Farmville - 40

• 38 588
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Някой може ли да ме упъти как да си разменя фейсбук кредитите за кеш.

И аз питам същото?

# 676
  • София
Де да знам - може и да сте прави за фиданките от стената newsm78 нямам шанс да проверя - така съм се затрупала с фиданки в гифтбокса, че няма изплуване и идея си нямам коя откъде е и какво ще даде.

И аз бях така. Реших да полея няколко излизаха само ябълки и реших да ги продам всичките . Бяха около 300 бая се озорих , защото ги продавах една по-една , че имаше важни неща в гифта които не исках да изгубя. Сега щом ми се роди или като си хвана от стената веднага го поливам и 90% са от редките дървета Simple Smile.

Днес ми се падна ето това, явно е ново защото не съм го срещала до сега

Giant Mardi Gras
Лелеее, това от фиданка ли? В маркета не го виждам!

# 677
Моля за разяснение за RewardVille! . Как се минават нивата, как се трупат точки....
Той почетния консул на България в Барселона го е казал-"Който играе-пичели. Който не играе -ни пичели". И ти така- играеш която и да е, ама която и да е игра и пичелиш точки. Извършваш някое действие и печелиш точка. Трупаш точки- минаваш нивата. http://zynga.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/3273 .80 точки от игра на ден и 300 максимум на ден от всички игри заедно.

# 678
Лелеее, това от фиданка ли? В маркета не го виждам!
Ще го има от 7 март.

# 679
Здравейте да попитам как да натрупам повече злато гледам някои съседи имат вече по 9000  newsm78

# 680
Днес ми се падна ето това, явно е ново защото не съм го срещала до сега

Giant Mardi Gras

И на мен вчера ми се падна Party Party

# 681
  • София
Здравейте да попитам как да натрупам повече злато гледам някои съседи имат вече по 9000  newsm78
Че то има ли смисъл, да имаш 9000, като най-скъпото боклуче в замяна е 200?

# 682
  • Абсурдистан
Че то има ли смисъл, да имаш 9000, като най-скъпото боклуче в замяна е 200?

В този ред на мисли, последно ще има ли втора страница или не, някой дали знае?

# 683
 #Cussing out На някого излиза ли му това съобщение: "Slow down there Farmer, you're trying to claim rewards from your friends too quickly! You can try claiming another of this reward type in an hour or less.", когато вземе повече неща от стената на един човек? Направо се изнервям така....  #2gunfire И не виждам смисъл защо са го измислили така?!?!!

Последна редакция: сб, 05 мар 2011, 19:51 от Галя K

# 684
  • в провинцията
Трябват ми още съседи за разширение на фермата  Praynig
Във facebook съм Polikseniya Petkova.

# 685
rostan, благодаря за отговора  Simple Smile

# 686
#Cussing out На някого излиза ли му това съобщение: "Slow down there Farmer, you're trying to claim rewards from your friends too quickly! You can try claiming another of this reward type in an hour or less.", когато вземе повече неща от стената на един човек? Направо се изнервям така....  #2gunfire И не виждам смисъл защо са го измислили така?!?!!

Редовно ми излиза такова съобщение. И изобщо не мога да му хвана спатиите - понякога при две поредни публикации от даден човек ми се появяа, понякога си взимам 10 поредни от един човек без подобни досадности  Laughing

За размяната на фейсбук кредити за кеш - от фермата отивате на ед койнс енд кеш, цъквате на 4 кеш и ви дава опция за смяна (мисля в момента 11 ФБкредита са 4 кещ). Първо може да пробвате с повече кеш, но при мен дори при налични ФБК не ми позволяваше такава размяна. По 4 кеш само.
Идиотски го обясних, дано ме разбрахте.

# 687
  • Абсурдистан
За размяната на фейсбук кредити за кеш - от фермата отивате на ед койнс енд кеш, цъквате на 4 кеш и ви дава опция за смяна (мисля в момента 11 ФБкредита са 4 кещ). Първо може да пробвате с повече кеш, но при мен дори при налични ФБК не ми позволяваше такава размяна. По 4 кеш само.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Златна си , Мъни! Размених ги!

# 688
На стената от ляво на фермата и ми излиза оранжирията  минах първото но второто как трябват ми 10 нови дървета ли и аз не знам.А кеш нямам да си ги купа.

# 689
  • Варна

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet

Златна си , Мъни! Размених ги!

на мен като на по-тъпичка, бихте ли ми обяснили като натисна ед коинс енд кеш, какво да правя по нататък? не можах да разбера нищо! имам 15 кредита, какво точно да направя? дава ми да си ги купя с кредитна карта

Общи условия

Активация на акаунт