Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 387
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
добро утро!

Да, Ася, банерът е чудесен както винаги.

Тини, винаги се грижиш да имаме спомен от срещите,
за което гооолямо благодаря  Hug

Попи, бих искала да те посетя  Wink

# 76
  • Бургас
Момичета даите да помислим, как точно ще излагаме мартениците върху масата, по точно върху какво ще ги закачаме, забождаме или каквото и да е там. Ако си спомняте от мин. година масата е само идин талашит за гръб, на който със скоч нищо не държеше. Гледам сега по сергиите слагат едно като решетка със стърчащи закачалки на които закачат мартениците  newsm78, от къде ли можем да се снабдим с такова нещо? Някой ако има идее сега е момента да ги сподели да не сме неподготвени в събота сутринта Confused

# 77
а онова високото чудо на Коледния базар, няма ли да свърши поне малко работа ?

# 78
  • Бургас
То всичко странично което имаме ще го вземем, въпроса е върху самата маса как да излагаме? А това високото не знам как ще го транспортираме newsm78

# 79
То всичко странично което имаме ще го вземем, въпроса е върху самата маса как да излагаме? А това високото не знам как ще го транспортираме newsm78
Thinking
Аз се замислих за времето.Дано не е дъждовно като днес. Confused

# 80
Момичета  Hug Hug
Безопасни иглички има една кутийка ,има опаковки и картончета за мартеници.
Мадлен -нещо такова ли

п.п.Вече направих поръчката за 6 стелажа ,обаче нямат кукички и този базар ще трябва да се заредим с кламери.
Стелажите са 85*65-само такъв размер е останал много бързо са свършили  ooooh!

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 19:17 от m@msy

# 81
момичета включете ме моля в графика- -където прецените Praynig

p.s айде за трети път да се редактирам-мога в неделя сутрин след 10.30 или в събота около обяд

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 18:47 от Merilota

# 82
Момичета, ние още сме си с температура, сега е малката  Sick, а от днес и аз съм с хрема!!!Немога да кажа нищо за графика, за да не ви подведа!!!Следя темата и най-вероятно ще мога да поема смяна в делничния ден, че баткото да е на градина поне!!! Peace

# 83
  • Бургас
m@msy точно такова, Супер си   bouquet Hug
Гинче бързо да оздравявате

# 84
Днес ми се обадиха от склада от който поръчах стележите и ми съобщиха че били изчерпани и поръчката се анулира  #Cussing out а в сайта ги дава налични  Thinking има телефони в няколко града утре ще звъня за някой забутан,скрит или забравен стелаж та дано ме огрее. Rolling Eyes
http://www.suvenir.bg/Stеlazhi/cat/140/9/

# 85

Мамси, наистина са хубави стелажите, жалко че са изчерпани  Rolling Eyes
...чудя се дали да не взема една стойка още от марта /от себе си/ - същата като старата ни

Ети, значи за събота и неделя - първа от 9 до 12, или втора смяна от 12 до 15 да те пиша?

Уф,
Малък Сечко Февруари
пак базара ни завари .......
Само не разбирам как така в Бургас два пъти сняг ще завали за една зима и двата пъти ще е по време на базари  ooooh!

Аз от днес съм в болнични... малката мислех, че ще прескочи тази година гриповете, но уви...

# 86
Каме,аз в събота може би ще дойда към 9.30ч,така че няма да е лошо някой да помогне на Мадлен с подредбата докато дойда.Мога да остана целият ден,но има голяма вероятност да закъснея с първата смяна. Confused
Бързо оздравяване на Юлето! Praynig

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 12:38 от deyzi

# 87
ГРАФИК на продавачи за Първомартенски Базар - Вариант 1

събота    - 26.Февруари   
9-12ч.   madlen   m@msy
12-15ч.   deyzi   tini7
15-18ч.   Ками   deyzi

неделя - 27.Февруари   
9-12ч.   madlen   Ками
12-15ч.   tini7   Merliota
15-18ч.   addi   

понеделник - 28.Февруари
9-12ч.   Нели   Ане
12-15ч.   addi   Ане
15-18ч.   Люси   Златина

вторник - 01.Март   
9-12ч.   Нели   Люси
12-15ч.   Златина   addi
15-18ч.   deyzi

Краси ми се обади, не е в Бургас и няма да може да е на линия за събота и неделя...

Има ли още желаещи да се включат в продажбите?

Деси, аз ще отида и първа смяна 

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 20:13 от Ками*

# 88
Стелажи няма останали никъде  Confused ,когато получат другият месец ще взема за да имаме за др.базари.

Ками сложи ме в събота първа смяна ,през седмицата съм от 11 -19 часа на работа -така че ще гледам да наминавам преди това  ако има нужда .

Как и кога ще стане извозването на мартениците  newsm78
Ками имаш ми Мтелския и Глобулският тел.-така че можеш да звъниш  Wink Бързо оздравяване на малката  Hug

# 89
m@msy готово  Hug
утре ще помислим за транспорта и ще ти звънна
Дано се стопи поне снега   Praynig

А някой днес минавал ли е през Тройката ? Има ли вече продавачи? Каква е ситуацията
Дали ще можем да си опънем тентата поне  newsm78

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 21:06 от Ками*

Общи условия

Активация на акаунт