Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 150
  • Русе
Има разлика в разсипването на двете семейства, обаче!
При Арсланлъ - е под действието на врага Кенан/Бату.
При Гюлер - от лъжите, премълчаванията, недоразуменията.

# 151
http://www.youtube.com/watch?v=hvMyTTlCoLI

толкова силни диалози, от които струи обещания, мечти, обричане и копнеж, а после нищо съществено - обръщат нещата на колкото си искат градуса,от мравката правят слон, от нищото проблем, окепезиха образите на нашите любимци до степен, която надмина границите на допустимото и изгубиха мноооого фенове, а аз все още се питам защо2 - и все достигам до извода - за пари, които наистина са едно необходимо и задължително зло, и наистина ако нещо не може да стане с пари- ще стане с много пари, това не е хубаво на света но го има.

# 152
Ехоооо, къзлар, нердесиниз? hahaha
Самичка ли съм?
И аз дре
ма на балкона , но никой не пише  Tired

Много отчаяни фенки на Незабравима! Ама ако размислят, то тези интриги с вълшебна пръчица не могат да се разплетат- хоп-цоп,и хайде!
Така е. Не ми се мисли, ако Харун съгреши с онази русата особа и Еда разбере, на какво ще станем свидетели  ooooh! Ама и тя прекали.. Знае,че дразни Харун като ходи при Арас, и пак го прави. Всичко ще й излезе през носа  Twisted Evil

А той пък хич не я дразнеше с Едже, даже много повече, Арас не им идва в къщата и не се гушка с Ямур, глей го ти, ревнувал бил. А той чиста вода ненапита, само да ми падне #2gunfire #2gunfire

# 153
Hurricane  - сменила си си никнейма, много ми харесва - да не те е завладяла някаква нова любов, и ако е от екрана сподели - да се пренесем и ние и да живнем, не че ще се откажем от тази наша луда незабравима но поне да трепнем малко.
Днес отделих на аватара й цели 5 мин. и щях да я питам същото! hahaha После се сетих, че сме февруари - месеца на любовта! Млад човек - полага й се! smile3521 smile3508
да младост, радост, любооов -  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 154
Ехоооо, къзлар, нердесиниз? hahaha
Самичка ли съм?
И аз дре
ма на балкона , но никой не пише  Tired

Много отчаяни фенки на Незабравима! Ама ако размислят, то тези интриги с вълшебна пръчица не могат да се разплетат- хоп-цоп,и хайде!
Така е. Не ми се мисли, ако Харун съгреши с онази русата особа и Еда разбере, на какво ще станем свидетели  ooooh! Ама и тя прекали.. Знае,че дразни Харун като ходи при Арас, и пак го прави. Всичко ще й излезе през носа  Twisted Evil

А той пък хич не я дразнеше с Едже, даже много повече, Арас не им идва в къщата и не се гушка с Ямур, глей го ти, ревнувал бил. А той чиста вода ненапита, само да ми падне #2gunfire #2gunfire
мармалонче, не се ядосвай толкова, сега ще са в една къща и всеки ще се опитва да дразни другия, а пред Ямур ще са като влюбени котенца, е поне аз така си го представям но и на двамата ще им излезне през носа това дразнене - не мисля че Хубавелко ще има нещо общо с онази мацка  newsm78 newsm78 newsm78

# 155
Hurricane  - сменила си си никнейма, много ми харесва - да не те е завладяла някаква нова любов, и ако е от екрана сподели - да се пренесем и ние и да живнем, не че ще се откажем от тази наша луда незабравима но поне да трепнем малко.
Днес отделих на аватара й цели 5 мин. и щях да я питам същото! hahaha После се сетих, че сме февруари - месеца на любовта! Млад човек - полага й се! smile3521 smile3508
да младост, радост, любооов -  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
В личен план няма нищо  Confused Не е и екранна  Mr. Green
Просто като няма любов в сериала , си слагам на аватара  Joy Joy

# 156
  • Варна
Здравейте, мили дами! Hug
Господата просто ни зарязаха! Crossing Arms Че и не само те!   byeuu За съжаление, гледам как ден след ден редиците ни оредяват, но добрата новина е, че душата на компанията сме тук във форума всеки ден, верни на сериала, на многострадалните ни инатливи влюбени и на себе си- най- верните фанове! thumbsup lovekiss
И все още сме подвластни на чара на този мъж! Two Hearts

# 157
# 158
Според резюмето,че ще има буря от любов, омраза и ревност между Еда и Харун.
Значи и тя ревнува  Crazy Според мен, не й харесва това,че излезе вечерта и за това го гледаше така през прозореца. После сигурно е сънувала , как отива при друга мацка  Mr. Green Мое мнение.
Водя се от това,че в резюмето не е споменато за тази мадама  Tired
Според мен биха подсказали нещо в резюмето  имам предвид нещо от сорта на :
"Наранен от постъпките на Еда, какво ще направи Харун? "  Thinking  Mr. Green
Направо да ме вземат да пиша резюмето, тъкмо ще се отървем, от облаци, бури и всички други природни  явления, които витаят около главните герои

# 159
  • Русе
да младост, радост, любооов -  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
В личен план няма нищо  Confused Не е и екранна  Mr. Green
Просто като няма любов в сериала , си слагам на аватара  Joy Joy
И правилно! Принципа на огледалото - като му се усмихнеш-и то на теб!

# 160
  • Под звездите
Някой прави ли му впечатление как бяха семейство Арсланлъ в първия сезон и какво остана от него.,как бяха Гюлерови през какво преминаха но и как отново се събраха и всички започнаха да се подкрепят. newsm78
Явно с това искат да ни покажат,че ценностите на сем.Гюлер удържат на времето и бурите в живота....Все пак сериалът е турски...
Затова и го споменах.Мисля,че точно това искат да ни кажат.
Феяз и Саадет са мъртви.Бурак във сряда може би и той.Ниса сигурно ще я откарат в психодиспансер.Остават Ашъл,дъщеря и/която става същата като Бурак/ и Харун.Цялото разпокъсано.А Гюлер обратно на тях се събират отново под един покрив.Някой беше казал ,че в този труден момент за Еда/загубата на бебето/ този път семейството и са до нея и я подкрепят.
Ето,че и вие се съгласихте с изводите,които БГХЕЛП така ясно беше изразила в един свой пост.
И ако наистина именно това искат да ни покажат сценаристите, страхувам се,че няма да видим щастливия финал.Но не мисля,че биха ни спретнали нова сватба Харун-Мелда,защото това пак няма да се върже с ценностната им система.По скоро биха отстранили образа на Харун и да видим сватба Еда-Арас.Струва ми се,  никак не е случайно това,че до момента образа на Арас е неопорочен.

# 161
# 162
Жестоката истина е ,че Арас е същата п***а като Харун. Просто не се дава толкова лесно.
Уж отказа да работи с нея , защото знаеше,че иска да дразни Харун, а после реши нещо друго.
И той не си държи на думата и се унижава. Целта на Еда ще стане ясна дори на Керем, ако разбере за съдружието им  Mr. Green
Да не говорим,че върза тенекия на Харун и го остави да го чака , за да отиде при Еда  Shocked
Още по-тъпото е,че знае , кой е Кенан и си мълчи, а знае ,че е убил родителите на Харун.
Харун може да е любимият на жената , в която е влюбен, но не е прав от чисто човешка гледна точка. Да остави психопата да продължава с мръсотиите. Това,че го е предупредил да не тормози Еда и Ямур не означава,че е направил голямата човещина  Stop

# 163
  • Русе
Жестоката истина е ,че Арас е същата п***а като Харун. Просто не се дава толкова лесно.
Уж отказа да работи с нея , защото знаеше,че иска да дразни Харун, а после реши нещо друго.
И той не си държи на думата и се унижава. Целта на Еда ще стане ясна дори на Керем, ако разбере за съдружието им  Mr. Green
Да не говорим,че върза тенекия на Харун и го остави да го чака , за да отиде при Еда  Shocked
Още по-тъпото е,че знае , кой е Кенан и си мълчи, а знае ,че е убил родителите на Харун.
Харун може да е любимият на жената , в която е влюбен, но не е прав от чисто човешка гледна точка. Да остави психопата да продължава с мръсотиите. Това,че го е предупредил да не тормози Еда и Ямур не означава,че е направил голямата човещина  Stop
newsm10 newsm10 newsm10
В същност, разбраха ли другите, че Феяз и Саадет са убити от Кенан?

# 164
    Без теб
Навън е тъмна,мрачна нощ
любовта ни-пронизана от нож
С остри думи-право във сърцето
без капка жал забих аз острието.
Продължих да те ранявам
и сега с теб в бездната пропадам.
Обичам те-сърцето ми крещи
но Мразя те устата ми мълви.
Тъгата-черна перелина
душата ми безмилостно е свила,