Тема Незабравима (Unutulmaz) 163

• 31 773
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Рекси  Embarassed,надявам се да не се сърдиш  Embarassed

Фрагмент със субтитри
http://vbox7.com/play:feec78de

# 481
  • София
Много ми е интересно,ако Харун спаси Арас,дали Арас ще му отстъпи Еда. newsm78
Mr. Green Какво има да му отстъпва. Еда си е негова   Crazy
Имам впредвид да престане да я преследва и да се отдръпне.
Ама и тоя Арас си живее в някакъв негов си филм  ooooh! ooooh! Понеже Еда му станала съдружник и той реши че даже и жена автоматично му става  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама ще си остане с пръст в устата  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 482
  • София

Фрагмент със субтитри
Изобщо не се сърдя,амам нали не съм много сигурна за репликата на Харун,та да не се окаже че съм ви заблудила  ooooh! ooooh! ooooh!

# 483
Гледах серията по Нова, каква противна твар само е Мелда. Как може да има такива гнусни, злобни и отмъстителни жени. Вместо да скъса с Харун, тя ще отмъщава на сестра си, макар да знае от самото начало как стана връзката между Еда и Харун, чу как Еда го отблъсква, но  бълва змийска отрова. Изпитвам физическа болка като гледам това, защо се раждат такива изроди, ужас.

# 484

Фрагмент със субтитри
Изобщо не се сърдя,амам нали не съм много сигурна за репликата на Харун,та да не се окаже че съм ви заблудила  ooooh! ooooh! ooooh!
Много благодаря!Не се притеснявай Simple Smile

# 485
Гледах серията по Нова, каква противна твар само е Мелда. Как може да има такива гнусни, злобни и отмъстителни жени. Вместо да скъса с Харун, тя ще отмъщава на сестра си, макар да знае от самото начало как стана връзката между Еда и Харун, чу как Еда го отблъсква, но  бълва змийска отрова. Изпитвам физическа болка като гледам това, защо се раждат такива изроди, ужас.
Мармалон,интересно аватарче имаш.
Мелда,я направиха от толкова злобна и отмъстителна  лъжкиня на добрата сестра и дъщеря.В живота дали е възможно това? Thinking

# 486
Много ми е интересно,ако Харун спаси Арас,дали Арас ще му отстъпи Еда. newsm78
Mr. Green Какво има да му отстъпва. Еда си е негова   Crazy
Имам впредвид да престане да я преследва и да се отдръпне.
Ама и тоя Арас си живее в някакъв негов си филм  ooooh! ooooh! Понеже Еда му станала съдружник и той реши че даже и жена автоматично му става  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама ще си остане с пръст в устата  hahaha hahaha hahaha hahaha

Че той от една среща си мислеше да се жени за нея, а сега след съдружие да не говорим....

# 487

Фрагмент със субтитри
Дандел,благодаря ти за качването на субтитрите.  love001 smile3525 newsm51

# 488
Арас много си вярва  Stop

# 489
Гледах серията по Нова, каква противна твар само е Мелда. Как може да има такива гнусни, злобни и отмъстителни жени. Вместо да скъса с Харун, тя ще отмъщава на сестра си, макар да знае от самото начало как стана връзката между Еда и Харун, чу как Еда го отблъсква, но  бълва змийска отрова. Изпитвам физическа болка като гледам това, защо се раждат такива изроди, ужас.
Мелда,я направиха от толкова злобна и отмъстителна  лъжкиня на добрата сестра и дъщеря.В живота дали е възможно това? Thinking
Аз също си мислих точно това, и колко много се променя характера й, наистина иглежда малко невъзможно да се промени толкова и да стане едва ли не светица, но знае ли човек може и действително да ги има такива

# 490
# 491
Мелда,я направиха от толкова злобна и отмъстителна  лъжкиня на добрата сестра и дъщеря.В живота дали е възможно това? Thinking
Дори, и твойто аватарче е много сладко. А за съжаление познавам такива жени в действителност, е не чак до такава степен, но действат в същата насока. (И за да няма недоразумения, нямат нищо общо с личния ми живот), не вярвам Мелда безкористно да е станала добра във втори сезон.

# 492
Здравейте момичета ,
 понеже нямам време ,  само след минути ще ме изхвърлят от компа ,като "кирливо куче",само да кажа: Оказахме ,се прави за русата мацка.Тя само посреща гостите!!
Срещата е с онзи другия /забравих как се казва/, но важното е ,че двамата /Еда и Харун/започват да си правят "навъпреки", а това означава ,че един от двамата може да прекали и нещата да се усложнят много.Само Еда да не се поувлече в "игричките "и да каже "да" на Арас.
Аз си мисля ,че точно това ни готвят нашите любими сценаристи. Харун спасява Арас , а Еда решава ,че ще се омъжи за него!!!

# 493
Ако наистина са застреляли Арас, много тъжно, той горкия в нищо лошо не беше замесен. Отиде си невинен, ама не знаеше с кого си има работа, защо разкри на Бату, че е Кенан. Жал ми е за него, ако са го гръмнали.

# 494
Гледах серията по Нова, каква противна твар само е Мелда. Как може да има такива гнусни, злобни и отмъстителни жени. Вместо да скъса с Харун, тя ще отмъщава на сестра си, макар да знае от самото начало как стана връзката между Еда и Харун, чу как Еда го отблъсква, но  бълва змийска отрова. Изпитвам физическа болка като гледам това, защо се раждат такива изроди, ужас.
Аз също си мислих точно това, и колко много се променя характера й, наистина иглежда малко невъзможно да се промени толкова и да стане едва ли не светица, но знае ли човек може и действително да ги има такива
А на мен ми е интересно ,защо Мелда не търси вина в Харун , а обвинява само и единствено Еда????!!!

Общи условия

Активация на акаунт