® E-bay - тема 65

• 32 703
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
От мен само запис този път, че след количката и шезлонга съм обещала на мъжо до края на месеца да пазарувам само от магазини за хранителни стоки. Laughing

# 31
Момичета,здравейте!
досега съм поръчвала,от ибей два0три пъти,като не директно аз ами една позната ми поръчваше нешата.Тя обаче вече не поръчва и искам да си направя регистрация и да поръчвам от свое име.
Регистрацията ясно как става,но това кето не разбирам е как става доставката до България,какви са тези фирми посредници които ползвате,вие коя точно фирма използвате и колко ви излиза като цена горе-долу доставката,
и тъй като не съм от София, тези доставчици пращатат и на други места предполагам.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 32
ммммм следя ви  bouquet

# 33
  • Русе
Разбрах. И аз се зачетох ама днес  Embarassed  Ще ги пусна в някоя оптика за проверка.

# 34
  • Германия
Цитат на: amoreto_m link=tтяхopic=561860.msg17736485#msg17736485 date=1296921467
Момичета,здравейте!
досега съм поръчвала,от ибей два0три пъти,като не директно аз ами една позната ми поръчваше нешата.Тя обаче вече не поръчва и искам да си направя регистрация и да поръчвам от свое име.
Регистрацията ясно как става,но това кето не разбирам е как става доставката до България,какви са тези фирми посредници които ползвате,вие коя точно фирма използвате и колко ви излиза като цена горе-долу доставката,
и тъй като не съм от София, тези доставчици пращатат и на други места предполагам.
Благодаря ви предварително   bouquet
Аз лично използвам емпреса
http://www.empresa.forumi-bg.com/vf2.html
тук можеш да прочетеш как става с тях
Успех

# 35
Честити покупки на всички!
Ели, благодарско за линка и препоръката и ще се пробвам с очила.
И аз съм в застой с пазаруването, та похвал само с тези обущета за детето от последните дни, свирещи.  Laughing

Моренка, бях вземала на Стефания такива, само че с бели цветчета
за няма и два месеца яко се протриха   Tired дано вашите повече време ви изкарат

от мен похвалка с един сет Окайди за Стефания http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2207305 … ame=STRK:MEWNX:IT
и лятна рокличка на ХиМ
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1505509 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 36
  • Sofia
Алекс, както и Шоколадче е писала и на мен се е случвало, няколко пъти при това( да си умреш от яд в такива моменти), та или помня кога горе-долу съм се логнала предния ден или ако ще играя и особенно ако много искам нещото, се логвам преди това профилактично.

Ааа Мини, благодарско за мнението! Добре е да знам какво да очаквам. Надявам се и малко повечко да изтраят при нас, че щерката до сега няма ожулени обувки, предпазлива и внимателна е, мн. ми е странно как успява.  Grinning
Иначе с тези ще свири, с други свети.... шегуваме се вкъщи ако я обуя с една светеща и с една свиреща, каква ще е атракция. Joy
Роклето за Стефания страшно ме кефи, да са ви честити и на вас покупките!

Последна редакция: сб, 05 фев 2011, 19:55 от Morena

# 37
Ще черпя информация от вас.
Харесала съм си няколко артикула от 1 продавач, ще питам за обща доставка.

# 38
  • Пловдив
Момичета много ми е спешно , моля ви кажете ми ако купя нещо от Щатите което струва 160 $  + 400 $ доставка , колко точно мито и ДДС трябва да платя като дойде нещото тук ?

# 39
Момичета много ми е спешно , моля ви кажете ми ако купя нещо от Щатите което струва 160 $  + 400 $ доставка , колко точно мито и ДДС трябва да платя като дойде нещото тук ?

400$ доставка Shocked Crazy ти какво точно купуваш,че ми стана меко казано интересно?

# 40
  • Пловдив
Компресор за климатик  Crazy

# 41
Скромно похвалче! http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1806180 … ame=STRK:MEWNX:IT
Нещо напоследък пренебрегвам Ибея за сметка на другите сайтове. Обещавам да се поправя!  Heart Eyes

# 42
Да ви следя,макар да не съм поръчвала последно време,но ще поръчам едно ''задниче'' за телефона ми,че да не се съсипе и надраска..... Mr. Green

# 43
# 44
И аз тук!  Hug

Много ви благодаря за пожеланията, момичета! Трогнахте ме!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Брадичке, честита ти лентичка.Сега ще чакаме това и-бейче с нетърпение!  Hug

Спам малко, но ще ми простите!  Blush

Общи условия

Активация на акаунт