Farmville - 40

• 38 724
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
  • London
Peace Сега гледам,че начоса е част от някаква нова"футболна/американска/ серия"-има и крави и коне и др.подобно на китайсконовогодишната,ама не схващам с каква цел е футболния сезон ли се открива там що ли...? Thinking

Да така е , половината неща ги имаше и миналата година. ooooh!
Но миналата година садихме тортиля и томатилос. Sick
И да Ви кажа , че толкова много ми омръзна в тази игра всичко да се върти около Америка, че няма на къде ....

И сега малко спам ... в последно време има някаква нова мода да се пише по стената блокирайте еди кой си !!!! той е хакер , после още няколко в същия дух и на финала , а недейте го блокира станала е грешка , е просто това толкова ме дразни, че даже и онези мантри с пращането на 1 000 000 съм навита да чета и отговарям. ooooh! ooooh! ooooh!

# 106
Днеска е супер купата, затова са футболните неща

# 107
Водаааа, водааа.

# 108
А от това какво ще се получава? "Кофи" за малките дървета ли?

# 109
Тъкмо щях да го пускам това  Mr. Green
П.П. Не мисля, че има нещо общо с лейките

# 110
А знаете ли кокло горе-долу ще струва разширението  Thinking
това нещо с кладенеца не го разбрах,но нищо нямам и желание за номента  Mr. Green, важното е лейки да има  Laughing

# 111
А от това какво ще се получава? "Кофи" за малките дървета ли?
Няма никаква информация, ама няма да е за кофи за фиданките. Доколкото го виждам това е кладенец на желанията. Ще фърляме стотинки в него и ако съберем всичките 6 елемента ще има награда. Ама стинките дали ще са стинки или левове.... ще видим.

# 112
Няма никаква информация, ама няма да е за кофи за фиданките. Доколкото го виждам това е кладенец на желанията. Ще фърляме стотинки в него и ако съберем всичките 6 елемента ще има награда. Ама стинките дали ще са стинки или левове.... ще видим.

Значи нещо подобно на Winter Countdown  Mr. Green
Иначе доколкото знам ще има Valentine's Day Countdown, и наградата ще е лилава крава

# 113
Ще може ли да ми кажеш какво ще рече Valentine's Day Countdown и какво трябва да се прави,  че играя от скоро и не съм на ясно с тия неща ?  Peace

# 114
Ще може ли да ми кажеш какво ще рече Valentine's Day Countdown и какво трябва да се прави,  че играя от скоро и не съм на ясно с тия неща ?  Peace

Ми то още никой не знае  Laughing

# 115
Похвал,похвал,току що ми се падна от семенце новото голямо какаово дърво.Ама не е толкова голямо колкото bubblegum tree-то  smile3521 newsm81

# 116
Канеленото ми дръвче днес веднъж го върнаха в бокса, сложих го в фермата и сега отново го няма!
Дааа, същото и при мен. Joy
И при мен се получи същото
писах на зиговците и ми го върнаха.След това директно го мушнах в една градинка.
От градинките не изчезват  Peace

редактирам се  и от градинката ми изчезна  #Cussing out

Върнаха ми го за втори път, но ще си го държа в бокса. Явно времената не са добри за канелените дръвчета!

Има ли начин да си набавя части за снежен човек? Опитах няколко пъти с Помощ от приятел, но явно има проблем и там - при натискане на молбата за помощ, просто нищо не става!

Заповядай- http://www.facebook.com/photo.php?fbid=160853337292298&set=a … 1.149662385078060

# 117
Досега поливах, поливах едно семенце и след 10тата лейка ми даде едно нищо  Shocked, няма дърво... и лейки  няма  newsm78.

# 118
Благодаря!!!!!! Hug

# 119

Общи условия

Активация на акаунт