Farmville - 40

• 38 753
  • 735
  •   1
Отговори
# 495
Някой има ли възможност да ми прати диско дръвче,още от нова година се опитвам да го взема,но не става,отгоре на всичко в една градинка си сложих всички хубави дръвчета,а то ми дава лейки от там  #2gunfire .... И ако на някой му се падне от мистери сийдовете голямото розово дърво с дъфките,ще съм много благодарна  Laughing. email: sugar_cube15@abv.bg  Simple Smile
Е не  е диско дръвче,но пак е хубаво.
http://apps.facebook.com/onthefarm/track.php?creative=&cat=f … 89e795c7265b08fab$$ccF(NUWU07kCS,.UzNKZxQ)k!pL(MNRV(5Ro9imWeAL3np0AB-1iMZoofQZGVoUi&next=reward.php%3FfrHost%3D100000823914817%26frId%3Daztdivmncc8w0sck0ogwoscgw%26frType%3DConstructionBuildingFriendReward%26key%3D%7B%2Akey%2A%7D

# 496
Ее не можах да го хвана.. нищо.  Grinning Next time  Heart Eyes

# 497
Някой има ли възможност да ми прати диско дръвче,още от нова година се опитвам да го взема,но не става,отгоре на всичко в една градинка си сложих всички хубави дръвчета,а то ми дава лейки от там  #2gunfire .... И ако на някой му се падне от мистери сийдовете голямото розово дърво с дъфките,ще съм много благодарна  Laughing. email: sugar_cube15@abv.bg  Simple Smile
Ако сме съседи ще ти изпратя . По-често имам от гигантското с дъвките, рядко-от диско дървото.
Аз скоро добавих толкова много съседи че вече се обърках кой ,кой е. Аз съм chikagobulls@yahoo.com
Даже днес вече пуснах едно...........

# 498
Съседи сме да.. Simple Smile иначе spatifia ВаЛя трябва да сме съседи,за да мога да взема дръвчето ,как се пишеш?  Flutter

# 499
Съседи сме да.. Simple Smile иначе spatifia ВаЛя трябва да сме съседи,за да мога да взема дръвчето ,как се пишеш?  Flutter
Валя Тошева
или spatifia@abv.bg
След 20 ч ще почвам да ги поливам тия дървета,ако излезе нещо хубаво ще ти ги пратя на лични,ако вече не сме съседи Simple Smile

# 500
  • Бургас
Ако продам всичко от гифтбокса, деливъри кутиите и те ли ще се продадат?

# 501
spatifia ВаЛя , имаш уникален подпис  Peace  Кажи, моля те, кои са тези момчета и песента, че да си я потърся в нета. Не си падам по такъв тип музика, но на това мисля че ще се кефя много  Mr. Green

И за да не е прекален спама, да попитам за гигантското дърво сърце. Първо или второ ниво е? Купих си няколко малки сърца с идеята, че от тях дава гигантски, но май съм се пообъркала  Crazy  Въобще, падаха ми се всякакви малки и гигантски неща, но това гигантско сърце не съм го мяркала.

# 502
гигантското сърце е първо ниво, дава гигантското лилаво.
Вече не са налични, струва ми се.

# 503
Sugar cube,кажи как се водиш във фейсбук (ако искаш на лични), за да ти изпратя дръвче следващия път.
Vesanka,гигантското сърце е първо ниво- дава гигантско лилаво дърво (убий ме,в момента не се сещам името на лилавкото дърво). Малките сърца съответно дават малки лилави дръвчета.

# 504
spatifia ВаЛя , имаш уникален подпис  Peace  Кажи, моля те, кои са тези момчета и песента, че да си я потърся в нета. Не си падам по такъв тип музика, но на това мисля че ще се кефя много  Mr. Green
Metallica      песента е  ONE
Голяма суша тая вечер,не даде едно дърво да порадва окото  Sad
а и тъпите лейки свършиха..............

# 505
Пиша се Василена Симеонова,може и да сме съседи вече : )) Мерси предварително на всички  Flutter

# 506
Търся съседи за разширяване на фермата
irinakityyy@abv.bg

# 507
  • UK
Кога са махнали снега от маркета?

# 508
Защо ми се струва че има и ограничение за броя на бушелите които можеш да взимаш на ден. Сега взимах взимах и при положение че имам 73 бр и виждах че можа да взема от някой съседи още изведнъж спря да ми дава и това ми се случва за втори път

# 509
  • София
Здравейте! Напоследък градините почти не ми дават семенца, а са около 20. Някой знае ли как мога да получавам повече семенца?

Общи условия

Активация на акаунт