Комплексиран, комплексар

• 16 418
  • 105
  •   1
Отговори
# 90
Мъжът ми е човек с добро самочувствие и висока самооценка и въпреки това от няколко години определено има комплекс на тема "коса"! Разглеждаме ли наши снимки той първо намалялата си коса виксира и се почва: Аууу, а каква коса имах! А на тази снимка съм баси плешивеца!  Twisted Evil
И никога не успявам да го убедя, че всъщност не се забелязва! За него си е очевадно!
Комплекс и половина! Сигурно има нещо в детството. Някой плешивко я му е писал двойка, я му е дърпал ушите! Wink

# 91
Ако постоянно се опитваш да докажеш че:

1. Богатите трябва да се чувстват виновни за това, че са такива;
2. Софиянците не са никакви софиянци;
3. Размерите на аватарите постоянно са по-големи от допустимото;

То ти си беден и дребнав провинциалист с проблеми с размера. И нека това да не те кара да се чувстваш уникален, понеже сте много.

П.П. Не визирам никой в темата.

# 92

Joy А да бе, верно. Кой ли пък да визираш.

# 93

Никого!

# 94
Има ли термин в психологията за човек, който като срещне комплексар, се стреми да го комплексира максимално?

# 95
Вълчоооо, като видя, че си писал и ме избиват комплекси, че пак някой комплекс си открил бе човек...Уффф, все си е комплексар, след като се стреми да комплексира коплексара максимално...лелеее, че психологически излезе...

# 96
Има ли термин в психологията за човек, който като срещне комплексар, се стреми да го комплексира максимално?
Не знам дали си комплексар, Вълчо, но знам, че си малко дребнав. Ама мисля си, че то си е до характер, не до комплекс. В определени моменти дребнавостта може да бъде наречена прецизност и да бъде хубаво качество. И ти да печелиш от това. В други моменти, обаче, можеш да си отвратителен. Аз лично мисля, че си честен и почтен човек, пък другото не е толкова важно. За мен. Виж, за близките ти прекалената дребнавост може и да е проблемна.

# 97
за човек, който като срещне комплексар, се стреми да го комплексира максимално?
предполагам,че  психотерапевт с ограничена клиентела,на всеки следващ сеанс би ти внушавал,че има какво още да се желае....

# 98
Вълкът и психотерапевт??????????????Абсурд. Joy Joy Joy

# 99
Вълкът и психотерапевт??????????????Абсурд. Joy Joy Joy
не,бе arween,и аз така....хипотетично го вметнах...

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 19:57 от Еластина

# 100
... Не е нещо ясно дефинирано като теорема примерно на Ферма, разлагане в ред на Фурие, алгоритъм за програма на компютър.
Единственото нещо, което разбрах е, че комплексираният има един или повече комплекси...

или просто... комплексно число? Laughing (не ти трябва да разлагаш в ред на Фурие)

Комплексно число, на което реалната част е нула, се нарича чисто имагинерно.
Затова ти си дръж на реалната част, щото ако някоя чисто имагинерна единица реши да събере нейните и твоите мисли в общо за вас множество, можеш да се превърнеш в нейно... комплексно спрегнато. А тогава рискуваш да загубиш по всичките свойства: Устойчивост, Асоциативност и Комутативност.
Най-вече комуникативност.

ПП. Ако не ми вярваш, почвай да смяташ.  Laughing

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 20:00 от горица

# 101
... Не е нещо ясно дефинирано като теорема примерно на Ферма, разлагане в ред на Фурие, алгоритъм за програма на компютър.
Единственото нещо, което разбрах е, че комплексираният има един или повече комплекси...

или просто... комплексно число? Laughing (не ти трябва да разлагаш в ред на Фурие)

Комплексно число, на което реалната част е нула, се нарича чисто имагинерно.
Затова ти си дръж на реалната част, щото ако някоя чисто имагинерна единица реши да събере нейните и твоите мисли в общо за вас множество, можеш да се превърнеш в нейно... комплексно спрегнато. А тогава рискуваш да загубиш и по трите свойства: Устойчивост, Асоциативност и Комутативност.
Най-вече комуникативност.

ПП. Ако не ми вярваш, почвай да смяташ.  Laughing

ето,след този пост и аз се комплексирах.....

# 102

Тъкмо щях да му казвам, че ако грешката му не е от невежество, сигурно е по Фройд.
Визира себе си?
Олабила му се е някоя подпетена интенция  Laughing

# 103
Комплексирахте ме! Crazy
Трябва да ви чета с тълковен речник и с четиризначни математически таблици! Crazy smile3529

# 104
Горица ни прати в ъгъла да се срамуваме. Embarassed
Още един комплекс повече....какво пък толква,ама ха. Joy

Общи условия

Активация на акаунт