Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 774
  • 752
  •   1
Отговори
# 360
Моксито, извинявай, сега видях, че и ти си се сетила за басейна...

Няма нищо мила. Тук това явление е нормално..... newsm51

# 361
  • Русе
Момичета, кой ще ми обясни нещо?
На стр.1 са Клиповете на нашите момичета. Пробвам "клипове на Розовка" и отивам на м...та си, а на всички други са в ред. Какво е това? smile3511

# 362
  • София
Реших малко да се поцелуват,че отдавна не са го правили и ще забравят какво е усещането  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 363
Не изживяха ли и те "най-хубавите си моменти" в кухнята?  Wink
hahaha hahaha hahaha hahaha Само че това е в спалнята им  Flutter Flutter Flutter
Там палуването е задължително! smile3508 Имах в предвид смяната на интериора...за възможностите...на вратата на банята...на пода/там Бату и Мелда ги изпревариха- doh/...на полюлея...на гардероба Laughing

.... на стълбите, в басейна
Леле, каква чудесна идея! А Арас и Мелда надничат през плета! newsm62 newsm62 newsm62

Дааа, а Бату се прицелва от покрива на къщата... hahaha hahaha hahaha
Е, Мокси остави ни да си помечтаем не ни приземявай толкова бързо на земята. Hug

# 364
Добър ден.Успешна нова седмица,изпълнена само  с положителни емоции   bouquet

Къде ли е забол поглед Серхан  newsm78 newsm78 newsm78 hahaha hahaha

Той само да не е заспал, както е отпуснал китка smile3532 smile3532

Най точно е определението на Мокси  Hug

# 365
# 366
hahaha hahaha hahaha hahaha Само че това е в спалнята им  Flutter Flutter Flutter
Там палуването е задължително! smile3508 Имах в предвид смяната на интериора...за възможностите...на вратата на банята...на пода/там Бату и Мелда ги изпревариха- doh/...на полюлея...на гардероба Laughing

Леле, каква чудесна идея! А Арас и Мелда надничат през плета! newsm62 newsm62 newsm62

Е, Мокси остави ни да си помечтаем не ни приземявай толкова бързо на земята. Hug

Ааа, Дори. Научила съм си добре урока от г-дата сценаристи... Hug

# 367
Реших малко да се поцелуват,че отдавна не са го правили и ще забравят какво е усещането  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

newsm10 newsm10 newsm10

# 368

Идваааааааам С новите гуминетки много ми спори, ама голям зор да ви изчета писанията от петък до сега, но успях и ви казвам

Здравейте скапа моя сбирщина  Hug
За всички вас прекрасни хора, които ме радвате със стихове, клипчета, снимки, песни, коментари е моят скромен подарък

И понеже Каламитси не ме е удостила с внимание лично, но си е позволила за пореден път да гърми на посоки и да анализира хора, за които няма никаква представа и не познава, аз ще и се представя по следният начин:

Аз съм това, което съм-
друга не мога да бъда!
Тъжна, щом тъга  ме обземе,
весела, ако е весело в мене.

Истинска съм , когато обичам,
в лъжелюбов - не се вричам.
Себе си жертвен курбан давам,
но приятели и любов не предавам!

Горда съм, че вие сте моите приятели и съм част от тази "Сбирщина"!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Пожелавам на всички успешна седмица и не забравяйте да се усмихвате!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 15:40 от Тарабас

# 369
Момичета, кой ще ми обясни нещо?
На стр.1 са Клиповете на нашите момичета. Пробвам "клипове на Розовка" и отивам на м...та си, а на всички други са в ред. Какво е това? smile3511

Вени при мен се отваря всичко . Thinking

# 370
  • Русе

В Харун или в Арас? Че те и двамата са за завиждане!

# 371
# 372

Ох....Тарабас много са ти хубавки тоушънките  hahaha hahahaСтрашно ме развесели с това слонче  Joy Joy Joy Joy Joy

# 373
  • Русе

Е,този слон, в розови маратонки, направо ме свърши! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Тарабас, не ти ли беше трудно с обуването? hahaha hahaha hahaha
Радвам се  да те "видя" и чета стихчетата ти! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 374
  • Русе
Като отида на Розовка и кликна, ме праща във фейса и ми показва една сюрия видео, които не съм качвала аз?!Еееее, бактън бе! smile3515

Общи условия

Активация на акаунт