Farmville - 40

• 38 616
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Ама се ядосваш на Ябълките, които се падат най-често  hahaha!
Може да не се разделят дърветата, но няма логика тогава от 100 дръвчета да получиш 30 ябълки и нито едно Гигантски дъвки, например. Затова ми е въпросът  Wink !

Но пък се радвам на това, че след рефреш дървото ми е автоматично готово  hahaha
А това какво ще ти се падне сигурно зависи от броя на дърветата, знам ли

Фиданките на стената може и да са "мистериозни", но само за човека, който ги взима. На практика за играта са си напълно предопределени от момента, в който се "произведат" от градинката и като такива се публикуват на стената.
Ако от градинка, в която има различни видове дървета, се роди фиданка, поне според правилата на играта най-голям шанс има да е от вида на тези дървета, които са най-многобройни в градинката. Тоест ако в градинката има 19 ябълки и 1 дъвка... много е ясно какво ще се падне.
Ако в градинката има дървета само от един вид, фиданката неизбежно е от второ ниво на същия вид. Просто хората разполагат с много повече градинки с обикновени дървета и съответно от тях се пръкват обикновени фиданки.
Освен това по мои наблюдения в играта е зададено и това от градинки с обикновени дървета по-често да излизат фиданки, а от градини с редки дървета - лейки, а не обратното Mr. Green
И в крайна сметка се получава очевидното - на стената просто се публикуват много повече череши и ябълки, а редките са по-редки Wink

# 661
Искам да попитам нещо за дрехите на фермера - какво се случва с предишните дрехи? В смисъл купих си нови дрехи и не мога да намеря предишните, нито като вече купени, нито да ги купя наново в магазина? Къде изчезват и как мога да си преобличам героя с вече закупени?
Сигурна ли си, че си ги купила? Понеже аз така се прецаках за една рокля, не бях натиснала "купи" а само "Запази", и сега я няма в маркета, а аз я харесвах.

Да, известно време човечето беше облечено в едни дрехи, след което купих други дрехи и предните изчезнаха и ги няма никъде Sad

# 662
  • UK
То и моето беше с тях, ама не бях натиснала "купи", само "запази".

Мата Космата, дръвче, пуснато на стената, е произволно - то вероятно е определено да е някакво, но не зависи от това какво си имал в градинката, от която е - само дръвче, което сам си намериш, зависи от градинката.

# 663
Жбриц, и аз като теб се чудех и ядосвах, но ми се появиха дрешките. Просто не ги търси на рокли, ризки и прочие, а най-долу-на костюми. Там ги има. Отивам да проверя как точно беше и ще дописвам.
Мата космата, не си права - това, което описваш е за фиданка, която си произвела и, която си отглеждаш. От стената категорично са на случаен принцип.
Кали, това е чарът на случайността. Статистически погледнато е възможно ВСЕКИ път да ти се пада обикновената ябълка  Laughing
Аз пък от много време не си бях отглеждала семе от стената, като пуснаха най-новата ябълчица си отгледах едно такова семе и хоп-точно новичката прелест  Mr. Green Общо взето преди да я пуснат в маркета (новата ябълчица, която много харесвам) успях да си хвана готова от стената (то така и разбрах, че ще я има) и с въртене в 20-на градинки си отгледах 9. Такова чудо за сефте ми се случва с ново дърво - обикновено не са много дашни на фиданки...

# 664
  • София
Значи ако хвана фиданка, която е от градинка с дъвки, трябва да излезе дъвка?
Тази теория ще я проверя утре.
Аз мислех, че се пръкват на случаен принцип.

# 665
  • UK
Алфа бета - фиданка от градинка с дъвки, която сама си отгледаш, е задължително дъвка. Тази обаче, която ще пуснеш на стената за някой свой съсед, може да е всякаква.

# 666
  • София
Кали, това е чарът на случайността.

Този чар ми харесваше повече предната седмица  Joy !
Днес нямам късмет явно!

# 667
  • София
Алфа бета - фиданка от градинка с дъвки, която сама си отгледаш, е задължително дъвка. Тази обаче, която ще пуснеш на стената за някой свой съсед, може да е всякаква.
Да знам, че собствено произведените фиданки при поливане раждат същото, но по-нагоре се твърди /виж поста на мата космата/, че като хванеш от стената фиданка, то тя пораства в дърво, каквото е имало в градинката на човека, пуснал фиданката на стената.

# 668
  • UK
Мда, и това не е вярно. Simple Smile

# 669
Да знам, че собствено произведените фиданки при поливане раждат същото, но по-нагоре се твърди /виж поста на мата космата/, че като хванеш от стената фиданка, то тя пораства в дърво, каквото е имало в градинката на човека, пуснал фиданката на стената.

Не е вярно. Повярвай, говоря по емпирични данни  Laughing На случаен принцип е и туй то.
Жбриц, фейсът ми се бъгна и не мога да проверя, но по спомени, като тръгнеш да се преобличаш  Laughing и ти дава опции за избор на части от облеклото, най-долу има костюми, там като цъкнеш ти вади и вече придобитите дрехи, независимо дали са благоприлични или само части (гол, но с шапка  Mr. Green).
За двойното мастъри дори не съм разбрала, ама преди час-два-три със сигурност го нямаше. От друга страна почти съм си мастерирала новата ябълка от второ ниво (20-на дръвчета ми трябват за обиране), така че явно е имало нещо...
Мърморанище, липсваш ми  Heart Eyes

# 670
(Не пиша често, но редовно ви следя... Hug)
Току що си поливах ли поливах една фиданчица и взе че изчезна накрая и... останах без дръвче!   Crossing Arms

Ха! След 2-3 рефреша се завърна... но вместо 8/8, 6/8 лейки...  Wink

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 11:26 от Галя K

# 671
  • UK
Мъни, тук съм, ама нали съм работна, напоследък нямам време за нищо. Като почивам гледам да наваксам с всичко, чистенето, готвенето, прането, сериалите, игрите, пъзелите, пък и да се видя с някой приятел, а сега ще имам и по малко свободно време даже, понеже ще работя допълнително (надявам се, де) следващите два месеца. Simple Smile Ама се навъртам наоколо, само местя дървета от едно място на друго, такива работи. Simple Smile

# 672
Де да знам - може и да сте прави за фиданките от стената newsm78 нямам шанс да проверя - така съм се затрупала с фиданки в гифтбокса, че няма изплуване и идея си нямам коя откъде е и какво ще даде.

# 673
Де да знам - може и да сте прави за фиданките от стената newsm78 нямам шанс да проверя - така съм се затрупала с фиданки в гифтбокса, че няма изплуване и идея си нямам коя откъде е и какво ще даде.

И аз бях така. Реших да полея няколко излизаха само ябълки и реших да ги продам всичките . Бяха около 300 бая се озорих , защото ги продавах една по-една , че имаше важни неща в гифта които не исках да изгубя. Сега щом ми се роди или като си хвана от стената веднага го поливам и 90% са от редките дървета Simple Smile.

Днес ми се падна ето това, явно е ново защото не съм го срещала до сега

Giant Mardi Gras

# 674
Моля за разяснение за RewardVille! . Как се минават нивата, как се трупат точки....

Общи условия

Активация на акаунт