Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
Някой прави ли му впечатление как бяха семейство Арсланлъ в първия сезон и какво остана от него.,как бяха Гюлерови през какво преминаха но и как отново се събраха и всички започнаха да се подкрепят. newsm78
Ето това си отговорих,когато си зададох въпроса:Какво изгуби Харун?
Отдавайки цялото си внимание на любовта към Еда, загуби семейството си!А всички знаем,че дървото без корените си умира!
Малко съм назад  с четенето днес,извинете,но...
Любовта му към Еда да е причина Харун да загуби семейството си-извинявай,скъпа,но хич не си права.
Нищо не му пречеше на Харун,вместо да седи 4 год. в Лондон,да се върне и да се погрижи за
семейството си.
А семейството започна да се разпада още когато Саадет отиде в психото-и до голяма степен,освен заболяването й,вина за това има и Феяз.
И пак факта,че Феяз не беше докрай откровен със сина си за миналото,стана причина за проблемите на фирмата ит.н.
Ашъл и Бурак си бяха разпаднати още когато се запознахме с тях
Да не ставам многословна.
За какво семейство говорим изобщо?
Абсолютно те подкрепям.Семейството на Харун се разпадна заради миналото на Феяз.Включвам и историята му с Месуде и това ,че е поръчал убийството на родителите на Бату следствие на което Бату направи всичко за да се разпадне семейството им.А Бурак подпомогна за негово разпадане.
Еда няма нищо общо с разпада на Арсланлъ но Харун има вина за разпада на Гюлерови.

# 226
Момичета прави ли ви впечатление,че не само много се отказаха вече но и тези които останахме вече нямат голямо желание да коментират филма.Преди време при наличието на снимки,два фрагмана и резюме колко страници щяха да се изпишат.А сега почти никакви коментари само снимки  и стихчета благодарение на нашите невероятни таланти.Истината е,че вече и нас много не ни вълнува самия филм толкова колкото невероятната игра на артистите.Преди избягвахме да качваме снимки на Мелда ,а сега цели фотосесии с нея качихме.Филма загуби чара и тръпката си от първи сезон. newsm78
Напълно съм съгласна с теб, и като се сетя първи сезон какво беше когато го гледах и като сравня с сега няма нищо общо, сценария наистина стана много извратен. То няма какво да коментираме на тези фрагмани първо защото са ужасни, аз щом го изгледам и всички мисли бягат от главата ми и ако не беше невероятната игра на актьорите и техния труд вече отдавна да съм спряла да следя сериала и да си тровя нервите.

# 227
  • Русе
Момичета прави ли ви впечатление,че не само много се отказаха вече но и тези които останахме вече нямат голямо желание да коментират филма.Преди време при наличието на снимки,два фрагмана и резюме колко страници щяха да се изпишат.А сега почти никакви коментари само снимки  и стихчета благодарение на нашите невероятни таланти.Истината е,че вече и нас много не ни вълнува самия филм толкова колкото невероятната игра на артистите.Преди избягвахме да качваме снимки на Мелда ,а сега цели фотосесии с нея качихме.Филма загуби чара и тръпката си от първи сезон. newsm78
Не, вълнува ни! Само че сякаш не ни изненадват вече! То ужасни фурии са тук, всичко разчепкват за нула време?!

# 228
  • Монтана
Дами,приемете моите пожелания за лека,приятна и успешна седмица и ми позволете да ви поздравя с нещо изключително красиво и връщащо ни в най-прекрасните години-тези на детството!Усмихвайте се повече-напук на жестоката реалност,в която живеем;напук на упоритите до глупост сценаристи на "Незабравима";напук на всичко,което ни трови живота!Усмихвайте се! 
  http://vbox7.com/play:fd827c86   

bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet    

# 229

Права си Доритал.Поне за себе си мога да кажа,че не само липсата на време е причина да пиша по-малко.Когато има желание,време винаги се намира.Но когато гледаш глупости какво да пишеш?
И наистина се възхищавам на момичетата,които всячески се мъчат да поддържат духа тук,и продължават да пишат стихове,да поместват снимки,клипчета,и да правят тези прекрасни теми.

# 230
Дами,приемете моите пожелания за лека,приятна и успешна седмица и ми позволете да ви поздравя с нещо изключително красиво и връщащо ни в най-прекрасните години-тези на детството!Усмихвайте се повече-напук на жестоката реалност,в която живеем;напук на упоритите до глупост сценаристи на "Незабравима";напук на всичко,което ни трови живота!Усмихвайте се! Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing Laughing     
Вай не ми тръгва поздрава.  newsm78

# 231
# 232
  • Монтана
Дами,приемете моите пожелания за лека,приятна и успешна седмица и ми позволете да ви поздравя с нещо изключително красиво и връщащо ни в най-прекрасните години-тези на детството!Усмихвайте се повече-напук на жестоката реалност,в която живеем;напук на упоритите до глупост сценаристи на "Незабравима";напук на всичко,което ни трови живота!Усмихвайте се! Hug Hug Hug Laughing Laughing Laughing Laughing     
Вай не ми тръгва поздрава.  newsm78
Опитай пак,мила,мисля,че го оправих,за да тръгне с кликване!Съжалявам! Hug

# 233
# 234
# 235
# 236
  • Варна
А, момичета, я вижте какво намери моя приятелка! #Crazy #Crazy #Crazy Обърнете внимание на екстериора и най- вече на интериора на къщата, където е заснет клипа! thumbsup Виж ти! Виж ти! Party

http://www.dailymotion.com/video/x1jvb0_assi-el-hilani-bab-3am-ybki_music

# 237
А, момичета, я вижте какво намери моя приятелка! #Crazy #Crazy #Crazy Обърнете внимание на екстериора и най- вече на интериора на къщата, където е заснет клипа! thumbsup Виж ти! Виж ти! Party

http://www.dailymotion.com/video/x1jvb0_assi-el-hilani-bab-3am-ybki_music

Във един друг турски филм снимките са във същата къща на Харун.Явно повечето турски филми /а може би за клипове/ използват често едни и същи къщи. В първия момент отвън я направих на къщата на Хаят но вътре  май е  къщата дето преди живееше Харун.

# 238
Само да припомня колко пъти през сериала Еда беше в булчинска рокля:

Дали накрая ще я видим наистина омъжена?  newsm78

# 239

Общи условия

Активация на акаунт