® E-bay - тема 65

• 32 947
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, имам нужда от малко помощ-какво иска девойката от мен  
Hi Sorry I have just realised i have put my paypal address in wrong and this is why the payments are not comin through. I have put in my email address rather than my paypal email.please send to kazza963@hotmail.com

Объркала си е мейла в ПейПал, написала ти е верния.

А как да направя плащането, извинявам се Embarassed
Влизаш в PayPal >>Send Money >> попълваш мейла >> сумата заедно с пощенските >> Вбритански лири предполагам, отбелязваш това >> натискаш Goods и пращаш
https://www.paypal.com/uk/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=R … 5bed2ddf64505aee9
така изглежда страницата
Много ти благодаря  bouquet

# 466
Бихте ли ме упътили как да търся подобен проектор за рисуване, че на kids projector ми излизат съвсем други джаджи  Crazy

# 467
Здравейте мами.Пазарувала съм от този сайт от преди 1-2 години.
Сега пак съм си харесала някой неща всяко е на цена от 10 долара
от различни продавачи е.Доставката пише че е безплатна.Интересува ме ако пусна да ми ги пратят ще трябва ли да плащам някакво мито или някакво ддс понеже съм от Враца и няма да мога да си взема пратките от митницата.Ще съм ви много благодарна ако ми помогнете.

# 468
# 469
 Благодаря много, да видим дали ще се преборя за някой Hug

# 470
# 471
Благодаря и на теб, но май ще е този. В Хиполенд беше 70лв.(ако не същия, то поне подобен).
Вижте какво интересно нещо намерих, ровейки се за проекторите.

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 14:08 от m@ria

# 472
Бихте ли ме упътили как да търся подобен проектор за рисуване, че на kids projector ми излизат съвсем други джаджи  Crazy

Има във Вегатойс такива проектори и бяха около 16лв Peace

# 473
Подобно "нещо" има, макар и доста по-опростено, но със същия ефект - от Турция, за 4 лв, заедно с комплект цветни химикали

# 474
Ами не ги открих във Вегатойс, в Джъмбо също имало, но У наше село Джъмбо няма, пък Турция ми е далечко  Hug

# 475
Явно са се свършили. Аз купувах преди месеци. УСпех тогава да си спечелиш някой от Ибей  Peace

# 476
  • Варна
Варна какво става сега? Кой превозвач ще ползваме/те? Rolling Eyes
Мислех да почивам 1 месец ама май няма да мога.... кажете?

# 477
Момичета, моля за помощ по следният казус, нямам много опит, но не намерих тук скоро подобен въпрос:
Спечелих детски дънки на 11.01 с доставка до БГ, платих веднага. Любезна продавачка ми писа на следващият ден, че ги е изпратила.Две седмици по-късно и исках тракинг, че ги нямаше, тя отговори че са изпратени "regular airmail", тоест няма. Към 10.02 повдигнах диспут и отсъдиха в моя полза. А днес тая нахалница ми праща съобщение че щяла да ме репортва за измама.
Та въпроса ми е: трябва ли да предприема нещо или ако да какво. Благодаря много.

# 478
Варна какво става сега? Кой превозвач ще ползваме/те? Rolling Eyes
Мислех да почивам 1 месец ама май няма да мога.... кажете?

И аз мислех да почивам, но вече не устисквам Simple Smile
Звънях на Алмуз, но при тях не става.
Остават Софийските ф-ми. С Емпреса не ми се занимава, имам лоши впечатления още от старта им, а и са ми много далеч във Варна.

# 479
така..........
поръчах си нещо от Израел, което дойде с голямо закъснение. Пишеше, че са 4 части, а е само една, Заради закъснението как мога в да намеря артикула във ибей, за да му лепна отрицателен фийдбек, при положение, че е посочено, че са 4 а получавам 1но.
Или след като е минал известен период от време не мога да поставям оценки.

Общи условия

Активация на акаунт