, нали нямаха време, че гостите идваха.
Мда, и аз останах с впечатлението, че е сложен вътре.

# 664
Да,вътре е.Последните пет секунди от финала завършиха с кутията.Габи я погледна,а пък и камерата насочиха към нея.Подобен случай с Мери Алис в първи сезон и смъртта на Дейдре,ако се сещате  Rolling Eyes А и това не беше чувал,а покривките ,които бяха в сандъка,май  Rolling Eyes

# 665
Новия сезон кога ще започне?

# 666
Новият сезон в IMDB е дадена датата 25 септември.. Simple Smile
**************************************************************************************
Мнение: Финалът да.. наистина не беше кой знае какво. Но за осми сезон остават загадки просто не сме ги открили.. Grinning

- Какво ще правят Карлос и Габи със убития пъстрок?
- Габи ще си върне ли Грейс (или ще я види ли някога, ще се сети ли за нея изобщо) и какво ще стане с Хуанита..?
- Ще си мълчат ли и 4те съпруги за "мъртвеца в сандъка"?
- Все нещо трябва да има около новият на Бри, неможе да е само това..
- Том и Линет..? Какво ли ще стане с тях..?
- Какво ще се промени със Сюзън след като се върна?
- Наистина ли е мъртва Фелиша?
- Пол.. какво ще стане с него..? Ще е в затвора ли, ще е на свобода ли..
- Какво ново ще има около Рене.. ?
-  Помните ли че Портър ( или Пресрън беше) имаше връзка с майкаата на най-добрия си приятел и спяха заедно Линет ги хвана и т.н. Та мисълта ми е тя беше бременна дали няма да  се върне с бебето..
 - Друг вариант е Кейла да се върне пораснала и да настройваа Том срещу Линет..
- Да не забравя и Орсън, той също може да се върне да тормози Бри..

# 667
За тази на Портър/Престън ( и аз не помня,кой беше  Laughing ) мисля,че в крайна сметка се оказа,че не е бременна,а само така беше казала.Ама защо пък го беше казала не помня.

# 668
  • Враца

а може и да са скрили петното от кръв със съндъка

за новия сезон и аз искам да видя доразвитие на историите с децата на бри- андрю нали  се ожени и живее на уистерия лейн, е забравиха да го дават, дъщеря й  и внучето- също.
същото се отнася и за джули на сюзан- какво ново около нея...
изобщо, този сезон нещо бяха много незаинтересовани към някои от най-интересните участници в сериала.
и в други сезони са вкарвали нови хора- даже във всеки сезон има нов герой, но не забравят и старите второстепенни...

# 669
  • София
Ще подготвя нов облик на темата и като стигне 50страници ще пусна новата тема с новият облик Simple Smile ако имате идей за анкета ми пишете на ЛС Simple Smile или тука разбира се може да не се вясвам често, но чета темата  Simple Smile

Последна редакция: ср, 18 май 2011, 10:56 от Джес

# 670

а може и да са скрили петното от кръв със съндъка

Петното го скриха с килима.Дадоха го в началото на втория епизод.

Ще подготвя нов облик на темата и като стигне 50страници ще пусна новата тема с новият облик Simple Smile ако имате идей за анкета ми пишете на ЛС Simple Smile или тука разбира се може да не се вясвам често, но чета темата  Simple Smile
Супер.Наистина,дайте да даваме предложения  Mr. Green

# 671
  • София
Отчаяни съпруги с променени договори
Тери Хачър, Фелисити Хъфман, Марсия Крос и Ева Лонгория остават на Уистери Лейн. След техните преговори, където бяха описани като ‘слаби’ преди няколко месеца, основният каст на ‘Отчаяни съпруги’ са подписали договори за поне още един сезон.

Новите договори са за една година и с опция за втора. С четирите главни дами на борда, се очаква от ABC да обявят официално сезон 8, въпреки че не е ясно дали това ще се случи веднага или през май.
В началото на 2011г. бе съобщено, че Хъфман, Крос и Лонгория са поискали по- висока заплата. В същото време се твърди, че Хачър е близо до своята сделка отделно от останалите съпруги.

Новата им заплата е 325 ооо долара за епизод, а преди е била 275 ооо долара за епизод. С допълнителна компесация, актрисите могат да вземат 375 000 долара за епизод. Ако опцията за сезон 9 се осъществи, заплатите може да достъгнат около 350 ооо долара. По този начин могат да направят около 18 милиона за всяка една от тях за предстоящите два сезона

# 672
За тази на Портър/Престън ( и аз не помня,кой беше  Laughing ) мисля,че в крайна сметка се оказа,че не е бременна,а само така беше казала.Ама защо пък го беше казала не помня.

Значи, пуснах си специално този епизод на 5 сезон.. Майката на най-добрият му приятел: "Няма да предадеш нищо от това което ти кажа на сина ти нали" и Линет беше казала: "Да. Другата беше започнала да обяснява и Линет и пъхва плика с пари и казва "Късмет.. и после допълва.. когато бебето се роди не казвай на Портър, а се свържи с нас, ще направим каквото можем от разтояние"

Peace може да го е казала защо и е платено смисъл да сигурна Линет че няма да тросне бебето на Портър след време..

# 673
Отчаяни съпруги с променени договори
Тери Хачър, Фелисити Хъфман, Марсия Крос и Ева Лонгория остават на Уистери Лейн. След техните преговори, където бяха описани като ‘слаби’ преди няколко месеца, основният каст на ‘Отчаяни съпруги’ са подписали договори за поне още един сезон.

Новите договори са за една година и с опция за втора. С четирите главни дами на борда, се очаква от ABC да обявят официално сезон 8, въпреки че не е ясно дали това ще се случи веднага или през май.
В началото на 2011г. бе съобщено, че Хъфман, Крос и Лонгория са поискали по- висока заплата. В същото време се твърди, че Хачър е близо до своята сделка отделно от останалите съпруги.

Новата им заплата е 325 ооо долара за епизод, а преди е била 275 ооо долара за епизод. С допълнителна компесация, актрисите могат да вземат 375 000 долара за епизод. Ако опцията за сезон 9 се осъществи, заплатите може да достъгнат около 350 ооо долара. По този начин могат да направят около 18 милиона за всяка една от тях за предстоящите два сезона
Съпругите вече официално са подновени за осми сезон.  bigdance2

За тази на Портър/Престън ( и аз не помня,кой беше  Laughing ) мисля,че в крайна сметка се оказа,че не е бременна,а само така беше казала.Ама защо пък го беше казала не помня.

Значи, пуснах си специално този епизод на 5 сезон.. Майката на най-добрият му приятел: "Няма да предадеш нищо от това което ти кажа на сина ти нали" и Линет беше казала: "Да. Другата беше започнала да обяснява и Линет и пъхва плика с пари и казва "Късмет.. и после допълва.. когато бебето се роди не казвай на Портър, а се свържи с нас, ще направим каквото можем от разтояние"

Peace може да го е казала защо и е платено смисъл да сигурна Линет че няма да тросне бебето на Портър след време..

Бебе нямаше.Когато Линет й даде парите и всичко оредиха,тя каза,че е излъгала за бебето или нещо такова  Rolling Eyes

# 674
Ех,как ще дочакаме ако наистина 8-ми сезон ще е чак септемвро,не ми се мисли,иначе много силни епизоди,а и сериал като цяло,а тук някой спомена за Орсън да не би да се върнел,че той не беше ли починал ?

Общи условия

Активация на акаунт