® E-bay - тема 65

• 32 920
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз все питам тука,но сега ще се похваля Mr. Green
За момченцето ми

Ей супер, значи все пак ще дойдат в БГ Peace И аз наддавах за тях Wink

# 421
  • Русе
Аз все питам тука,но сега ще се похваля Mr. Green
За момченцето ми
Ей супер, значи все пак ще дойдат в БГ Peace И аз наддавах за тях Wink
Aха JoyАз пък въобще не се надявах да ги спечеля,а най-интересното беше,че бях дала лимит на снайпера точно 7.80  PeaceИмаме вкус,нали HugРадвам се,че сподели.
   Простете за спама мили дами

# 422
Здравейте и от мен   bouquet,
Може ли едно въпросче, на прохождащата интернетка  hahaha  аз!
Спечелих търг в ибей миналата седмица и до днес не ми е пратено все още? Какво да правя  newsm78, да чакам ли или ?!? Нова съм, но набързо съумях и си купих 4-5 нещица и до 2 дни всичко тръгна, само това не ми е изпратено? Дайте ми съветче!  baby_neutral

# 423
Здравейте, много полезни съвети давате и сега и аз имам нужда Simple Smile  Като поръчваме от английския и бей забелязвам, че има продукти с локация например Китай, това означава ли, че ще минат през митница или пак си идват от Англия. Още съм много нова в това и се уча Simple Smile)))

# 424
да попитам...за колко време пристигат и сте получавали пратки от Китай?

# 425
  • Русе
Последните две неща дойдоха за около месец ( това преди тяхната Нова Година)

Моите не минаха през митница. Бяха съвсем малки пакетчета и дойдоха в пощата.

Габ4о, ако съдиш по иконката, не всеки път я маркират.

Брей, много компетентна станах
  Mr. Green

# 426
Здравейте, много полезни съвети давате и сега и аз имам нужда Simple Smile  Като поръчваме от английския и бей забелязвам, че има продукти с локация например Китай, това означава ли, че ще минат през митница или пак си идват от Англия. Още съм много нова в това и се уча Simple Smile)))

А ти как разбра, че не ти е пратено?  newsm78
Защото ако гледаш пликчето, отстрани на артикула, маркирането му от страна на продавача е доброволно и незадължително по никакъв начин. Повечето продавачи не отбелязват въобще, че са пратили нещото и това е нормално.

да попитам...за колко време пристигат и сте получавали пратки от Китай?

10 дни до месец и половина.

# 427
  • Sofia
Иринчето от Китай ще пътува. Както ако ти се регистрираш като продавач в ибея, от БГ ще получават нещата купувачите ти. За митницата зависи, както вече са ти писали.

# 428
Алекс1 аз точно пликчето встрани гледам и се пртесних! А и продавача ме помоли да му поставя фиидбак, а аз отказах преди да видя покупката и реших, че нещо съм сгафила! Благодаря за отговора, който написа, поуспокоих се, поне аз!

# 429
  • Sofia
Gab4o, аз не им отговарям като си искат фийдбека, правя си оглушки.  Laughing
Те си мислят, че си на английския адрес, та затова.... пък не ни  изнася да афишираме, че там е куриерска фирма, а не самите ние.

# 430
значи товае нормално да е минал 1 месец,а аз да  не съм си получила пратката от Китай?

# 431
Благодаря и на теб Ели Дечкин и на Моренка! Ще изчакам тогава!

# 432
Момичета благодарение на вас започнах да пазарувам от ибей, за което  newsm20!!!! А днес успях да листна първата си продажба  newsm44!!! Благодаря ви!!!!

# 433
значи товае нормално да е минал 1 месец,а аз да  не съм си получила пратката от Китай?

И 2 месеца можеш да чакаш.
И понеже видях, че си писала в другата тема за Пейпал, без да уточняваш откъде не ти е пристигнала пратката, сега да ти обясня и тук.
1. Пишеш на продавача, че не си получила пратката
2. Изчакваш неговия отговор
- някои веднага ти връщат парите, тогава не ти се налага да пускаш диспут
- казва ти да изчакаш. Чакаш още малко. Имаш 45 дни от датата на плащането да пуснеш диспут. Аз лично пускам диспут на 44-тия ден и въобще не бързам с това, особено като пратката е от Китай.
3. Ако си пуснала диспут и междувременно си получиш стоката, затваряш диспута.

# 434
От 100 год не съм се включвала, като аванс-18 спечелени търга.
Ето част от тях

Общи условия

Активация на акаунт