® E-bay - тема 65

• 32 796
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
зДРАВЕЙТЕ
Някой има ли представа тези шорти какъв номер са и за каква възраст отговарят:
http://cgi.ebay.co.uk/boys-beige-fila-shorts-waist-26-/130481670 … sh=item1e615047d8  Hug

# 121
Здравейте. Много ви моля някой ако знае да ми каже това http://cgi.ebay.com/Italeri-1-24-3816-Renault-Magnum-2001-/25075 … sh=item3a62682d8b дали ще има някакви мита, ддс-та, комисионни..., доставката нали е 17,50$, защото която и държава да посоча - все си е толкова newsm78 Много ме интересува каква ще бъде горе-долу крайната цена. Мисля да го поръчам с тази фирма посредник http://www.eshopassistant.com/, защото нищо не разбирам, а и нямам време да реагирам, защото ми е за подарък. Ще пратя и имейл до фирмата, но все пак искам две мнения.  Praynig
Това е цитат от сайта на фирмата:

За стоки извън ЕС се заплаща митническа такса от 5лв., която се плаща на митницата за освобождаване на пратката също и всички митнически сборове и ДДС. Допълнително се заплаща 10лв. на eshopassistant за разходите по освобовдаването й.

Тоест след като тази стока е от Китай, ще трябва да дължа всичите тези суми ли?  #Crazy , не зависимо, че камиончето няма и 40$? newsm78

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 09:30 от vitalitykoki

# 122
vesy1, пясъчният часовник означава, че мейлът на продавача е сгрешен. От 23.01 е много време за отговор. Дано се включи някой по - стар да каже дали имаш право да отвориш кейс.

Arven - че, 26 талия по 2.54 е поне 60 санта талия, според мен са за по - големи момчета.

vitalitykoki, камионът подлежи на обмитяване и един господ знае колко ще те одрусат за тези 57 долара.

# 123
vesy1, пясъчният часовник означава, че мейлът на продавача е сгрешен. От 23.01 е много време за отговор. Дано се включи някой по - стар да каже дали имаш право да отвориш кейс.

Не , търга е спечелен на 23.01. Отговораше ми макар и със закъсненине. Но сега остава само да ми даде имената си и да каже ден, кога да мине куриера-и не отговоря от четвръртък вечерта

А това, че е сгрешен мейла, значи ли че парите не са преведени

# 124
  • на пистата
зДРАВЕЙТЕ
Някой има ли представа тези шорти какъв номер са и за каква възраст отговарят:
http://cgi.ebay.co.uk/boys-beige-fila-shorts-waist-26-/130481670 … sh=item1e615047d8  Hug
26 носи моят син.на 12г е,но е слаб,за 30кг дете са и високо около 134-138
п.с сега видях,че шортите са 30 номер.ми направи си сметка,сина ми е 138 и 30кг и носи 26 размер,това 2 размера отгоре

# 125
Да, означава. Пиши му пак, кажи му да ти даде верен мейл и имена.

# 126
ОК. Благодаря ти. Явно ще трябва да се откажа  smile3518 Ако го намеря в друг сайт от държава в ЕС, ще трябва ли да плащам мита и други такси или само цената + доставка? newsm78

# 127
# 128
Благодаря ти  bouquet Много ми помогна. Между другото - нещата са супер. Като пристигнат - да си ги носите със здраве  Peace

# 129

mam4e_Gabi, когато го получиш, би ли споделила как го намираш? Искам да взема такова за подарък, но само ако е хубавичко Wink.

# 130
  • София
Здравейте на всички E-bay маниаци Simple Smile!
Искам да попитам някой има ли опит с немския ибей /www.ebay.de/, дали работят там с пейпал и има ли подобни доставчици като от Англия? Simple Smile
Мерси много за инфото Simple Smile

# 131
  • Sofia
teodopa,  в  адреса, който си дала влязох и се вижда, че се се препоръчва Пей пал.
Дори да няма превозвач там, ако не ограничена доставката само за страната, може да пращаш на английски адрес на куриерска фирма.

# 132

Много е хубав сутиена Peace, може ли да ми кажеш как да се ориентирам в номерата.Благодаря #Crazy

# 133
Моля ви за помощ . Имам следният проблем ... Получих инвойс в пейпал да заплатя един спечелен търг,тъй като продавача ми писа,че му е сгрешен адреса в акаунта. Обаче регистрацията (пейпал) ми е от България и получих следното съобщение от продавача:
"Hi
I have checked with paypal and they have a payment from you but won't release funds to me until you send them a UK address.  I know I have it, but you must yourself send it to them as they have a Bulgarian address for shipping only.  Sorry about this but they set the rules not me."
Аз му изпратих адресът в Англия на личният имейл, в ибейската регистрация също ми е английския, но кака да му го изпратя чрез пейпал, Моля ви за помощ .

# 134
Алекс2009 погледни на твоите какъв номер пише, напр. eur 75B/34В ако имаш с двата стандарта, или на първа страница няма ли таблица с размери за сутиени  Thinking Аз съм 75А иси вземам 32А /70А/ или 34А /75А/  Blush Дано се включи и някой друг  Peace

Общи условия

Активация на акаунт