Farmville - 40

• 38 729
  • 735
  •   1
Отговори
# 510
В конвертора има сладко конче  Heart Eyes

# 511
Хей колеги имам нужда от още 7 съседа за разширението..ПОМОГНЕТЕ!!!И имам един въпрос-вече не може ли от помощни ферми да се пращат подаръци с кеш или проблена е само в моя телевизор??

# 512
Кутиите спряха да ми дават лейки.Вместо това ми дават сбор от различни глупости-гориво,крава,стол и т.н. Някой друг да има такъв проблем?

# 513

Мерсиии!  Heart Eyes
голди, отдавна не съм отваряла кутии. Пробвай да го правиш през фармвил ком  newsm78

# 514
Кутиите спряха да ми дават лейки.Вместо това ми дават сбор от различни глупости-гориво,крава,стол и т.н. Някой друг да има такъв проблем?
По някога и при мен го прави този номер,особенно ако съм извадила от гифтбокса 2 или повече семена.Рефрешвам фермата и после освен "глупостите" Mr. Green си имам и 8 лейки  Wink

# 515
Здравейте фармвил-маниачки.И аз я играя тая игра и много ми е интересна.

# 516

При мен всичко е наред, днес отворих около 80 кутии, само лейки  Peace.

# 517
Оправи се ,явно е било моментен проблем .

# 518
  • София
Не ми работи снимането в играта. Уж прави снимка, натискам share и нищо - снимка никъде.
Някой с такъв проблем и решение?

# 519
 Joy Joy Joy
При мен май само снимането работи,щото другото го няма  newsm78
http://www.facebook.com/?ref=home#!/photo.php?fbid=197237176961397&set=a.105869696098146.11214.100000253477056&theater

# 520
  • София
Аз пък, досега никога не успях да си конвертна каквото и да било. Копирам линка на телето, пействам го в конвертора, избирам си животинчето, зарежда ми фермата иии нищо Rolling Eyes

# 521
Как е днес при вас възможността да публикувате? Не ми дава нито да публикувам дървета/хибридни сортове/лейки нито да искам помощ за хибридите, а още по-зле е връщането на тенк ю гифт.

# 522
малко помощ, имам нужда от 8 съседа -  е-майли на лични.

# 523
Аз пък, досега никога не успях да си конвертна каквото и да било. Копирам линка на телето, пействам го в конвертора, избирам си животинчето, зарежда ми фермата иии нищо Rolling Eyes

Ама натискаш и конверт, нали?
Помня, че и аз в началото все не успявах, така и не разбрах защо. Но след това всичко е тип-топ.

# 524
  • София

Ама натискаш и конверт, нали?
Помня, че и аз в началото все не успявах, така и не разбрах защо. Но след това всичко е тип-топ.
E, разбира се, нали така прави линковете, чрез които ми зарежда фермата Peace

Общи условия

Активация на акаунт