Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 18

• 35 117
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
Момичета може ли и аз с мама да се включа и да следя вашата темичка. Много ми харесвате. Колко сте задружни само  Wink и как заедно гледате сериалчето  Wink. Имам един въпрос: Някой знае ли кога ще се излъчи финала в Турция? Мерси предварително...  newsm03 newsm51 newsm03

Финалът на сериала е или май или юни.  Wink

Страшно благодаря. Хихи започвам да  следя и азз с вас ..  Разбира се, ако съм добре дошла  Wink

# 496
Момичета може ли и аз с мама да се включа и да следя вашата темичка. Много ми харесвате. Колко сте задружни само  Wink и как заедно гледате сериалчето  Wink. Имам един въпрос: Някой знае ли кога ще се излъчи финала в Турция? Мерси предварително...  newsm03 newsm51 newsm03

Финалът на сериала е или май или юни.  Wink

Страшно благодаря. Хихи започвам да  следя и азз с вас ..  Разбира се, ако съм добре дошла  Wink
Естествено....Добре дошла.... Hug

# 497
Бреййй,ние за два дена изписахме темичката.... Confused

# 498
   От половин час търся и не мога да намеря ревюто, в което участват Ефе и Аслъ. В тази или предната тема беше, не мога да го намеря!

# 499
4-та страница на тази тема.  Rolling Eyes

# 500
Аз не ги гледам сериите по турската, защото после няма да ми са толкова интересни, предпочитам да ви чета : )) Изгледах само края .. минута и половина точно целувката, но ми е много интересно преди това Ефе какво й каза  newsm78

# 501
Аз не ги гледам сериите по турската, защото после няма да ми са толкова интересни, предпочитам да ви чета : )) Изгледах само края .. минута и половина точно целувката, но ми е много интересно преди това Ефе какво й каза  newsm78
Преди целувката ли-каза и:
Агънце,още съм лудо влюбен в теб... Heart Eyes

# 502
добре дошла на сладката_габи  Hug и аз съм нова тук Simple Smile
ам.. майка ми няма да може да следи с нас, защото са и спряли интернета, чухме се по тел. преди 10 минути.. апък и била на смени.. ама каза, че пуснат ли го ще влезе да надникне (за мариа_80 говоря) Simple Smile
наистина, много сте писали снощи, аз прочетох цялата тема, направо вече да мислим за новата хихи Simple Smile

# 503
danita958 на първата част от снощния епизод сложих превода само го одобри даже не я преведох до края надявам се да ме извините,но все пак нещичко,Много се изморих и затова последната част ще я преведа някой друг път.

# 504
  • Bulgaria
Благодаря за превода и за посрещането ----Нядявам се да имаме все повече постове и почитетли на сериялчето

# 505
danita958 на първата част от снощния епизод сложих превода само го одобри даже не я преведох до края надявам се да ме извините,но все пак нещичко,Много се изморих и затова последната част ще я преведа някой друг път.

Много те моля само това да преведеш : http://www.youtube.com/watch?v=65HAEMXxyAg  Praynig

Мине_123 това го четох още във фрагмана, но виж, че тук по - дълго й говори ...  newsm78 Ех, четох, че тя ще го отблъсне, много ме е яд  #Cussing out

# 506

Ето ти го преведено  Wink

# 507
И аз тук,много ми харесва сериала,че и на дъщеря ми,гледаме го с интерес    bouquet

# 508
Здравейте ! Бих искала и аз да се присъединя към Вас (ест ако нямате нищо против) ... от няколко дни чета какво пишете и вчера за пръв път гледах филмчето онлайн заедно с Вас (до някаде) не изгледах целия епизод но разбрах какво е станало благодарение на Вас .. гледала съм всички епизоди по БТВ и знам д/г какво ще стане но имам някои ?-си надявам се да ми разясните някои неща
защо отвлякоха Аслъ ? батко метин май вече се е върнал в полицията.. ами гюнюл ще се върне ли и тя като родителите на Ефе ?
ами др не се сещам ако има нищо важно което ще се случи (в епизодите които не са давали по бтв а вие стe гледали pls кажете.. )

# 509
оф, тая Аслъ не знае какво иска..  #Cussing out
и.. добре дошли на новодошлите, естествено, че нямаме нищо против, колкото повече, толкова по-добре  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт