® E-bay - тема 65

• 32 724
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
  • София
При мен пък  не е пикъп онли количката на amanita.  Rolling Eyes
Има 0.01п доставка и изпращали до 3 дни след плащането.

А не, в самата обява пише, че е пик ъп.

# 76
  • София
Бях писала преди известно време за проблем при регистрацията на карта в пейпал.
Да припомня- една позната изведнъж не можеше да извършва плащания чрез пейпал, а е плащала без проблеми преди това с карта Visa Electron. Опитваше се да регистрира нова карта, понеже реши,че проблема е в карата, но отново неуспешно. Нейната вече регистрирана карта изчезна от профила в пейпал и там сега няма активни карти. Най-странното е, че дори когато се опитва да регистрира старата карта (с която е извършвала плащания преди) получава : This card has been disabled for use on PayPal. You can add a different card. If you would still like to use this card, fax a copy of your card statement showing the PayPal charge and 4-digit code and a copy of your driver's license or other photo ID. You must use this form for your fax cover sheet. Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a processing delay
След като писа на пейпал, те й отоговориха,че проблем при тях не виждат, проблема трябва да е в нейната банка и да говори със служител по он-лайн плащания. Един ден по-късно получи писмо,че има регистрирана карта и чакат да въведе 4 цифрения код за потвърди,че картата е нейна. Но карта в профила не се вижда, излиза й надпис,че има 0 карти...
Ще Ви бъдем благодарни ако можете да помогнете.
Извинявам се,че пиша от нейно име, но няма регистраци тук и ме помоли.
Благодаря предварително на всички отоговорили.

# 77
Преди малко спечелих това
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3206489 … ame=STRK:MEWNX:IT
и продавачката отваря диспут и ми пише това
"hi, i am very sorry but i have had to open a case to cancel this item as i have very stupidly spilt coffee all over it along with some other items that i was just about to list. so please can you not pay for this item as i cannot send it to you. very, very sorry. regards, jayne."
В крайна сметка не мога да разбера защо не може да го изпрати,търга не е от вчера,чакам си го от 5дни,и накрая това.Какво мога да направя,не съм платила още.

# 78
Бях писала преди известно време за проблем при регистрацията на карта в пейпал.
Да припомня- една позната изведнъж не можеше да извършва плащания чрез пейпал, а е плащала без проблеми преди това с карта Visa Electron. Опитваше се да регистрира нова карта, понеже реши,че проблема е в карата, но отново неуспешно. Нейната вече регистрирана карта изчезна от профила в пейпал и там сега няма активни карти. Най-странното е, че дори когато се опитва да регистрира старата карта (с която е извършвала плащания преди) получава : This card has been disabled for use on PayPal. You can add a different card. If you would still like to use this card, fax a copy of your card statement showing the PayPal charge and 4-digit code and a copy of your driver's license or other photo ID. You must use this form for your fax cover sheet. Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a processing delay
След като писа на пейпал, те й отоговориха,че проблем при тях не виждат, проблема трябва да е в нейната банка и да говори със служител по он-лайн плащания. Един ден по-късно получи писмо,че има регистрирана карта и чакат да въведе 4 цифрения код за потвърди,че картата е нейна. Но карта в профила не се вижда, излиза й надпис,че има 0 карти...
Ще Ви бъдем благодарни ако можете да помогнете.
Извинявам се,че пиша от нейно име, но няма регистраци тук и ме помоли.
Благодаря предварително на всички отоговорили.

защо не попиташ в темата за Пейпал http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=557944.0

# 79
  • Лондон/Пловдив
И аз с въпрос платих един парфюм ,но не ми дойде мейл от пей пал обикновенно ми идва ,че съм платила еди колко си на еди кой си ....обичайното .Влезнах си в пей пал там ми е отразено като платено всичко ми изглежда наред .
П.Ц -дойде

# 80
  • София
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3206489 … ame=STRK:MEWNX:IT
"hi, i am very sorry but i have had to open a case to cancel this item as i have very stupidly spilt coffee all over it along with some other items that i was just about to list. so please can you not pay for this item as i cannot send it to you. very, very sorry. regards, jayne."
В крайна сметка не мога да разбера защо не може да го изпрати,търга не е от вчера,чакам си го от 5дни,и накрая това.Какво мога да направя,не съм платила още.
Не може да ти го прати, понеже без да иска го заляла с кафе ooooh!. Навярно просто не я удовлетворява цената. Но нека момичетата кажат, аз не съм много наясно с ибей, просто понякога разглеждам темата, но не съм се престрашила още да поръчам  Laughing Успех!

# 81
Не може да ти го прати, понеже без да иска го заляла с кафе ooooh!. Навярно просто не я удовлетворява цената. Но нека момичетата кажат, аз не съм много наясно с ибей, просто понякога разглеждам темата, но не съм се престрашила още да поръчам  Laughing Успех!

Точно така, нека ти прати снимка на лекето! Аааа, много хитро, нема що! И й кажи, че ще й поставиш отрицателна, ако не получиш доказателство.  Twisted Evil

# 82
И да й постави отрицателна, ибей най- вероятно ще я премахнат.
Много са неприятни тия номера, ама по-добре й тегли една наум и не си вгорчавай живота.

# 83
Няма да й я махнат, няколко пъти ми се случва да ме цакат така и един път не са ми я махнали!

# 84
Ама представете си ,че наистина го е заляла жената .Чак пък отрицателна оценка,какви сте мнителни!  Потърси нещо друго,сигурно това клинче не е било твоето. Или най-малкото проследи дали ще го пусне наново и тогава и пиши оценки, не е хубаво да сме крайни. Повечето продавачи са доста честни и разбрани!

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 23:30 от milena29

# 85
Като го е заляла, няма да има нищо против да го снима.
Обикновено заляните, счупени, надрани от котки неща са нови и спечелени за добра цена!

# 86
не ми е за клинчето ,а ме хвана яд,че ме лъже Simple Smile
Вие представяте ли си ,търга свършва и тя пред компа с кафето и клинчето Simple Smile и хоп залива го.Невъзможно ,или възможно 5 % .Ще искам снимки. Crossing Arms
milena29 незнам за честност,имам вече 390 оценки и със всякакви съм се сблъсквала.Коректните са много малко според мен де. Wink

# 87
не ми е за клинчето ,а ме хвана яд,че ме лъже Simple Smile
Вие представяте ли си ,търга свършва и тя пред компа с кафето и клинчето Simple Smile и хоп залива го

Joy hahaha Joy

и ХОП, мармотът увива шоколада в станииооооол  hahaha

# 88
# 89
И да й постави отрицателна, ибей най- вероятно ще я премахнат.
Много са неприятни тия номера, ама по-добре й тегли една наум и не си вгорчавай живота.
Не съм съгласна, аз бях писала по-горе - имах наскоро подобен случай, от Лайв чата ме увериха, че ще вземат мерки срещу акаунта на продавача и че имам право да поставя отрицателна.

Общи условия

Активация на акаунт