® E-bay - тема 65

• 32 717
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Разбира се, че го пише. Аз не си измислям обикновено: Simple Smile
http://pages.ebay.co.uk/help/policies/replica-counterfeit.html
И Related Help topics, които се намират встрани вдясно.

# 736
  • Балчик
Ами бъркаш двата щата. Това с номера, сметката и т. н е плащането, което няма общо с купуването. Т.е с натискане на бутона бай ит нау, ти сключваш сделката и имаш срок (ако не е указано друго- 7 дни) за да платиш. Peace
В английския за щастие вече  не може така- слагаш в коша и когато платиш, тогава се счита за купено. Laughing До тогава няма сделка.
При теб обаче не стоят така нещата и ако не отмените сделката и не платиш ще си получиш първия страйк (предполагам първия?).

П.П Алекс вече ти е казала, докато пишех. Между другото,всичко, което знам за Ибей,го знам именно от Алекс, преди тя доста неуморно по100 пъти отговаряше на едно и също нещо. Аз  с четене и малко запомняне мисля, че пазаря безпроблемно от Ибей (освен с недоглеждането ми за ваканцията на посредника, но то си е изцяло моя грешка).

Последна редакция: чт, 03 мар 2011, 21:07 от Джемма

# 737
Да и аз се уча
и то май от грешките си  Rolling Eyes Confused
писах на продавача
чакам отговор  Confused
иначе, какво да ги правя два чифта
 Confused
и този пък ако платя по принуда за нещо, което не исакм май аз сама ще си спра влизането  в ибей Grinning  даааммм
Алекс  и останалите момичета благодаря ви  Hug

# 738
 Кристи и само да допълня, че произхода на стоката е Хонг Конг, т.е. не е EU и ще дължиш ДДС и евентуално мито. Попрочети и как се освобождават стоки от митницата - ДДС, мито и т.н.

# 739
Кристи, писала съм го повече от 50 пъти в тази тема, ще го напиша пак заради теб, защото явно имаш проблем!
Наддаването в Ибей или натискането на бутона "Купи сега" се приемат за подпис под договор.
С наддаване или натискане на "Купи сега", ти сключваш правно-валиден договор.
Съгласно този договор, ти се задължаваш да платиш стоката, а продавачът - да ти я достави.
Ибей не е шега, това е сериозен бизнес. Няма нищо общо със смешните БГ сайтове за обяви, където можеш да се откажеш по всяко време и да размислиш.
В Ибей размишляваш и се отказваш, преди да наддаваш/купуваш.
След като си натиснала бутона за купуване или си наддавала, ако си спечелила, си длъжна да платиш, защото си страна по договора и имаш задължение да платиш. Т.е с наддаването си, ти удостоверяваш /приема се като подпис/, че си съгласна да платиш цената.
Три пъти ако купиш и не платиш, ти забраняват завинаги достъпа до Ибей.
Като имай предвид, че е доста трудно да направиш нов акаунт, шансът да те хванат и да те изгонят е много голям. Засичат по име, адрес, номер на кредитната карта, IP на компютъра ти и т.н.
Погледни много сериозно на този пост, прочети 1-ва страница на тази тема, прочети и другата тема за Пейпал, която се намира в същия подфорум. Едва след като ги прочетеш /ако се налага и 2-3 пъти/ и си сигурна, че разбираш за какво става въпрос, тогава влез в Ибей и пазарувай.
Преди това всичко е чиста авантюра.

# 740
Благодаря много , Алкес!
ще опитам да намеря време и да прочета , явно наистина  емногог важно
и не е шега работа  Rolling Eyes
Даже няма вече и да разглеждам  Confused, а намеря ли рвреме ще се уча, четейки
иначе доста май патих
Но понеже стана тя каквато стана
ще опитам да направя последни възмони опита, ако не се съгласи ще платя и ще се снабдя с два екипа  Confused, който вече не исакм  Grinning
Сега имам въпрос. писах на продавач, имам имейл, ето какво пише : Какво ще ме посъветвате   Rolling Eyes Confused

Hi cyprus
kingwang936 is out of the office until 12/30/2012 and may not be able to respond to your message.

Message from kingwang936:
hi,my friend,thanks for your question,because the time difference,that I maybe can not reply you immediately,but please don't worry,I will reply you immediately when I see your message!please don't leave me any feedback and please don't open any dispute before I contact you,please trust me,I promise I will try my best to solve all the problem,will not let you lose the payment !
sorry to bother you,best wishes!

# 741
имейл:

Dear cyprus_
lwould you please give me a 5 star feedback? everything 5-star, and I will issue a cancel right away, please remember to agree to cancel when you see the request, and thank you in advance for the feedback!

да му дам 5 звезди и тогава ще приключи сделкта??  Rolling Eyes

# 742
  • Пловдив
Кристи,това пак ли е продавачът на анцуга?И 2 пъти ли си го купила?

# 743
  • Балчик
Ами честито,продавачът е склонен да развалите сделката, но иска положителен фийдбек с всичките 5 звезди. Simple Smile

# 744
охх не  Embarassed това е една блуза , за която не ми достигали 3 евро
и понеже сега научих някой от правилата тук от момичетата и затова писах и за блузката, ако мога ад се откажа. просто пробвах, ако не да платя
И ми пратиха този имаейл
за анцунга още никой не ми е писал  Rolling Eyes

Какво да правя сега?  Confused да дам 5 ззезди ли. изобщо как става това, къде да пиша коментар
вече ме страх..

# 745
Ами честито,продавачът е склонен да развалите сделката, но иска положителен фийдбек с всичките 5 звезди. Simple Smile
Simple Smile
да влеза в профила му , така ли и там да дам звезди..

# 746
ок,  Мисля, че разбрах  как става:)

# 747
  • Пловдив
Абе момиче,не ти ли стига веднъж.Спри да си играеш,за да видиш кво ще стане.Това че този продавач се е съгласил не значи че друг ще го направи

# 748
Криси, просто спри да правиш каквото и да било!
Фийдбек се оставя едва след като получиш стоката и си доволна!
Аз съм до тук! Вдигам ръце, докато не прочетеш 1-вия пост на темата!

# 749
  • Балчик
 Whistling Ти си тежък случай,наистина. Хващай се, чети първа страница, чети теми назад и тогава питай,ако нещо не ти е ясно. Тук едва ли някой има време и има ли смисъл да ти разяснява надълго и нашироко кое как и защо. Айде от мен- лека нощ.

П.П Надявам се, тоя номер с пробване да натиснеш бутончето и да видиш какво ще стане не си го приложила на половината стоки в Ибей. Laughing

П.П.П Алекс пак ме изпревари. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт