Farmville - 40

• 38 718
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
А как се набавят семената. newsm78

# 91
# 92
Аз си го тълкувам, че ще се отключат за постоянно, когато са мастерирани. А дотогава, семената ще се изработват в оранжерията.
Абсолютно вярно.
А за начоса...така е. Вчера нямаше табелка но днес има.

Сега какво  newsm78
Май ще я вземаме от съпорта

Пишеш и ще ти я дадат. Все пак си стигнал 3 ниво. Те знаят за това.

# 93
# 94
  • Бургас
Бясна съм  #Cussing out  #Cussing out  #Cussing out
14 от моите дървета cinnamon heart ги няма в градинката  #2gunfire  #2gunfire

Писах на ЗИНГА , но не очаквам чудеса!!!

# 95

И на мен ми липсват пет от вчера, два пъти писах, но няма отговор.

# 96
  • Пловдив
Тея хибриди много сложни ми се виждат. Сега пак трябва да се образоваме  Laughing

# 97
  • Бургас

И на мен ми липсват пет от вчера, два пъти писах, но няма отговор.

Вече съм само с едно дръвче cinnamon heart  от 20 такива smile3511

# 98
И аз да питам нещо за ГМО-то,като посещавам съседите и им помагам,обирам и оранжерията.Тя дава такива хибридни семенца.така по този начин мога ли да си ги набавя или трябва да ги смесвам в мойта оранжерия?А м/у другото поисках си помощ във фалшивите ферми ама никъде не ми даде съобщение за помощ!!??
Луда работа.
Дано някой ме е разбрал какво точно питам,че много объркано стана  Confused

# 99
  • Пловдив
И аз пред малко получих табелка за Начоса.Утре ще се ходи на пазар  smile3508     http://www.telme-bg.com/wordpress/2011/02/06/%D0%9D%D0%BE%D0%B2% … B0%D1%82%D0%B0-2/  Ето и малко инфо за ГМО-  http://www.telme-bg.com/wordpress/2011/02/05/%D0%9F%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5%D1%82%D1%80%D0%B8-%D0%BD%D0%B0-%D1%85%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B8%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%BE%D1%80%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B5/

# 100
Така,благодарение на комшиите обрах един път оранжерията,споделих семената с комшиите си,а къде аджеба са моите семенца.Нито семена ми даде,нито ми отчете за звездичка.
Аз ли пак нещо не вдявам newsm78

# 101
Канеленото ми дръвче днес веднъж го върнаха в бокса, сложих го в фермата и сега отново го няма!
Дааа, същото и при мен. Joy
И при мен се получи същото
писах на зиговците и ми го върнаха.След това директно го мушнах в една градинка.
От градинките не изчезват  Peace

редактирам се  и от градинката ми изчезна  #Cussing out

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 18:01 от мистерия

# 102
Така,благодарение на комшиите обрах един път оранжерията,споделих семената с комшиите си,а къде аджеба са моите семенца.Нито семена ми даде,нито ми отчете за звездичка.
Аз ли пак нещо не вдявам newsm78
Звездичка не се получава при правене на семаната. Само при сеенето и последвалото обиране. А къде са семената- пак ще дам линк за статията и там е описано всичко, въпреки че явно няма смисъл.

Greenhouse- начин на действие

# 103
 Peace Сега гледам,че начоса е част от някаква нова"футболна/американска/ серия"-има и крави и коне и др.подобно на китайсконовогодишната,ама не схващам с каква цел е футболния сезон ли се открива там що ли...? Thinking

# 104
Канеленото ми дръвче днес веднъж го върнаха в бокса, сложих го в фермата и сега отново го няма!
Дааа, същото и при мен. Joy
И при мен се получи същото
писах на зиговците и ми го върнаха.След това директно го мушнах в една градинка.
От градинките не изчезват  Peace

редактирам се  и от градинката ми изчезна  #Cussing out

Върнаха ми го за втори път, но ще си го държа в бокса. Явно времената не са добри за канелените дръвчета!

Има ли начин да си набавя части за снежен човек? Опитах няколко пъти с Помощ от приятел, но явно има проблем и там - при натискане на молбата за помощ, просто нищо не става!

Общи условия

Активация на акаунт