® E-bay - тема 65

• 32 729
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Днес си получих и аз 1 доставка през Габко и...малко със смесени чувства. Моето (на щерката по-точно) е супер.  Party
Машата, на която и се чудих е повече от това, което очаквах. Дъщерята на фона на предишната и стогодишна тази и се види връх! Два пъти по-бързо става всичко пу-пу, дано нп.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2905286 … X:IT#ht_500wt_949

Чакахме обаче 1 нещо за мъжО, което го няма  Confused а кейс тр да отворя на 7ми.03, та ако дойде със следващата доставка ще е ок, но не ли... newsm78
Писах писмо на продавача и той ми отвърна, че е пратил нещото, ама можело да ме е нямало да го приема и затова да се е върнало в пощенския клон откъдето да ходя да си го търся  #Crazy Crazy че кой ще ходи да ми го търси  ooooh!
 Praynig Кажете сега, момичета, какво да правя?
На 7ми, ако не дойде с този следващия курс на Габко...ми сега се сещам, че 7ми е понеделник и посмъртно не може да дойде до Асеновград на 7ми, та да му пускам ли кейс, какво да го правя  Rolling Eyes
Ето оригиналния отговор:
Dear Anna, im very sorry that your item has not arrived,
i posted the item as soon as your payment cleared i can only assume that the item has been returned to your local sorting office. did the postman post a red card through your door.?
please check at your postoffice before you decide to open a case against me.
all the best

Всъщност аз мога ли да се обадя/пиша на Габко и да питам дали имам пратка от даден адрес/подател или няма да ми свършат тази работа  newsm78

Веси1, ти защо не пишеш на продавача да питаш?
пиши на Габко и ги питай дали пратката е при тях. Аз така преди няколко седмици им пратих мейл уж да уведомя за пратка, която чакам, пък те ми върнаха отговор, че пакета ми вече пътува. Тъй че пиши им  Peace

# 691
Eichhornchen (бе мъчих се да го прочета и напиша, ама не ми се получи  Mr. GreenHug
Благодаря ти! Така и направих, писах, най-лошото, което може да е - да не ми отговорят, но поне съм направила опит.
  bouquet

tina_bambina
Тина, в същата ситуация съм, давай по съвета на Ейч...  Peace

# 692
Отговарят, отговарят хората, поне на мен на всички въпроси зададени до сега са ми отговаряли при това без да се бавят много.

# 693
anny, благодаря ти. Ще опитам така.

# 694
Здравейте,
днес за първи път се рових в е-бей, та имам няколко въпросчета...
1.Може ли да се филтрира - да се виждат само продавачи, които пращат worldwide, а не само в Англия?
2. На повечето доставката до България се движи от 2 до 5 лири- Възможно ли е това? Има ли някакви скрити такси..

Ще съм благодарна ако някой се включи с отговор.  Hug

# 695
  • Пловдив
А защо не се ориентираш към англ адрес?Повече търгове и стоки ще виждаш.Ако продавача предлага и доставка до Бг и ти е изгодно-тогава ще си смениш адреса.

# 696
  • Sofia
....
2. На повечето доставката до България се движи от 2 до 5 лири- Възможно ли е това? ...
На мен ми се вижда супер невероятно. Обичайно е доста над 5паунда, според моя опит. Такива фрапиращи доставки до БГ съм виждала, че не е за разправяне.... Shocked
Иначе renydent, чудно го е рекла. Simple Smile

# 697
Момичета какво значи това?
Като влеза да си видя обувките, които поръчах  Laughing
ми излзиа инфо над снимката: US Size:7.5 Size:7.5 Quantity:1 Price:US $49.99
Да, това е поръчката ми.

Но по-долу информацията за доставката за мен ли се отнася или ПО ПРИНЦИП  Rolling Eyes  Grinning
а тя е: $6.95 Standard Shipping 
Delivery: Estimated between March 04 - March 10
Use Expedited Shipping to get it by Mar. 7
имам предвид да чакам от 4 до 10 март ли?  Rolling Eyes

# 698
Това най вероятно е доставката до САЩ!
Много е е малко за да е до Бг, за да видиш колко е до бг, трябва да е зададено.Ако няма обявена такава питаш продавача!

# 699
Искате да кажете, че е по-добре чрез доставчик да се поръчва, така ли? Защото аз нямам познати в Англия.  Аз в момента нямам регистрация и само разглеждам. Значи ако се регистрирам и то с английски адрес ще ми излизат повече търгове?
А за доставката ето конкретен пример:

http://cgi.ebay.co.uk/BNWT-GIRLS-SMOCKED-EMBROIDERED-FISHES-DRES … sh=item5f7722794d

На tab-a "Postage and Payments" до България пише £2.25.   Няма ли да е това цената на доставката?

Извинете за многото въпроси, но има още много хляб да изям...

# 700
Много е е малко за да е до Бг, за да видиш колко е до бг, трябва да е зададено.Ако няма обявена такава питаш продавача!
Simple Smile, здравей
тази поръчка направих на 28.02
и е за Кипър  Rolling Eyes

# 701
Регистрираш се с бг адреса си в Ебей и пеипал.После си избираш фирма посредник и пишеш нейния адрес за пощенски и всичко спечелени или купено пращшаш на този адрес, от фирмата ти ги събират и примерно веднъж дедмично пътува камион до бг и кара пратките!Това е накратко, на дълго и широко прочети 1ва страница и 1ва стр. на темата пазаруване от УК.и ако пак има нещо питай! Peace

# 702
Имам следния казус:
поръчах преди 2 седмици една количка,която пристигна вчера чрез посредника при мен.Количката е в добро състояние от техническа гледна точка ,но е много мръсна.Писах на продавача,той ми казва,че я бил изчистил преди изпращането(Да бе ,да!)Сега ме пита аз какво искам да направя?Не мога да я върна,аз и не искам,но все пак вчера цял ден се занимавам с пране и търкане на плата на количката.Ако беше упоменато в описанието на търга,едва ли щях да участвам!Мога ли да направя нещо и дали мога да претендирам за частичен рефънд?

# 703
Simple Smile, здравей

дай обявата ако искаш...всъщност ти нали си платила????

# 704
Simple Smile, здравей

дай обявата ако искаш...всъщност ти нали си платила????

Да.
поръчах, платих  Simple Smile

Ето http://cgi.ebay.com/Lacoste-Ithia-Sparkle-Slippers-in-Dark-Pewter-/170604098125

Общи условия

Активация на акаунт