® E-bay - тема 65

• 32 789
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • София
dan4eto77, и аз съм този номер, но все не смея да си взема по английската номерация, нещо неясна ми се видя. На теб добре ли са ти 32а и 34а?

# 136
  • Варна
ОК. Благодаря ти. Явно ще трябва да се откажа  smile3518 Ако го намеря в друг сайт от държава в ЕС, ще трябва ли да плащам мита и други такси или само цената + доставка? newsm78
За 57$ стойност на стоката + доставка дължиш само ДДС /т.е. 20%/ и митническа такса, която май е различна в различните градове и варира от 3,50 до 6 лв. Мито се дължи за стоки, на стойност над 150E  Peace

# 137
  • София
И аз си харесах от тези очила, които похвалихте, че пристигат за 4 дена...
Ако някой друг има евтин продавач за очила, ще сподели ли, моля! Много благодаря!

Аз последно си взех такова портмоне http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380279935 … X:IT#ht_969wt_905

# 138
бяхте похвалили продавач на телефони, една приятелка иска Нокия С3 да ми препоръчате от къде да разгледам

# 139
ОК. Благодаря ти. Явно ще трябва да се откажа  smile3518 Ако го намеря в друг сайт от държава в ЕС, ще трябва ли да плащам мита и други такси или само цената + доставка? newsm78
За 57$ стойност на стоката + доставка дължиш само ДДС /т.е. 20%/ и митническа такса, която май е различна в различните градове и варира от 3,50 до 6 лв. Мито се дължи за стоки, на стойност над 150E  Peace

Камиончето ми е 40$, а доставката 17$, т.е 20% ще дължа на 40$ или 57%, че нещо не разбрах newsm78
Отказах се да го поръчам с посредническа фирма, че ще излезе много скъпо, сега остава да проуча как става поръчката и да се моля да дойде Laughing

# 140
elita 32А ми е малко по-стегнат под гърдите, но зависи на някой последното копче ми е добре, а 34А ми е идеален. Тук в Бг поради липса на чашка А си вземах винаги 75В но гледам да е с допълнителни подплънки  Mr. Green

# 141
  • Smallville
Много моля някой да ми каже,ако е стигал до там.Повдигнах диспут за неполучена стока,досегашните ми диспути са били прекратявани след няколко дни и са ми връщали парите от продавачите.Сега за пръв път съм ескалирала и чакам,какво чакам?Днес е срокът определен от Пейпал.Кога ще се произнесат и как ще принудят продавача да ми върне сумата?
Просто досега не съм стигала до тук и не знам какво следва.Някой знае ли какви са стъпките?

# 142
Да, означава. Пиши му пак, кажи му да ти даде верен мейл и имена.

Да, но от пей-пал съм получила мейл, че парите са преведени. ooooh!
Да не платя 2-пъти

sorry i am only just replying i have only just collected the payment from you as i have been unwell so haventy been on ebay

Много ви моля да ми преведете какво ми е писал продавача, защото от преводача не могада разбера нищо

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 18:22 от vesy1

# 143

mam4e_Gabi, когато го получиш, би ли споделила как го намираш? Искам да взема такова за подарък, но само ако е хубавичко Wink.

Непременно ще се похваля...Аз също се надявам да стои добре на телефона,макар,че както си е голям,ще стане още по-голям,но поне няма да се драска отзад и ще е ЛАЧЕН   Mr. Green

# 144
vesy1 , преводача ми превежда

"Съжалявам, че ви отговарям чак сега. Току що приех вашето плащане, тъй като бях болен..."
Последното не ми превежда - so haventy been on ebay - предполагам не е влизал в e-bay.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 18:43 от LaValetta

# 145
vesy1 , преводача ми превежда

"Съжалявам, че ви отговарям чак сега. Току що приех вашето плащане, тъй като бях болен..."
Последното не ми превежда - so haventy been on ebay - предполагам не е влизал в e-bay.

Да ама отново ми седи пясъчен часовник при списъка със спечелените срещу кошарата.
Сега се притеснявам, да не вземе още утре да отиде курирера да вземе кошарата, а продавача да не я даде, защото не е получил парите Cry

# 146
Имаше опция да маркираш като платено в падащо меню "More actions", но не помня дали става при пясъчен часовник. Някой от знаещи да се включи.

# 147
Дори и да го маркира, това е все едно като щраусите - заравят си главата в пясъка, за да се скрият от опасността.
Не решава така проблема.
Според мен, докато стои пясъчен часовник, плащането не е прието.
Пиши отново на продавача и го питай дали си е получил парите.
Разбери се с него за куриера.

# 148
Ами аз писах, даже  няколко пъти, но по несериозен продавач от това не съм срещала-не отговоря със дни.
Притеснението ми, е че съм се разбрала със Г. за куриера, а те са приели поръчката и да не стане така да отидат хората до дома на продавача да вземат кошарата, а той да не я даде, защото не е платена, при положение, че аз съм превела парите.

Сега си проверих в сатуса в Пей-Пал и под инфото за транцакцията имам активен бутон ОТКАЖИ ПЛАЩАНЕТО Thinking Значи явно проблема е в продавача, но защо да не приема парите

Ох, сега получих мейл от Г, че куриера утре ще отиде на адреса да вземе кошарата.....ами сега Sad Sad Sad

# 149
Сори за тъпия въпрос,но стоките от САЩ до Англия облагат ли се както тук с мита и какви са им допустимите суми за да не минава мито?

Общи условия

Активация на акаунт