® E-bay - тема 65

• 32 813
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте!
Да помоля за съвет за обява в E-bay. ВЪпросната е с опция купи веднага и направи оферта. Цената, която е посочена, не ме устройва за сега. ВИждам, че има и някой , който е дал вече оферта. Как се процедира в такива случаи? АКо и аз пусна оферта и тя се окаже по-висока от другата след изтичането на търга, продавачът задължен ли е да ми  прати артикула?
Благодаря ви предварително!
Пускаш оферта. Ако продавачът се съгласи с нея, търгът се прекратява и ти си длъжна да платиш стоката. Продавачът има 48 часа, през които да приеме офертата. Едната оферта няма общо с другата и дори твоята да е по-висока продавачът не е задължен да я приеме.

Vesy1, пиши на продавача и го питай дали това е истинския му имейл-адрес. Може да му пратиш и принтскрийн да види, че е минало плащането!

# 166
Веси1, ако Г. те таксуват и за двете ходения по 15 паунда, кошарата златна ще ти излезе. Както Алекс ти каза вчера, ако има пясъчен часовник при сделката в Ибей, значи плащането не е минало и адресът е грешен.

# 167
Най-вероятно продавача ти е дал грешен е-мейл за плащането и за това не може да получи парите.

ВЕЧЕ НЯМА пасъчен часовник-има си знака на паунд в синьо и като сложа мишката на него излиза че плащането е извършето на 06.02. Но продавача пише,че не е платено доколкото разбирам.
Е какво е това?
Ако платя два пъти куриера, ами незнам каква ще ми излезе, като доставката и дотук ми казаха че ще е 74лв(вкл и Еконт до Плевен)

Оф никога повече няма да купя нещо такова ooooh! ooooh! ooooh!

Пратих му копие от плащането през пей-пал.
Ако му е сгрешен мейла, не трябва ли да не ми го отчита като плащане.
И ако мейла е сгрешен какво трявба да направя. Да си оправи продача мейла в и-бей и от там отново да натисна плати....или е нещо друго?

Последна редакция: ср, 09 фев 2011, 22:44 от vesy1

# 168
Ако няма пясъчен часовник, значи плащането е минало. Той да си проверява.

# 169
Видях таблиците в началото на темата,но не мога да се ориентирам.
Синът ми носи номер 35 бг номер.Това на какъв номер отговаря в Boys' Shoes?
Доколкото разбирам трябва да търся 3.5 или 4 като номер.Така ли е?

Ето тук например кой номер да взема:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3204415 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 170
Е, той да си проверява, ама е върнал днес куриера и доколкото разбирам са се разбрали за началото на следващата седмица. АЗ съм била точна в случея, не мога да разбера защо не е приел плащането и да не връща куриера #Cussing out
Това разкарване дали ще го платя Sad Sad Sad

# 171
  • Пловдив
Здравейте.на 03.02 спечели нещо платих го веднага-после получих мейл от продавача че ще го прати в петък-но той така и не сложи куфарче че го е пратил.Та въпрос са ми е може ли да е пратено и просто да не е отбелязал?или е имал предвид следващия петък Crazy

# 172
  • София
Mеги, не всички отбелязват, че е пратено.
Веси1, отвратителна история!

# 173
Току що спечелих този колан, много му се кефя и нямам търпение да го получа, обаче тъй като бях заложила сума малко над тази ми се стори малко странно, та се зачудих дали е възможно по някакъв начин продавача да я види предварително и да се погрижи да се вдигне цената...  newsm78

# 174
Няма как да види колко си заложила. Wink

# 175
  • на пистата
Видях таблиците в началото на темата,но не мога да се ориентирам.
Синът ми носи номер 35 бг номер.Това на какъв номер отговаря в Boys' Shoes?
Доколкото разбирам трябва да търся 3.5 или 4 като номер.Така ли е?

Ето тук например кой номер да взема:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3204415 … ame=STRK:MEWAX:IT
тук няма твоят номер.по-принцип 35 по бг е точно 3.5 или 4 ук,обаче зависи от модела

# 176
  • Лондон/Пловдив
Бързам да се похваля спечелих си машинка за хляб само за  0.99р Crazy  Нямам търпение да я пробвам . В последните дни толкова много неща накупих ,че направо ме е срам  Blush мъжът ми днес  заяви да му оставя картата да си починела . Joy

# 177
Бързам да се похваля спечелих си машинка за хляб само за  0.99р Crazy  Нямам търпение да я пробвам . В последните дни толкова много неща накупих ,че направо ме е срам  Blush мъжът ми днес  заяви да му оставя картата да си починела . Joy
Честита придобивка! От много време ми се иска да си взема машина за хляб, обаче хем ми се иска да не хвърлям много пари по нея, че доколкото се познавам нищо чудно да си остане почти нова, хем пък в Ибей ми изглеждат подозрително евтини, луда работа... Някакви отзиви за Morphy Richards, гледам че има доста от тях?

# 178
  • Лондон/Пловдив
Morphy Richards тук я водят хубава марка англичаните ние си купихме прахосмукачка и съм доволна за парите си е супер. А машината е Breville казват ,че била хубава ама мен много не ме вълнува за тези пари дори един хляб немога да си купя  Mr. Green така ,че ако не я ползвам или се развали поне няма да ме е яд. В неделя ще си я взема от момичето и започвам да творя.

# 179
Момичета, това номер за проследяване ли е? Your item has been shipped out from Hong Kong.
280609348737 1
Ако е номер, някой може ли да ми помогне? Мина вече 1 месец, откакто съм платила и все още не съм си получила батериите.
Може ли линк за машините за хляб?

Общи условия

Активация на акаунт