® E-bay - тема 65

• 32 767
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Какво значи фалшив?
Ако не си регната като ranick1 и мейлът не е твой, значи не е за теб Simple Smile

# 106
  • София
Здравейте! Нахлувам във вашата прекрасна темичка абсолютно неподготвена  Embarassed, за което много се извинявам. Не знам дали правите така, но искам да помоля някого да наддава в ибей вместо мен, защото не разбирам абсолютно нищо, а и имам много малко време да реагирам. Възможно ли е някой да ми съдейства?  Praynig Пиша в темите "Пъзели" и "Бродирана красота - Гоблени", там ще гарантират за мен (ако това е необходимо)  Praynig  Praynig

Става въпрос за този пъзел
http://cgi.ebay.co.uk/BILL-BELL-PLAYFUL-POOCHES-3-1-PUZZLE-SET-N … sh=item19c2db32b1

Знам, че доставката ще ми излезе доста скъпа, подготвена съм да поема всички разходи

# 107
  • София
Много често за да се открадне инфо те карат да се регистрираш отново, защото някои се е опитал да влезе в акаунта ти, затова незнам какво да правя?

# 108
Много често за да се открадне инфо те карат да се регистрираш отново, защото някои се е опитал да влезе в акаунта ти, затова незнам какво да правя?
Няма да се регистрираш отново, само си смени паролата с повече малки и главни букви и цифри.

-=Деси=- , няма цена за доставка до тук, те може да искат и 500 лева, ако не си говорила предварително с тях.

# 109
  • София
-=Деси=- , няма цена за доставка до тук, те може да искат и 500 лева, ако не си говорила предварително с тях.

Олеле! Много ти благодаря, явно ще се откажа, ще го дебна, дано се появи пак след март  Hug

# 110
Здравейте мацки. От давна не съм се 'Ф'алила, та реших да се включа скромо с рокле за лятото:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2207332 … :B:EOIBSA:GB:1123

# 111
mimes, честита рокля и най - вече - ЧЕСТИТА ЛЕНТИЧКА!   Heart Eyes

# 112
  • Бургас
Имам същата рокля, от миналото лято.  Laughing
Даже не съм я носила.

Честита лентичка, mimesHug

# 113
Хеххе, още едно ибейче!  Heart Eyes Честита ти лентичка, МимесHug

# 114
Момичета, на 2 януари съм си купила 1 нещо от и-бей. Обаче като цъкна на линка към предмета, който съм купила, ми изписва това: This seller is currently away until 10 February 2011, and is not processing orders at this time. You can add this item to your watch list to purchase later.
НАй-горе, над купения предмет. Скоро ще станат 40 дена. Какво да правя?

# 115
Благодаря ви много, момичета Hug

Мимита, роклята поне хубава ли е?

# 116
Момичета, на 2 януари съм си купила 1 нещо от и-бей. Обаче като цъкна на линка към предмета, който съм купила, ми изписва това: This seller is currently away until 10 February 2011, and is not processing orders at this time. You can add this item to your watch list to purchase later.
За съжаление нищо! Не е трябвало да го купуваш сега, а да изчакаш продавачът да се върне.
Тъй като ще ти изтекат 45-те дена за диспут, можеш да му предложиш на 11 февруари да развалите сделката и после пак да купиш предмета за да си осигуриш нови 45 дена за диспут. Само това ми хрумва.

# 117
  • Бургас
Благодаря ви много, момичета Hug

Мимита, роклята поне хубава ли е?

Хубава е!
Просто на мен ми беше голяма.

# 118
За съжаление нищо! Не е трябвало да го купуваш сега, а да изчакаш продавачът да се върне.
Тъй като ще ти изтекат 45-те дена за диспут, можеш да му предложиш на 11 февруари да развалите сделката и после пак да купиш предмета за да си осигуриш нови 45 дена за диспут. Само това ми хрумва.
Ама това не го пишеше, когато купих. Сега гледам, че го пише. Той празнува китайската НГ и го няма в и-бей в момента. Пак ли да му пиша?

# 119
Здравейте. Hug
Купих една кошара. Продавача не ми отговаря вече 5-ти ден, за да ми даде данните, да орагинизирам куриер(остава само да каже ден в който му е удобно). Като вляза в спечелени на платените неща ми излиза знака на паунд в синьо,а срещу нея е пясъчен часовник. Tired
Какво означава това и колко трябва да чакам да ми отговори.Търга е спечелен на 23.01.И ако не ми отговори изобщо, как мога да си върна парите- чрез и-бей и продавача или пей-пал.
Благодаря ви предварително за помоща  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт