® E-bay - тема 65

• 32 848
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Момичета, възможно ли е да се откажа от "buy it now" покупка ? Писах на продавача и той каза няма проблем, ще откаже транзакцията. Това беше веднага като купих въпросната стока. Обаче получих съобщение от ибей, че трябва да платя до утре и че може да ми нулират или не знам си какво акаунта. Пак писах на продавача и той каза, че нищо не можел да направи.

# 196
Здравейте, досега не съм поръчвала нищо от ebay но си харесах количка от щатския
http://cgi.ebay.com/Maclaren-Volo-Silver-Green-Stripe-2009-Strol … sh=item4156132bea
Въпросът ми е дали има смисъл да поръчам оттам и с кой посредник. Само ДДС и комисионната на посредника ли дължа също така? Някаква идея колко бързо ще пристигне? От Пловдив съм ако това има значение при препоръчването на посредник...

# 197
Момичета, това са 5 малки флакончета ли от парфюма?
http://cgi.ebay.co.uk/5-samples-OUTSPOKEN-BY-FERGIE-avon-BLACK-E … dZ1QQcmdZViewItem

5 samples
от тези, които са мостри по 1-2 мл или аз се бъркам  newsm78

# 198
  • София
Момичета, това са 5 малки флакончета ли от парфюма?
http://cgi.ebay.co.uk/5-samples-OUTSPOKEN-BY-FERGIE-avon-BLACK-E … dZ1QQcmdZViewItem

5 samples
от тези, които са мостри по 1-2 мл или аз се бъркам  newsm78
най-вероятно да. AVON нямат друг тип мостри  Peace

# 199
Благодаря на всички,които ми помагаха за моята поръчка   bouquet
Момата англичанка каза миналия петък,че я праща веднага,но се оказа тази седмица във вторник  Outta Joint
Похвал 

Без вас нямаше да се справя  Hug

# 200
как да си сменя адреса за доставка в акаунта на ибей ?
не виждам опция , а ми е спешно ...

# 201
  • Варна
как да си сменя адреса за доставка в акаунта на ибей ?
не виждам опция , а ми е спешно ...

My Account/Summary/Addresses

# 202
10x  Grinning , оправих го ,
вие само един посредник ли използвате или ги сменяте ?

# 203
@nni
Адашке, благодаря за отговора!  Hug

# 204
Вече ще полудея с моята покупка от 23.01

Парите са преведни още на 6.02 и постоянно пиша на продавача. Пращам копие от пей-пал да се види че всичко е точно, чакам два дни и накрая ми се отговаря

No I have not received it yet it is still being processed by paypal so can u arrange for them to collect the cot next week thank you

Това възможно ли е??????

# 205
  • Варна
10x  Grinning , оправих го ,
вие само един посредник ли използвате или ги сменяте ?

В 99% от случаите ползвам посредник, ако доставката до БГ е безплатна или с разлика 1 лира давам БГ адрес. Но напоследък се коментираше, че нашите пощи ...хмм..."присвояват"...някои пратки...и май е по-сигурно до адрес на посредник... Peace

# 206
  • Варна
Вече ще полудея с моята покупка от 23.01

Парите са преведни още на 6.02 и постоянно пиша на продавача. Пращам копие от пей-пал да се види че всичко е точно, чакам два дни и накрая ми се отговаря

No I have not received it yet it is still being processed by paypal so can u arrange for them to collect the cot next week thank you

Това възможно ли е??????

Аз бих пуснала диспут, ако съм сигурна, че ме мота продавача... Все пак свери мейлите, да не би парите да са отишли при друг...

# 207
Моля те кажи ми къде мога да сверя мейлите.

# 208
  • Варна
Моля те кажи ми къде мога да сверя мейлите.

Мисля, че в ибей не се виждаха мейлите, но нали си кореспондирате. Пиши му, че парите са пратени на еди коя си дата, на мейл:..... /вижда се в пейпал/, да провери мейла си същия ли е. Нещо такова:
The sum of .......was paid via paypal at 06/02 to following e-mail:  xxxxx@hhhhh. Pls, check and advise asap, or I will be forced to open dispute. Thanks!

Нещо такова, нека и някой по-вещ да каже Blush

# 209
Аз мейла в пей-пал го видях, но в и-бей не го намерих......жалко ,че не се виждат.
Писала съм, че парите са пратени още на 6.02 и е невъзможно досега да не са преведени и ми отговоря това горното което написах.
Незнам каква е точно процедурата, но май е рано за диспут.....или пък не.......

Продавача има и други покупки и продажби и предполагам, че проблеми с мейла не би трябвало да има, иначе как е ставало досега......

Общи условия

Активация на акаунт