® E-bay - тема 65

• 32 941
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Моля за примерен текст на писмо (на английски),с което да успея да убедя англичанин да изпрати извън Англия.Имах едно такова,но при прехвърляне на информацията от стария на новия компютър се изгуби Cry

От две седмици се опитвам да купя някакви неща,но всичко,което ми харесва,все няма доставка до тук.
Опитвах с транслатора,но явно не съм се справила добре,защото или не ми отговарят,или ми казват да натисна "купи сега",но тъй като адреса ми не отговаря на условието на обявата не мога да продължа Confused
Благодаря предварително  Hug

# 451
  • Русе
С проблем съм Sad Ако може да ми ударите едно рамо... Логнах се в немския Ибей,търся разни крафт матеряли.Намерих нещо,което ползвам в работата си,на сууупер изгодна цена.Заложих на Гуфито да стреля,отстреля ...и спечели,обаче тук идва проблема(то не е един де) В профила ми в изписва,че имам да плащам един item,в пощата ми пристигат 4 имейла-три от Гуфи,че съм биднала,че съм спечелила и че НЕ СЪМ спечелила.В хисторито на бидването излиза,че е спечелено успешно и след това че е загубен търга.Има само един играл за нещото и това съм аз.От радост,че съм на далавера с такава находка не съм прочела,че продавача иска плащане чрез банка...сумата е 3 евро.Нямам идея колко ще е таксата,но едва ли ще е огромна при тази сума.Сложила съм си немски адрес преди да играя,така че изключвам вариянт на отхвърляне заради адреса.
Следващия 4 имейл е авт.генериран от Ибей,копие на имейл пратен до продавача със заглавие"Ще платя за покупката си в кратък срок" и моят ник.
Ако трябва да платя нещото,което хем съм спечелила,хем не съм-къде да търся данните на продавача,или трябва да му пиша?
Ако всъщност не съм спечелила и няма нужда да плащам защо ми стои в профила"трябва да платя"...опитах,дава ми опция единствено "маркирай като платено".
Доста объркано писах...но няма как да обясня по-стегнато....

# 452
Джастичка, банковия превод е 50лв. Кофти е, че не приемат Пейпал. Иначе да не би продавача да е сложил цена, под която не можеш да го спечелиш и от там да идва объркването?
Ако го имаш в спечелени нещото, значи е твое?
Не мога да ти помогна с повече, че аз от там не съм пазарувала. А ти адрес на фирма ли ползваш в Германия? Аз преди няколко странички попитах коя фирма ползвате за доставки от там, но никой не ми отговори. newsm78

# 453
Моля за малко помощ, регистрирах се в ибей опитвам се да напиша в профила си адреса на импреса , за да отиват пратките там, но все ми го отхвърля може ли някой да ми каже точно в кое поле какво пише.Благодаря, предварително!

# 454
  • Русе
Мимес,помолих един приятел на мъж ми,живеещ в немско да ползвам адреса му,предстои да си идва скоро до Бг и няма да му представлява трудност да вземе със себе си нещо дребно,което съм си купила.Та за това не мога да помогна с инфо за превозвач.Направо ме стресира с тази сума....
Въх,50лв за 3 евро...ужас...ще мисля вариянти.Ама основното ми чудене е дали съм спечелила всъщност,като имам писма че съм и не съм...а в ибей профила ми е отразено че съм...и ако маркирам нещото като платено,и ако всъщност не съм го спечелила,дали ще се отърва от страйк?И с немския съм не на "Вие"...ами направо на "тях" Laughing

# 455
Jana d' Ark, изобщо не намираш снайпери ... или добри такива?!
В първия пост на темата има няколко снайпера.
Аз ползвам за момента гуфбея.

Много ти благодаря. Проблема ми идваше от там, че не знаех че тези програми се казват снейпери и нищо не намирах, по начина по който търсех.
Благодаря   bouquet

# 456
Здравейте мами.Пазарувала съм от този сайт от преди 1-2 години.
Сега пак съм си харесала някой неща всяко е на цена от 10 долара
от различни продавачи е.Доставката пише че е безплатна.Интересува ме ако пусна да ми ги пратят ще трябва ли да плащам някакво мито или някакво ддс понеже съм от Враца и няма да мога да си взема пратките от митницата.Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.

# 457
Мимес,помолих един приятел на мъж ми,живеещ в немско да ползвам адреса му,предстои да си идва скоро до Бг и няма да му представлява трудност да вземе със себе си нещо дребно,което съм си купила.Та за това не мога да помогна с инфо за превозвач.Направо ме стресира с тази сума....
Въх,50лв за 3 евро...ужас...ще мисля вариянти.Ама основното ми чудене е дали съм спечелила всъщност,като имам писма че съм и не съм...а в ибей профила ми е отразено че съм...и ако маркирам нещото като платено,и ако всъщност не съм го спечелила,дали ще се отърва от страйк?И с немския съм не на "Вие"...ами направо на "тях" Laughing

Ако го маркираш като "платено", без да си платила, това е да направиш като щрауса - да си скриеш главата в пясъка от опасността, а задника ти да стърчи отвън.
Всъщност си го спечелила, след като ти е в "Спечелени" в Ибей. Не гледай мейлите, гледай My Ebay.

# 458
Здравейте, имам нужда от малко помощ-какво иска девойката от мен 
Hi Sorry I have just realised i have put my paypal address in wrong and this is why the payments are not comin through. I have put in my email address rather than my paypal email.please send to kazza963@hotmail.com

# 459
Ако отстарани в WON го имаш(го виждаш) си го спечелила. Помоли приятеля на съпруга ти да изпрати пощенския запис, може би няма да му е проблем!

# 460
  • Бургас
Hi Sorry I have just realised i have put my paypal address in wrong and this is why the payments are not comin through. I have put in my email address rather than my paypal email.please send to kazza963@hotmail.com

Объркала си е мейла в ПейПал, написала ти е верния.

# 461
Тъй като от скоро пазарувам в Е-bay и съответно ползвам paypal, как да направя плащането? Извинявам се Embarassed

# 462
Здравейте мами.Пазарувала съм от този сайт от преди 1-2 години.
Сега пак съм си харесала някой неща всяко е на цена от 10 долара
от различни продавачи е.Доставката пише че е безплатна.Интересува ме ако пусна да ми ги пратят ще трябва ли да плащам някакво мито или някакво ддс понеже съм от Враца и няма да мога да си взема пратките от митницата.Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.

# 463

А как да направя плащането, извинявам се Embarassed

# 464

А как да направя плащането, извинявам се Embarassed
Влизаш в PayPal >>Send Money >> попълваш мейла >> сумата заедно с пощенските >> Вбритански лири предполагам, отбелязваш това >> натискаш Goods и пращаш

Последна редакция: вт, 22 фев 2011, 21:39 от milena29

Общи условия

Активация на акаунт