® E-bay - тема 65

• 32 708
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
  • Sofia
Честити покупки на всички!
Ели, благодарско за линка и препоръката и ще се пробвам с очила.
И аз съм в застой с пазаруването, та похвал само с тези обущета за детето от последните дни, свирещи.  Laughing

# 16
Вчера исках да наддавам ръчно за едни маратонки за детето.
И като натиснах Confirm bid, вместо да ми потвърди залога, ми изписа You've been logged out.
И ме изхвърли най-безславно от Ибей. Досега не ми се беше случвало.

# 17
# 18
Аз пък да похваля този продавач. Има БД до БГ и за 4 дена ми пристигнаха очилата.
Подкрепям!!Миналата година си купих 2 чифта очила от същия-пристигнаха страшно бързо,чаках други покупки преди тях,очилата са супер,едните още ги нося.

Да питам откъм оригиналност и защита как са?

# 19
И аз в новата тема. )
Днес си получих едно пакетче от Г. Пак не са ми изпратили пакета, който се е върнал при тях, а 3пъти им писах. Вече започвам яко да се дразня.

# 20
  • Smallville
Аз пък да похваля този продавач. Има БД до БГ и за 4 дена ми пристигнаха очилата.
Подкрепям!!Миналата година си купих 2 чифта очила от същия-пристигнаха страшно бързо,чаках други покупки преди тях,очилата са супер,едните още ги нося.

Да питам откъм оригиналност и защита как са?
За оригинални няма как да са,за 6 паунда,за защита не знам.Аз си купих да имам,защото все ги губя Crossing Arms
Мога само да кажа,че моите много хубаво "гледат"-няма кривене и са удобни за носене Peace

# 21
 Laughing Страхотни неща

# 22
  • Русе
Както писах преди, в понеделник ще ги взема от пощата и ще докладвам за цвят, вкус и мирис  Mr. Green Моооже и да са оригинални, за защита пише че има. Преди време си купих оригинални очила за по 5 евро парчето от голяма европейска верига оптики (за съжаление само три чифта ми станаха  Confused) Така че нищо чудно и тези да са оригинални. От четенето на старите теми схванах че нямат право да продават ментета  newsm78

# 23
  • Варна
Разписвам се без никакви покупки нови. Детето ми порасна и все по-трудно му намирам разни неща /разбирайте хубави и евтини Laughing/. Опитвам да и намеря сандали например и не успявам. За 22,5см тъничко краче е мисия невъзможна. Между 35 и 36 обаче номер 3,5 почти липсва. Или пък излизат разни женски обувки, с токчета.... лоша работа. Оплаках се Crazy За мой ужас май ще се наложи да ходим по реални магазини и да мерим на пролет...

# 24
Както писах преди, в понеделник ще ги взема от пощата и ще докладвам за цвят, вкус и мирис  Mr. Green Моооже и да са оригинални, за защита пише че има. Преди време си купих оригинални очила за по 5 евро парчето от голяма европейска верига оптики (за съжаление само три чифта ми станаха  Confused) Така че нищо чудно и тези да са оригинални. От четенето на старите теми схванах че нямат право да продават ментета  newsm78

Не са на Долче и Габана, пише си най - долу, но пак са си ок:
DG EYEWEAR  IS NOT  Dolce&Gabbana

Алекс1, на мен пък ми се случвало и заради това преди всеки бид се логвам отново, за да съм сигурна, много е гадно, явно изтича времето...  Sick

# 25
Моля за помощ - на 4-ти януари си поръчах палитра коректори, и още ги няма...Как да си проследа поръчката по тракинг номера?

# 26
Запис, че ви надничам Simple Smile

# 27
  • Там....където всичко е възможно ....
Момичета да ви попитам,като се пуска диспут за неполучена поръчка ,какво се пише в полето за обяснение в peypal ?Трябва подробно да обяснявам или просто да напиша,не си получих пратката?

# 28
  • София
и аз тук Simple Smile

# 29
  • Русе
Благодаря за предложението   bouquet ,ще се възползвам.Разгледах асортимента и има чудесни модели,само ме изненада посоченото обяснение на един модел- size M.
В какво се изразяват размерите при очилата  newsm78
Не знам в какво се изразява  newsm78. Понеже лицето ми е малко, търсих някакво оразмеряване. Купих М и се надявам да са ми добре. Късно видях уведомлението и сега ще чакам понеделник  Confused Ако стават веднага ще поръчам и на мъжо.
  И аз на опашката за инфо,че племенницата има Р.Д скоро ,ще е идеален подарък Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт