Farmville - 40

• 38 636
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Вероятнастта да ти се падне семенце от даден вид дърво увеличава ли се с това дали то  е в градина или не?

Тук няма вероятности! Ако е в градинка - има шанс да се падне семенце; ако не е в градинка - никога няма да даде!
Мерси, мерси   bouquet...за отговора!

# 76
Добър вечер!

От една година играя FarmVille, а чак сега ви откривам ooooh!. Приемате ли нови попълнения?  bouquet
Сега ще се върна назад да ви чета!  Party

# 77
  • София
Канеленото ми дръвче днес веднъж го върнаха в бокса, сложих го в фермата и сега отново го няма!
Дааа, същото и при мен. Joy

# 78
Изплашена съм от новите неща който са пуснали.Мозъка ми отказва да ги приеме Crazy
От 2 дни няма публикации на стената от фермата ,какво да правя?

# 79
И аз нямам табелка а ми показва трите звездички. Дадобавя че снощи като брах последно още не бях стигнала третата звезда а сега виждам че са три но няма табелка И на тъпия комп няма тази програма с която мога да снимам и само се нервя

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 09:01 от гера

# 80
Значи хич да се захващам с Начоса,щом няма табелка newsm78
При мен маркетра е пълен с нови посеви,но са заключени и пише пълни глупости от сорта-за да отключиш пърпъл домати,трябва да си взел мастери за пърпъл домати.Аз ли нещо не вдявам.
Тези хибриди и те голяма глупост.

# 81
Сега приключих с начоса и ми даде табелка.
Хибридите имат бушели

# 82
  • София
до вчера начоса е нямал табелка от днес има
и аз останаха без, защото го мастерирах вчера

# 83
  • София
При мен маркетра е пълен с нови посеви,но са заключени и пише пълни глупости от сорта-за да отключиш пърпъл домати,трябва да си взел мастери за пърпъл домати. Аз ли нещо не вдявам.

Аз си го тълкувам, че ще се отключат за постоянно, когато са мастерирани. А дотогава, семената ще се изработват в оранжерията.

# 84
При мен всичко вече е наред, като изключим, че не са ми върнали дървото сърце Rolling Eyes

# 85
При мен маркетра е пълен с нови посеви,но са заключени и пише пълни глупости от сорта-за да отключиш пърпъл домати,трябва да си взел мастери за пърпъл домати. Аз ли нещо не вдявам.

Аз си го тълкувам, че ще се отключат за постоянно, когато са мастерирани. А дотогава, семената ще се изработват в оранжерията.
Абсолютно вярно.
А за начоса...така е. Вчера нямаше табелка но днес има.

# 86
При мен новите посеви не са отключени.

# 87
За колко време порастват кончетата и телетата?

# 88
Навите посеви се отключват само ако имаш за тях семена Щом ги изхарчиш отново стават заключени. Аз съм напълно сигурна че снощи не бях завършила до трета звезда новия посев Сега незнам защо ми дава три звезди и без таблека

# 89
Абсолютно вярно.
А за начоса...така е. Вчера нямаше табелка но днес има.
[/quote]

Сега какво  newsm78
Май ще я вземаме от съпорта

Общи условия

Активация на акаунт