, но дано Харун се опомни по-бързо и да си каже "Бягайте крачета, да бягаме" 
Че ако реши да вдига самолета си на чуждо летище, то тогава и Еда ще се огледа за чужди самолети, а после вече връщане назад няма!
, но дано Харун се опомни по-бързо и да си каже "Бягайте крачета, да бягаме" 
Че ако реши да вдига самолета си на чуждо летище, то тогава и Еда ще се огледа за чужди самолети, а после вече връщане назад няма!
-големи тревоги са ме налегнали, заради техните небивалици 
Вря и кипя с техните истории, само за това мисля, сън не ме лови- пълна кукувщина ме гони! 
,както бяха писали,но тук определено става въпрос за други отношения.Хазар има доста мутренски вид,толкова хора охрана не бих се учудила да има и толкова жени на разположение. Много ми стана жал като видях Еда с колко мъка го гледа през прозореца когато излиза вечерта и ще е супер нечестно той да се забавлява с жени по баровете,а тя да си стои в къщи и да гледа пръстена.Ако Харун наистина и изневери сега или по-нататък и Еда разбере за това никога няма да му прости,а това значи сигурен край на любовта им
,както бяха писали,но тук определено става въпрос за други отношения.Хазар има доста мутренски вид,толкова хора охрана не бих се учудила да има и толкова жени на разположение. Много ми стана жал като видях Еда с колко мъка го гледа през прозореца когато излиза вечерта и ще е супер нечестно той да се забавлява с жени по баровете,а тя да си стои в къщи и да гледа пръстена.Ако Харун наистина и изневери сег аили по-нататък и Еда разбере за това никога няма да му прости,а това значи сигурен край на любовта им

Предполагам и самото озвучаване отнема не малко време. 
Предполагам и самото озвучаване отнема не малко време.Препоръчани теми