Плетем, заплитаме,преплитаме и всичко оплитаме

• 62 196
  • 733
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, помислете за нови заглавия на темови вариации. Още малко и тази ще свърши.  Simple Smile

Мартенски червенобели изплели и не разплели ...  Joy

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 11:28 от big pufana

# 691
Захващаме пролетни плетки - цветни болерца, жилетки Simple Smile
Това успях да измисля, искаше ми се да е нещо по... цветно и пролетно, но май ми е позакърняло въображението Wink

# 692
inik, харесва ми твоята идея и си позволявам да се завъртя около нея, вкл. и с цел да урочасаме пролетта да не е дъждовна
Топла пролет, цветни плетки- рокли, потници, жилетки

Може да се използват и двете заглавия ,защото пролетта е дъъълга, а темите свършват бързо  Laughing

# 693
Супер Amelly! Харесва ми:) С общи усилия ще спретнем едно хубаво, пролетно заглавие Sunglasses

# 694
С чудни плетени цветя,да посрещнем пролетта! Laughing
А сега искам да поздравя всички за чудните произведения който показвате  bouquet,защото не съм се включвала почти в цялата тема.А тоз бебок със синята шапчица,направо да го изядеш-голям бомбон Heart EyesЕто какво сътворих на моята принцеса -туника,която стана на рокля и туника
Биг пуфи,туниката я изпрах с первол за вълна и вече не боде,благодаря ти за съвета  bouquet

# 695
Дани разкошни принцесови рИвюта! Златни ръце имаш!   bouquet

# 696
Дани разкошни принцесови рИвюта! Златни ръце имаш!   bouquet
А ти Пуфи имаш освен златни ръце,и златна душа.Не пропускаш да помогнеш или да похвалиш,а това значи много,поне за мен.  bouquet

# 697
  • Казанлък
Даниела, чудна принцеса с нови премени или по правилно чудни премени на принцеса, а каква е преждата на туниката?Разход за тази туника?

# 698
Даниела, чудна принцеса с нови премени или по правилно чудни премени на принцеса, а каква е преждата на туниката?Разход за тази туника?
Елка преждата е тази http://alexanderyarn.com/prejdi/produkti-lanoso/angora-milenium-batik.html ,и ми отиде около 130 грама на игли №4.5.Просто исках да е меланжирана и гледах цветовете,не състава,защото тези 10 % вълна леко се усещаха преди да я изпера,но сега няма проблеми!

# 699
  • Казанлък
Благодаря, и е с дълги цветове които са се наредили прекрасно.

# 700
daniela_34 ,разкошни са ти станали и двете роклички,много хубави цветове  Heart Eyes А принцеската ти е още по-прелестна Hug
Опитни майсторки,кажете кога да завърша плетеница.Правя една подкова от 6 реда.Преплитането става на 5-ти ред.Кой ред е добре да бъде последен,за да не се отвори плетеницата? Rolling Eyes После ще снаждам предница с гръб.Т.е. плетеницата ще отива до шева на рамената...Мисля челно да ги снаждам на 3 игли  Laughing това четох в мойта книга за глупаци Mr. Green

# 701

Eдно трансформърченценце ...

Съншайнче, я си повтори питането в богат снимков матрИал, моля.  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 23 фев 2011, 13:44 от big pufana

# 702
оффф,Пуфи...

# 703
daniela_34 страхотни са! Всеки път като гледам такива хубави моделчета, толкова ми се иска да имах едно момиченце... Много хубави моделчета за момиченца има Heart Eyes Плетат ми се момичешки нещица...

# 704
inik ,действай и за момиченце Wink Аз пък някога исках момче Blush
Пуфи,ето до къде съм я скопосала:

http://elizabethmartin.snimka.bg/hobby/pletkite-na-mama.543306.22507364.big
Това е цялостен изглед,после ще доплитам и лявата предница,че много кълбета ще станат Mr. Green А ръкави и якичка евентуално,после.
А в Голямата книга пише,че челно се снажда с три игли така:
http://elizabethmartin.snimka.bg/hobby/pletkite-na-mama.543306.22507365.big
Бримките две по две ги изплитеме лицево с трета игла.Въпроса е на кой ред от плетеницата да почна да ги снаждам ръбовете,та плетеницата да стои добре Laughing
Като си правя импровизации в мой стил това сътворих Laughing

Общи условия

Активация на акаунт