® E-bay - тема 65

• 32 922
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
yzida  честити спечелени покупки smile3501
Всичко е страхотно

# 436
На мен никой не ми прати оферта. Свързах се с посредническата фирма и тя се оправи с куриера.Сега остава и да ми го доставят  

На мен пък 15 мин след публикуване на оферта в съответния сайт, ми изпратиха 2 оферти, въпреки че беше 9 часа сутринта тяхно време, като досега втората оферта падна в цената с 20 процента. Интересно е, че като българка първо пуснах предложение на нашия превозвач в Англия, но този момент нямам никакъв отговор, а пък англичаните вече са ми пуснали 5 оферти. Чудя се дали да чакам предложение и от нашите или направо да си шипвам с техните ? Мнения ?
Това изобщо не го разбирам, може ли някой да обясни подробно? Къде и как я пускаш тази оферта? Със сигурност ще ми е от полза, като искам да купя нещо с "pick up only"

И аз бих искала да науча как става това! Simple Smile Ако някой има време и му се обяснява,моля да сподели!   Hug

# 437
значи товае нормално да е минал 1 месец,а аз да  не съм си получила пратката от Китай?

И 2 месеца можеш да чакаш.
И понеже видях, че си писала в другата тема за Пейпал, без да уточняваш откъде не ти е пристигнала пратката, сега да ти обясня и тук.
1. Пишеш на продавача, че не си получила пратката
2. Изчакваш неговия отговор
- някои веднага ти връщат парите, тогава не ти се налага да пускаш диспут
- казва ти да изчакаш. Чакаш още малко. Имаш 45 дни от датата на плащането да пуснеш диспут. Аз лично пускам диспут на 44-тия ден и въобще не бързам с това, особено като пратката е от Китай.
3. Ако си пуснала диспут и междувременно си получиш стоката, затваряш диспута.
...благодаря ти за изчерпателния отговор....

# 438
Опитах се да оставя оценка на един продавач и понеже ми е за пръв път, изтрих обявата. Въпроса е мога ли да я открия и как? Как се поставя оценка?

ПП Оправих се  Blush

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 22:15 от ЛУЛУ

# 439
Сега ще ви обясня при мен как мина процедурата по шипване от англ. адрес на продавач до англ. адрес на доставчика за България. На първа страница в поста на тема Пощенски тарифи и услуги, т. 5, моля вижте я, като влезете в сайта на фирмата, следвате съответните стъпки, като паствате номера на айтъма на необходимото място. Излиза веднага , че вие сте го спечелили , следвате инструкциите... и аз от 9ч. сутринта до 13 следобяд получих 5 оферти, като бълг. фирма доставчик едва сега вечерта ми пусна и-мейл, че не може да достави айтъма. За съжаление, отново плащаме на англичаните...

# 440
Сега ще ви обясня при мен как мина процедурата по шипване от англ. адрес на продавач до англ. адрес на доставчика за България. На първа страница в поста на тема Пощенски тарифи и услуги, т. 5, моля вижте я, като влезете в сайта на фирмата, следвате съответните стъпки, като паствате номера на айтъма на необходимото място. Излиза веднага , че вие сте го спечелили , следвате инструкциите... и аз от 9ч. сутринта до 13 следобяд получих 5 оферти, като бълг. фирма доставчик едва сега вечерта ми пусна и-мейл, че не може да достави айтъма. За съжаление, отново плащаме на англичаните...

В превод? Shocked

# 441
Ще ми препоръчате ли някоя добра програма за бидване, че нищо не намирам   bouquet.

# 442
  • Sofia
Jana d' Ark, изобщо не намираш снайпери ... или добри такива?!
В първия пост на темата има няколко снайпера.
Аз ползвам за момента гуфбея.

# 443
А тези снайпове  #2gunfire плащат ли се  Rolling Eyes ? Аз идея нямам и за сега не ползвам никой  newsm78 - ама нали се уча и ако може малко и тук да ми помогнете! Видях, че има няколко вида, ама не знам всички ли са безплатни и кой да избера  #Crazy

# 444
  • Sofia
Аз не съм чула да има платени.
Ползвала съм Гиксен и Гуфбей.. и още един съм пробвала, но не се сещам кой беше, не ме впечатли с нещо след споменатите два, та затова го зарязах.
Габчо, регваш се с ибейските си ник и парола, просто е и удобно. Simple Smile

# 445
Морена отново много благодаря!!!    bouquet  bouquet  bouquet Hug

# 446
  • Sofia
За нищо, приятно ми е ако съм била полезна. Simple Smile

# 447
Фу, сигурно съм много досадна ама...  Blush
Какво означава, че няма такса доставка - пише фри и като цъкна на артикула, където е за доставка пише Collection in Person  Thinking

# 448
Какво означава, че няма такса доставка - пише фри и като цъкна на артикула, където е за доставка пише Collection in Person  Thinking

Лично да си е вземеш Simple Smile като пик ъп(pick up)

# 449

Лично да си е вземеш Simple Smile като пик ъп(pick up)

ааа мерсииииии мила   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт