За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 169
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро . Hug
Аз пък да се оплача пак осъмнах с огроооомен ,дебел,тлъст +. #Crazy
Обаче днес пак скромно ще го давам откъм храна и довечера съм си обещала на танцовата да си дигам краката до тавана .Да видим тогава кой ,кого  Crossing Arms Crossing Arms
Съни89,относно апетита ти да кажа.Аз докато те четох ,гледах ти линийката и все се чудех ти как си ги качила тез килограми ,като не ядеш ?Имаш ли на идея? newsm78
Правилно ,че режима възпитава навиците ни ,обаче то затова тук се яде ,защото сме си лакомници по природа .Всички ,с малки изключения,сме се тъпкали като за последно през всичките тези години,затова имаме качени по 20 и нагоре кг.Та затова Дюкан казва :Да се яде!Защото познава психиката на дебеланкото.Така и така ще яде ами поне да е храна от която се отслабва. Heart Eyes
За което много го обичаме естествено! Hug
иланг - иланг,ще се справиш-Вярвам в теб и стискам палци въпреки това  Joy!
veronic ,браво за минуса.Така си е режим и спорт много добре се отразяват на фигурата. Heart Eyes
Klee,айде да се утешаваме взаимно.Аз имам плюс вероятно от ПМС,а твоето вероятно е от запека.Ама ще се справим.Ти по-лесно,аз ...незнам кога. Flutter newsm78
мименсита,поздравления за минуса.Абе казах аз че трета много добре ще ти се отрази. Heart Eyes
Екатерина,колкото по-бързо се мине в трета,не втора .Втора няма плодове. Hug
Айде да ви оставям засега ,после пак ще се включвам. Heart Eyes

# 106
Екатерина,колкото по-бързо се мине в трета,не втора .Втора няма плодове. Hug
Айде да ви оставям засега ,после пак ще се включвам. Heart Eyes

Тони, Hug точно това имах предвид да се мине през втора за много кратко време, поста ми беше във връзка с питането за плодове.   bouquet

# 107
Добро утро!
Да ви информирам за нещо ново http://www.colibri.bg/resultsb.php?book=563
Пожелавам приятен ден и  Hug Hug Hug за всички

# 108
Привет, девойки! Hug
От няколко дни само ви чета,но не пиша ,ама не знам какво ми става...едно ми е депресирано.Нямам сериозни проблеми,а направо съм като вцепенена ConfusedВчера и аз се разтреперих,ама не от глад..Иначе в четвъртък правя месец и тогава смятам да се претегла и да ударя чертата колко съм свалила за този месец.Режимна съм и оперделено съм намалила обиколките ..Сега обаче и душевното ми  състояние искам да се нормализира,че много лошо така Confused
Хубав ден ! Hug

# 109
малвина, Hug Hug Hug

# 110
Добър ден и от мен Simple Smile

MALVINA, аз страдах по същия начин доста дълго време. Чувство на подтиснатост, тревожност, треперене, подуване на корема без видима причина... Наложи ми се да отида на лекар, като имаш в предвид че до доктора стигам изключително рядко, значи доста зле съм се чувствала. Оказа се, че организма ми страда от липса на магнезии, който се съдържа предимно в храни, които са несъвместими с дюканстването. Ето тук има доста инфо - http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-07-54-24/36-2008-07 … -13-14-44-17.html
Ако не взимаш витамини и минерали те съветвам да започнеш. Вземи си поне Магнерод като за начало. Честно ти казвам аз вече си мислех, че нещо в главата ми хлопа и бях се организирала да ходя на психо. Лятото още започнах да взимам магнезии и много бързо изчезнаха тези симптоми.

# 111
becktin,определено и аз имам чувството че ми хлопа дъската.На моменти направо ще се пръсна от напрежение,души ме,треперя,едни шантави мисли в главата...абе направо на дъното се чувствам ConfusedИ на мен ми мина мисълта,че може да е от липса на минерали ,защото истината е че така и не се наканих да си купя нещо да пия Embarassed
Благодаря за линка,ще го разгледам и ще взема мерки,че работата е много зле ooooh!

# 112
vani_nik,
благодаря за инфото! Още днес ще я потърся.
 Peace

Мда,
стресът, дори и при заседнал живот,
 и при мен води до минуси,
но ми е в повече напоследък...
 Tired

Иначе 3-тата ми е ОК -
трайно съм въвела само плодове;
веднъж седмично гала, при повод -
след нея винаги +,
който светкавично се разкарва със стрес/П/ПЗ/стрес.

Обаче косата ми пак е с потресаващ косопад -
и тривитаминолът не действа...
 Confused

# 113
becktin,определено и аз имам чувството че ми хлопа дъската.На моменти направо ще се пръсна от напрежение,души ме,треперя,едни шантави мисли в главата...абе направо на дъното се чувствам ConfusedИ на мен ми мина мисълта,че може да е от липса на минерали ,защото истината е че така и не се наканих да си купя нещо да пия Embarassed
Благодаря за линка,ще го разгледам и ще взема мерки,че работата е много зле ooooh!
MALVINA, бях по същия начин! Взимай мерки докато е време, нещата се задълбочават иначе.  Hug

envia, с косопада се справих със Стимуланта за коса на Икаров. Косицата ми е тънка, и като почна да пада...кошмар. Започна и да се омазнява много бързо, налагаше се да я мия почти всеки ден. С този стимулант реших тези проблеми. Пробвай, даже да не помогне, няма да навреди. Simple Smile

# 114
becktin,
ОК - ще пробвам!
 Hug
Много мрачен аватар -
натъжава...

# 115
  • Лутаща се
Мименситка, ми кво става- нищо. Те всички така се спотайват Cry
Ама до тук сме три и аз викам да си я направим ние трите( пък другите ако пожелаят да с еприсъединят Wink ). Та дайте да видим кога и къде ще ни е най - удобно

Въпреки, че съм нова ми се иска да се срещна с вас. За съжаление обаче сте ми много далеч.  Cry

# 116
Ти къде си ? Flutter

# 117
Привет дюканки-сладуранки. Не съм ви забравила. Аз напредвам с не много малки крачки( за момента съм +12кг в 28ма г.с.) Решила съм , че ако в началото на осмия месец съм минала 15те да направя леко трето олекотено режимче до финала, че като си помисля, как минимум шест месеца ще си нося останалите килца и ....както и да е. Меря се веднъж седмично та имам време за реакция. Иначе резултатите от всички изследвания са ми перфектни- без никакви допълнителни витамини- само с по два плода дневно.
Исках да ви пусна този линк към статия, която видях току що( дано не повтарям някого). Била излезла в Бг нова книга на П.Дюкан... http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3598911
Вкусен и режимен ден!
ПП Ето малко наши актуални снимки... http://ivamd.snimka.bg/family/esen-zima-koleda-i-nova-godina-201 … 1.555872.21731459
Както ще забележите, любимата ми половинка май бременее солидарно  #2gunfire и съответно от свалените 25кг си е върнал 10, но поне спря на тях... Като му направя забележка и отговора е " Е нали като родиш пак ще влеземе в правилния път (т.е. Дюкан..)"  #Cussing out

# 118
  • Лутаща се
Ей ще му се не види! Ей сега моя човек ми звънна. Трети ден му е от ударна.
Та ми казва: "Бях много гладен и си купих 2 портокала"  smile3514
Избеснях! И му викам - що бе, изрично ти казах - никакви плодове и зеленчуци!!!
Забравил бил! Аман!!! МЪЖЕ!!!  smile3511
За два дни има 4 кг. в минус, сега ще върне.

# 119
Цитат
За два дни има 4 кг. в минус, сега ще върне
Споко, няма да върне, може малко да позадържи, ама няма да качи.
Добре е обаче да не прегрешава. Мъжете имат по добър и по засилен метаболизъм от жените и вероятно няма да има големи поражения, но нека това не го успокоява, защото може да се подхлъзне, като си каже: яяя, прегреших, а няма поражение и тогава става опасно.

Общи условия

Активация на акаунт