® E-bay - тема 65

• 32 731
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Morena, мерси!

# 676
Има ли начин да се проследи поръчката?
 Rolling Eyes

# 677
От няколко дена при мен има проблем с ebay.Като го отворя ,не ми е активно менщто за подбор и ми изписва в червено:You did not select any items.

Някой друг има ли такъв проблем и на какво може да се дължи?

# 678
здравейте,искам да попитам някои поръчвал ли е от тези палитри със сенки за очи,имате ли отзиви дали са хубави и   дълготрайни.
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=88%20makeup%20palette&_dmpt … _stpos=&gbr=1

# 679
  • Sofia
Има ли начин да се проследи поръчката?
 Rolling Eyes
С тракинг номер- да. Иначе няма как.

# 680
  • Пловдив
Имам спечелен тър г на 11.02 а нещото вече втори курс на превозвача го няма.Писах на продавача дали го е изпратил?За сега отговор нямам.Какво ще ме посаветвате. newsm78

# 681
Аз искам да се похваля, че това, което си поръчах в четвъртък миналата седмица от САЩ, вчера вече беше в пощата и днес си го взех. Много съм доволна  Sunglasses

# 682
  • Русе
здравейте,искам да попитам някои поръчвал ли е от тези палитри със сенки за очи,имате ли отзиви дали са хубави и   дълготрайни.
http://shop.ebay.com/i.html?_nkw=88%20makeup%20palette&_dmpt … _stpos=&gbr=1

Точно тия една мацка от "Красива мама" пишеше че не са хубави.

# 683
Днес си получи кошарата на Грако.
Но няма две от трите висящи играчки и една част която придържа повивалника към рамката на кошарата.Възможно ли е да са загубени по пътя Cry и мога ли да направя нещо в случая. За играчките не ме е толкова яд, но частта е от значение. Tired Tired Tired

# 684
Днес си получих и аз 1 доставка през Габко и...малко със смесени чувства. Моето (на щерката по-точно) е супер.  Party
Машата, на която и се чудих е повече от това, което очаквах. Дъщерята на фона на предишната и стогодишна тази и се види връх! Два пъти по-бързо става всичко пу-пу, дано нп.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2905286 … X:IT#ht_500wt_949

Чакахме обаче 1 нещо за мъжО, което го няма  Confused а кейс тр да отворя на 7ми.03, та ако дойде със следващата доставка ще е ок, но не ли... newsm78
Писах писмо на продавача и той ми отвърна, че е пратил нещото, ама можело да ме е нямало да го приема и затова да се е върнало в пощенския клон откъдето да ходя да си го търся  #Crazy Crazy че кой ще ходи да ми го търси  ooooh!
 Praynig Кажете сега, момичета, какво да правя?
На 7ми, ако не дойде с този следващия курс на Габко...ми сега се сещам, че 7ми е понеделник и посмъртно не може да дойде до Асеновград на 7ми, та да му пускам ли кейс, какво да го правя  Rolling Eyes
Ето оригиналния отговор:
Dear Anna, im very sorry that your item has not arrived,
i posted the item as soon as your payment cleared i can only assume that the item has been returned to your local sorting office. did the postman post a red card through your door.?
please check at your postoffice before you decide to open a case against me.
all the best

Всъщност аз мога ли да се обадя/пиша на Габко и да питам дали имам пратка от даден адрес/подател или няма да ми свършат тази работа  newsm78

Веси1, ти защо не пишеш на продавача да питаш?

# 685
  • Варна
PoПонеже пуснах едно пакетче към адреса на Габко и сега като чета Ани... чак като се получат пратките в Бг ли разбираме че нещо евентуално е дошло? Преди това нищо? Щото със Бритс знам колко неща пътуват кум мен и това е достатъчно в повечето случаи...ако пък нещое скъпо или ми е важно ми казват и като пристигне на адреса в Лондон, та затова питам тук как стоят нещата.

# 686
  • София
Имам спечелен тър г на 11.02 а нещото вече втори курс на превозвача го няма.Писах на продавача дали го е изпратил?За сега отговор нямам.Какво ще ме посаветвате. newsm78
Аз чакам да мине месец преди да почна да се притеснявам. За повече от 350 покупки никога не съм питала продавача или доставчика къде ми е нещото. С изключение на 2-3 пъти, когато самите продавачи отказаха да изпратят стоката.
Не виждам какво толкова се шашкате. Все едно има животоспасяващи лекарства, а не гащи и парцалки в повечето случаи. Дори и да стане фал ще ви върнат парите. Пазарувайте си спокойно и с удоволствие  Peace

# 687
 Peace Ивче, права си, ама пък хем не искам да правя "мръсно" на прподавача и да пускам кейсове, хем си искам поръчаното. В действителност пиша и притеснявам чак последната седмица и май съм по-карък от теб, че имам няколко върнати пари, поради неполучени работи, в смисъл няколко неща, които така и не дойдоха, пък твърдяха, че са ги пратили  Confused

Флаш, аз поне получавам мейл/СМС от Габко чак когато в Б-я имам пристигната поръчка със запитване дали да я задържат, за да се натрупат няколко и да ми излезе по-евтино после или да ми кажат, че няма да задържат поръчки и на следващ ден се изпраща.
Но ще се пробвам в петък да питам/пиша, та да видя дали може да проверят..

# 688
  • Пловдив
Иве благодаря  bouquet Продавача ми прати номер за проследяване и излезна че е пристигнало точно когато  втория курс е заминавал.Явно се е забавила с изпращането.Смотах я нещо  че уж сестра ми  се е подписала и аз съм извън стараната.И аз мисля вече да процедирам като теб -просто досега нещата ми пристигаха много бързо и затова малко се шашнах  Crazy

# 689
Здравейте, дайте съвет как да постъпя:
не получих едно малко пакетче. С продавачката си водим кореспонденция от миналата седмица и тя ми е пратила proof of postage на адреса на превозвача. Днес ме пита дали съм проверила дали пратката не е в пощенския ми клон. Да обаче аз няма как да проверя в лондонската поща. Какво да й отговоря?

Общи условия

Активация на акаунт