Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе

С тези корделки и джуфки направо ме убиват! hahaha

# 136
  • Русе
Ееее, да не бъдем неблагодарни към Джем Табак..Любовните сцени режисирани от него са къде, къде по-добри от тези на Ерсой Гюлер.Да не забравяме сцената във вилата на Хаят, под чия режисура беше   Joy Joy Joy
Да не ти казвам сравнението за 1 лъжичка мед в каца с....какво се получава! hahaha Не става въпрос за секс-сцени, а за романтика. А 1-ви сезон определено беше такъв.

# 137
# 138
# 139
  • Русе
Ехоооо, къзлар, нердесиниз? hahaha
Самичка ли съм?

# 140
Самичка ли съм?
И аз дрема на балкона , но никой не пише  Tired

# 141
  • Русе
Самичка ли съм?
Много отчаяни фенки на Незабравима! Ама ако размислят, то тези интриги с вълшебна пръчица не могат да се разплетат- хоп-цоп,и хайде!

# 142
Самичка ли съм?
И аз дре
ма на балкона , но никой не пише  Tired

Много отчаяни фенки на Незабравима! Ама ако размислят, то тези интриги с вълшебна пръчица не могат да се разплетат- хоп-цоп,и хайде!
Така е. Не ми се мисли, ако Харун съгреши с онази русата особа и Еда разбере, на какво ще станем свидетели  ooooh! Ама и тя прекали.. Знае,че дразни Харун като ходи при Арас, и пак го прави. Всичко ще й излезе през носа  Twisted Evil

# 143
Самичка ли съм?

Здравейте, ами явно вече не могат да ни изненадат и повечето от нас губят интерес и хъс за пишене, но независимо от всичко аз оставам до края, и наистина се надявам нашата приказка да има приказен край, какъвто искаме, а ние заслужаваме да ни го дадът.
Благодаря ви за невероятните коментари, снимки, инфо, преводи,клипчета гифчета и всичко, което правите темата да е №1 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 txtloves txtloves txtloves
един поздрав за всички вас:
http://www.youtube.com/watch?v=rpG5033HfXA

# 144
Самичка ли съм?
И аз дре
ма на балкона , но никой не пише  Tired

Така е. Не ми се мисли, ако Харун съгреши с онази русата особа и Еда разбере, на какво ще станем свидетели  ooooh! Ама и тя прекали.. Знае,че дразни Харун като ходи при Арас, и пак го прави. Всичко ще й излезе през носа  Twisted Evil
Дори и да не разбере Еда,достатъчно е Харун да си знае. hahaha hahaha Ще бъде гузен пред себе си,няма да може да спи... и накрая ще и каже.Какво ще става след като Еда разбере не искам и да гадая. hahaha

# 145
  • Русе
Даааааа, Харун и Еда ще си страдат, докато нещата не си дойдат по местата!
Според резюмето, Харун ще се съгласи с Бату и ще пратят Ниса в Психиатрично заведение. Там тя май ще е по-добре, без Бату като дразнител.
Но Бурак май не е съгласен с това и се опълчва по неочакван начин. Какъв ли ще е той? Е, ще си получи заслуженото за всички мръсотии, но кел файда!
Тюркян и Джемил ще са в една къща, но жените Гюлер лесно не прощават, че и Тюркян, де?!
Инати под и над път! Кой от кой по-голям! newsm78 Пък ние само Еда и Харун нарочваме...

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 17:58 от winona

# 146
 Hurricane  - сменила си си никнейма, много ми харесва - да не те е завладяла някаква нова любов, и ако е от екрана сподели - да се пренесем и ние и да живнем, не че ще се откажем от тази наша луда незабравима но поне да трепнем малко.

# 147
  • Под звездите
Някой прави ли му впечатление как бяха семейство Арсланлъ в първия сезон и какво остана от него.,как бяха Гюлерови през какво преминаха но и как отново се събраха и всички започнаха да се подкрепят. newsm78
Ето това си отговорих,когато си зададох въпроса:Какво изгуби Харун?
Отдавайки цялото си внимание на любовта към Еда, загуби семейството си!А всички знаем,че дървото без корените си умира!

# 148
  • Русе
Hurricane  - сменила си си никнейма, много ми харесва - да не те е завладяла някаква нова любов, и ако е от екрана сподели - да се пренесем и ние и да живнем, не че ще се откажем от тази наша луда незабравима но поне да трепнем малко.
Днес отделих на аватара й цели 5 мин. и щях да я питам същото! hahaha После се сетих, че сме февруари - месеца на любовта! Млад човек - полага й се! smile3521 smile3508

# 149
  • Русе
Някой прави ли му впечатление как бяха семейство Арсланлъ в първия сезон и какво остана от него.,как бяха Гюлерови през какво преминаха но и как отново се събраха и всички започнаха да се подкрепят. newsm78
Ето това си отговорих,когато си зададох въпроса:Какво изгуби Харун?
Отдавайки цялото си внимание на любовта към Еда, загуби семейството си!А всички знаем,че дървото без корените си умира!
Просто потвърждават моята теория - каквото сполети единия, след време идва на главата на другия!
За баланс.

Общи условия

Активация на акаунт