Движение на българските майки - БУРГАС /работна тема 24/

• 30 388
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Графика ме устройва идеално.
Момичета, може би някоя от майсторките на мартеници се е сетила вече, но аз само леко да напомня, че може би няма да е зле да има и малко малки гривнички за бебешки ръчички. Миналата година се търсеха, а днес се чух с една приятелка, която много трудно е намерали мартеничка за нашето бебче. Просто споделям идея.  Simple Smile

# 91
  • Бургас
Eб... си и времето дето случихме, отново Twisted Evil
На Тройката и пред НХК вече от седмица има търговци от няколко дена всички са с тенди, чадъри, найлони и какво ли още не. Така че Ками нашата трябва да я вземем и страниците може би. Значи трябва да намерим кашони да ги нарежем и да ги сложим на масата и на тях да закачаме. В този ред на мисли ни трябват карфички, скоч, кламери и не знам какво още. Аз ще взема скоч и кламери, само незнам карфици от къде  Whistling, друго което ни трябват малки торбички. Някаква идея от къде да мина да взема? Ще взема и някакви найлони да срожим под масата и върху тях да слагаме кутиите. Сега последно къде са мартениците, че нещо изгубих им дирята. Аз ще донеса масата и плакатите.
За прибирането Нели си предложи услугите че е наблизо да прибира в тях нещата....

# 92
момичета, утре не мога да дам рамо, съжалявам.
да, какво време само.
карфици има в кинкалерийте.

# 93
Тентата и мартениците са при m@msy
При мен мисля са само страниците на тентата

Имам  на мамси телефона, но аз отказвам да карам кола в това време /с летни гуми съм/ пък и малката преди 18ч няма на кой да я оставя-болни сме в къщи
Единственото което се сещам е мъж ми след работа да мине и да натовари нещата и утре да ги достави... Та ако няма друг вариант ще говоря по-късно с него ... само не знам на мамси дали ще и е удобно довечера или утре преди 9

Имам и няколко кашона

Благодарности на Нели, че и прибирането е голям проблем

# 94
  • Бургас
И аз не карам в това време, вариант е евентуално Мамси утре сутринта да хване едно такси и да донесът нещата, ще поделим разходите, само не знам колко като обем са мартениците. Аз така или иначе в 9 без нещо ще бъда пред НХК и ще я посрещна Peace

# 95
Карфички има в м-на за 1 лев между дюнерите и НХК.Големи са,ще свършат работа.
Каме,устройва ме утре втора и трета смяна,но така или иначе ще дойда преди12ч. Peace
Има ли някой по-големи опаковки за офис мартеници?
А за времето cold

# 96
deyzi -при мен има големи опаковки /целуфан/ за мартеници.

madlena -сега като се прибирах купих 200бр.малки торбички и малки етикетчета ,карфици ще купим тогава от "1 лев".

Ками* -Тентата при мен я няма ,превоза или ще е от мъжа ми или tini7 ми звънна и предложи,в краен случай такси-ще се справим де... ние сме мъжки мами
 Crazy

п.п. Който има тениски на ДБМ да носи че не всичките имаме.

# 97
m@msy,можеш ли да ми кажеш какви са размерите на целуфанчетата,че сега правя големите мартеници. Thinking
Ако искате в понеделник и вторник може да приберем нещата в офиса-на 50метра е. Peace

# 98
m@msy,можеш ли да ми кажеш какви са размерите на целуфанчетата,че сега правя големите мартеници. Thinking

височина 20,широчина 16

# 99
  • Бургас
Да се обличате добре, че да не мръзнете! И всичко да продадете Praynig  newsm18 newsm18 newsm18

# 100
Ками* -Тентата при мен я няма ,превоза или ще е от мъжа ми или tini7 ми звънна и предложи,в краен случай такси-ще се справим де... ние сме мъжки мами
 Crazy

п.п. Който има тениски на ДБМ да носи че не всичките имаме.

Срам ме е  Blush, открих на тентата краката . Последно имам спомен, че свалих всичко в избата, а там я няма със сигурност отдавна. И нали последно не прибрирах аз тогава, и реших че е при мартениците  Embarassed Сега като се прибра Иван слязох в общата стаичка на входа - тентата е там, но само краката й - явно сме ги оставили нещо да съхнат  Embarassed

.......ходих пак, обърнах всичко... само краката са там и надписа. найлоните и сглобките, не знам къде са...

Последна редакция: пт, 25 фев 2011, 21:02 от Ками*

# 101
  • Бургас
Утре го дават слънчево но по студено от днес, .... идвами да псувам времето ............ (не е типично за мен Crazy)
Купих кламери, скоч и етикети- остава утре да взема найлонови торби за боклуци да постелем и да сложим в тях мартениците, предполагам че може и във въпросния 1 лев да има newsm78, ако магазина до нас не атвори утре....

# 102
Утре го дават слънчево но по студено от днес, .... идвами да псувам времето ............ (не е типично за мен Crazy)
Купих кламери, скоч и етикети- остава утре да взема найлонови торби за боклуци да постелем и да сложим в тях мартениците, предполагам че може и във въпросния 1 лев да има newsm78, ако магазина до нас не атвори утре....

Мадлен взимам торби за смет 70 литра  Peace-едно топче мисля че ще стигне  Rolling Eyes

# 103
m@msy,благодаря ти!  bouquet

# 104
  • Бургас
Какво правим с тендата, нещо ми се върви че може да е в Сиси или Краси, ама не съм сигурна. Без нея не става.... трябва нещо да измислим

Общи условия

Активация на акаунт