® E-bay - тема 65

• 32 743
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
какво значи  Mobile Phone Superb condition  newsm78   не можах да го намеря в съкращенията.

# 91
какво значи  Mobile Phone Superb condition  newsm78   не можах да го намеря в съкращенията.

Мобилен телефон в отлично състояние, си го превеждам аз  Simple Smile

# 92
  • София
Здравейте!
Искам да попитам, ако съм получила мейл с обръщение   Hello ranick1 (radka1968@yahoo.com), а не с моето име Дали е Фалшив?

# 93
  • София
Ама представете си ,че наистина го е заляла жената .Чак пък отрицателна оценка,какви сте мнителни!  Потърси нещо друго,сигурно това клинче не е било твоето. Или най-малкото проследи дали ще го пусне наново и тогава и пиши оценки, не е хубаво да сме крайни. Повечето продавачи са доста честни и разбрани!
Абе не знам ние ли сме мнителни или англичаните се опитват да клинчат. За 30 дни са ми използвали следните извинения:
- не мога да намеря нещото, сигурно съм го пратил на друг човек
- сестра ми е взела ботушите докато ме е нямало и вече ги носи
- с детето сме в болница и няма да изпращам нищо в близкия месец.
Всичко това е за ботуши струващи доста пари, а аз съм ги спечелила за смешни суми. Даже в темата имаше момиче, на което й бяха писали за някакви обувки, че кучето ги е нагризало  Joy В такъв случай плащам и после поставям отрицателна оценка. Парите винаги ми ги връщат или продавачът, или след като отворя кейс в ибей. Такива измислени злополуки никога не са ми се случвали с неща спечелени близо до пазарната им стойност.
А мацката с клинчето няма как да постави отр. оценка след като не е платила. Между другото да не вземе след 2 дни продавачката да отвори кейс, че не е платено. Тогава ще е в пълното си право да релистне клинчето.

# 94
  • София
.........
А мацката с клинчето няма как да постави отр. оценка след като не е платила. Между другото да не вземе след 2 дни продавачката да отвори кейс, че не е платено. Тогава ще е в пълното си право да релистне клинчето.

Смяташ ли, че трябва да го плати, въпреки че вече е отворен кейс за "разсипано кафенце"? В смисъл тя може ли да го плати в този случай?

# 95
Вместо запис - тези блузки са на добра цена http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305286 … ame=STRK:MEWNX:IT. Поръчах две на малката, дано и качеството да е добро.

# 96
  • Русе
За очилата: хубавки китайски очилца. Поне от към номер съм ги уцелила. Може и в S да вляза  newsm78 но и тези не ми падат от лицето. Другото похвал за продавача е че ги беше пратил в кутия, доволно натъпкана с вестници и очилата няма как да се счупят.
За защитата: влязох в 3 оптики и в двете ме отрязаха като кисела краставица. Не мерели чужди очила дори и срещу заплащане  ooooh! #Cussing out. В третата пък нямаха апарат ( нищо че аптеката се рекламира като ВИП) но пък жената беше супер любезна. Нещо им гледа и каза че нямат поларизация а пък все някаква защита трябвало да имат защото имало закон който забранявал продажбата на очила без защита. Утре ще ги дам на мъжо да ги пробва в една оптика където работи позната. Голяа драма с тия очила  ooooh! Иначе гледах РейБан за около 500 лв. в една от оптиките. Тия луди ли са?  #Cussing out

# 97
Блузките са сладки .Напоследък нищо не мога да спечеля .Все някой ми го отмъква

# 98
  • Шумен
Блузките са сладки .Напоследък нищо не мога да спечеля .Все някой ми го отмъква
Уфф и при мен е така Outta Joint ooooh!. Изпуснах един пръстен (и бански, и яке, ....) и ужасно ме е яд  Whistling.

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 14:18 от vi_ki

# 99
  • Варна
Вместо запис - тези блузки са на добра цена http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2305286 … ame=STRK:MEWNX:IT. Поръчах две на малката, дано и качеството да е добро.
Хубави са, аз съм доволна от всички блузки на Адамс които съм купувала.
Такава нямахме, сега ще купя Laughing

# 100
Flash* , на Адамс дрешките отговарят ли на номерата или са малко умалени?

# 101
  • Варна
ммм...според мен не са умалени. Дори някои от блузките са уголемени. То зависи де...на моята и стават блузки размер 8г а тя е 140см/28кг. Скоро получих тениска 10г и ми се струва че и е голяма малко... но не сме попадали на умалени модели.

# 102
Благодаря, успокоих се Hug! За всеки случай купих размер 6 и 7, при ръст 120/20кг.

# 103
  • Русе
Инфо за Русенки-за тези,които не знаят има фирма превозвач от UK да Русе,офиса се намира зад Халите,до парти-магазинчето.Днес ходих там за да разбера условията им,имат всяка седмица курс,цена 6 паунда до 4 кг,като може да изчакат събирането на няколко пратки на едно име,до достигане на 4кг и тогава да ги превозят.Записала съм им координатите,ако е уместно ще ги напиша,ако не мога да ги дам на лични на заинтересованите.
Ако някоя от Вас е ползвала услугите на тази фирма,моля да сподели впечатления.

# 104
  • София
Здравейте! Да побутна питането си
Искам да попитам, ако съм получила мейл с обръщение от ebay с обръщение  Hello ranick1 (radka1968@yahoo.com), а не с моето име Дали е Фалшив?

Общи условия

Активация на акаунт