Мечтатели (Kavak Yelleri) ~ 18

• 35 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Ясно. Мерси  Hug

# 616
Олеее, трябва нова тема... Shocked

# 617
отчаях се никой не ми отговаря на въпросите  как да си сложа аватар  Cry Cry Cry Confused
Оппа,забравих...ей ся набързо ще ти обясня....Намираш снимка с размери 160х200 и копираш адреса....след това отиваш в профила си там където има опцйя за променяне на аватар....в полето предназначено за аватара си поставяш адреса на картинката...и после чакаш-ако е станало ще ти се покже новата катринка.... WhistlingМалко е трудно да намериш такива малки размери,ноооо ooooh!

благодаря все пак но не намирам снимка защо не може някоя от компа  Cry както и да е  Mr. Green Mr. Green

В Гугъл, отляво има опции, с които може да ръководиш какво търсиш. Търсиш къде пише "Всички  размери", натискаш най-отдолу на раздела, където пише "Точно..." и избираш колко пиксела да са високи и широки изображенията.

# 618
Ама като пълните темта с безсмислени неща, колко повтарящи се снимки, сега това за аватар. Ами пишете си на лични де, всеки ден нова тема.  ooooh!

# 619
Ама като пълните темта с безсмислени неща, колко повтарящи се снимки, сега това за аватар. Ами пишете си на лични де, всеки ден нова тема.  ooooh!

Да, тук съм съгласна. Няма смисъл да го обръщаме на чат или да пишем по едно изречение на отделен пост.

# 620

хубави са, нали?  Heart Eyes
(монтажа е добър, ама пък много си подхождат..)

# 621
Много са хубави  Two Hearts

# 622

Супер е... ти ли го прави....

# 623

е, и аз съм добра в монтажите, ама не съм го правила аз, не мога да го издокарам толкова.. намерих го случайно в гугъл Simple Smile
иска ми се да стане реалност и роклята да не е монтаж, а истина.. Simple Smile

# 624
е, и аз съм добра в монтажите, ама не съм го правила аз, не мога да го издокарам толкова.. намерих го случайно в гугъл Simple Smile
иска ми се да стане реалност и роклята да не е монтаж, а истина.. Simple Smile
И на мен ми се ще да е истина....

# 625
Ето клипче от вчерашният епизод как Мине пее
http://vbox7.com/play:93e0bb20

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 21 нови отговора.

# 626
!4@, claire4e, cWe7y_eFe, deniyoy, efence, gerito85, hari poter, Ivaila, kavak_yelleri_fan, kivence, lizincety, malkata_pisanka, manutd^, mine_123, sineo4ko_ioni_bonboni, ver4e11, vera_kruz, дани_7, Елиша, Мечтателка*, синеочка. (+ 2 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема.

спор няма, темата си е интересна.. Wink

# 627

21 нови отговора.... Shocked

# 628

И аз вчера се изненадах като чух, хареса ми как пее. Дано наистина тя да го прави де.  Wink

!4@, claire4e, cWe7y_eFe, deniyoy, efence, gerito85, hari poter, Ivaila, kavak_yelleri_fan, kivence, lizincety, malkata_pisanka, manutd^, mine_123, sineo4ko_ioni_bonboni, ver4e11, vera_kruz, дани_7, Елиша, Мечтателка*, синеочка. (+ 2 Скрит/и) и 11 Гости преглежда(т) тази тема.

спор няма, темата си е интересна.. Wink

Айде стига се копирвали кой чете....оф ще се научите ли най накрая, иначе темата от интересна да не стане обратното.  Peace

# 629
и на мен ми се иска дай боже така да стане Praynig

Общи условия

Активация на акаунт