За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 198
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
veroni76 mimensita  bouquet благодаря Ви
главичката беше наистина мъничка,та четвърт наистина беше много малко
чета рецептите на miss Marple и направо ми се иска да съм цял живот Дюканка Grinning
ако всеки ден използвам по една от рецептите във форума мисля че наистина ще успея този път Wink

# 406
  • Лутаща се
Пфу, с линка се справих вече успешно.  Mr. Green
Утре и аз започвам да ровя из рецептите - искам да приготвя телешкото понякакъв по-различен начин, че варено и на гювеч вече ядохме.   chef

# 407
Момичета, отчаях се... дайте мнения по моя проблем моля ви....
Вече съм 6-ти ден от ударния етап, а само 1кг. съм свалила  Cry спазвам всичко много стриктно... пия много вода... не задържам и нямам проблеми с ходенето до тоалетна. Къде бъркам?

# 408
Честит празник на всички празнуващи и от мен   Kissing Heart Докато не е станало утре, че к'вато съм заспа... обикновено на патерици честитя Simple Smile
Пфу, с линка се справих вече успешно.  Mr. Green
skarlet71, като те гледам на снимките, все едно виждам себе си когато бях около 70+ килограма. Дано да не си като мен с темпото на свалянето, че аз съм от бавните  Sad Докато стигна да свалям от бедъра и дупето....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire С инат и воля няма невъзможни неща обаче! И най-хубавото е, че целулита драстично намалява с нашия режим!  Simple Smile

Момичета, отчаях се... дайте мнения по моя проблем моля ви....
Вече съм 6-ти ден от ударния етап, а само 1кг. съм свалила  Cry спазвам всичко много стриктно... пия много вода... не задържам и нямам проблеми с ходенето до тоалетна. Къде бъркам?
GalaEluard, напиши си менюто за един примерен ден, да видим къде може да е препъни камъка (ако има такъв)  newsm78 Трици, всичко спазваш нали?
Гледах, но не видях, извини ме ако си казала, но колко килограма стартираш и каква е целта ти? Ръст? Колко каза калкулатора?

Medlar, може да се направи и още как (крема тирамису т'ва)! По-добре не пробвай, води до пристрастяване, а не трябва да се прекалява с тези продукти на Олимпус мдам...  Simple Smile

# 409
  • Лутаща се
skarlet71, като те гледам на снимките, все едно виждам себе си когато бях около 70+ килограма. Дано да не си като мен с темпото на свалянето, че аз съм от бавните  Sad Докато стигна да свалям от бедъра и дупето....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire С инат и воля няма невъзможни неща обаче! И най-хубавото е, че целулита драстично намалява с нашия режим!  Simple Smile

Вероятно ще свалям бавно. На теб колко време ти отне? За сега махам от "паласките", ма к'ъв кев е Simple Smile

# 410
skarlet71, като те гледам на снимките, все едно виждам себе си когато бях около 70+ килограма. Дано да не си като мен с темпото на свалянето, че аз съм от бавните  Sad Докато стигна да свалям от бедъра и дупето....  #2gunfire #2gunfire #2gunfire С инат и воля няма невъзможни неща обаче! И най-хубавото е, че целулита драстично намалява с нашия режим!  Simple Smile

Вероятно ще свалям бавно. На теб колко време ти отне? За сега махам от "паласките", ма к'ъв кев е Simple Smile

Е, аз имах много по-мабициозни цели, ти си по-умерена Simple Smile Не се наемам да давам прогнози, амааааа според мен тези 5 килца, които ти остават (гледам линийката ти) ще си ги разкарала за 2 месеца максимум. Пак казвам, дано да си по-бърза, аз пълзях като охлюв, но допълзях де Simple Smile Много задържах и варирах +- 500/600 грама, но си бях поставила цел и бях решила, че няма да се предам. Отслабнах преди доста време (2007/2008 г.) и много се старая да не ми се налага да трябва да отслабвам пак. Не че не варирам с няколко килограма, особено през зимата, но адски внимавам да не минавам определени граници и веднага взимам мерки. Дано и за напред да успявам, пожелавам го на всички  Hug

ПП: Те  "паласките" лесно се предават, ама там надолууууу става зор зор... коленцата са ми голям проблем на мен, ама то си е "структура", като газела никога няма да стана Simple Smile

# 411
  • Лутаща се
Е, аз имах много по-мабициозни цели, ти си по-умерена Simple Smile

Преди време бях отслабнала драстично. От лошо. Само за 2-3 дни около 10 кг. Т.е. бях станала 56 кг. И то без да разбера. Просто в един момент си обух любимия панталон, закопчах го и като се изправих той се свлече на земята.
Изобщо не се харесвах. А майка ми помисли, че съм болна.
Най се харесвам около 63-65 кг. Както казва моят човек - "все пак трябва да има и какво да хвана"  Laughing

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 23:55 от skarlet71

# 412
becktin - сутрин 3л. овесени трици,не ядки + 3л. кисело мляко 0.1%, не ядки, за обяд 10бр. рачешки ролца + 2л. обезмаслена извара, следобед 1ч. 200мл. прясно мляко 0.1%, вечеря 1бр. скумрия печена... това е примерно, друго което ям е пилешко филе печено, пилешки дробчета също печени и яйца на омлет или варени... не ползвам никаква мазнина, захар, подсладител или нещо подобно. Пия по 2-3л. изворна вода и 1л. айран. Имам да свалям 40кг. калкулатора пресметна,че е възможно...

# 413
  • Лутаща се
becktin - сутрин 3л. овесени трици,не ядки + 3л. кисело мляко 0.1%, не ядки, за обяд 10бр. рачешки ролца + 2л. обезмаслена извара, следобед 1ч. 200мл. прясно мляко 0.1%, вечеря 1бр. скумрия печена... това е примерно, друго което ям е пилешко филе печено, пилешки дробчета също печени и яйца на омлет или варени... не ползвам никаква мазнина, захар, подсладител или нещо подобно. Пия по 2-3л. изворна вода и 1л. айран. Имам да свалям 40кг. калкулатора пресметна,че е възможно...

Не претендирам, че съм разбирач, новобранка съм. Но това не е ли твърде малко?  newsm78
Нали принципът е да се яде, за да се стимулира метаболизма?
Или ти предстои цикъл?

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 23:56 от skarlet71

# 414
Нормално ми се вижда менюто, но според мен махни рачешките рулца. До колкото разбирам си още в началото, и е желателно протеините да са възможно най-чисти, а в рулцата от раци има много нишесте и добавки, които предполагам ти пречат на свалянето. Запаси се с търпение, ще се отприщят нещата. А и това на закуска само триците с 3 лъжици кисело мляко, ми се вижда много малко. Хапвай поне по половин кофичка или си приготвяй фалшиво мляко с ориз, дюкански тутманик, нещо по-стабилно. Нека и другите да се изкажат по въпроса. Предпопагам и те ще ти кажат, че храната ти като цяло е малко. Опитай се да хапваш по-често и... търпение  Hug

# 415
Ами не стоя гладна, ям колкото ми се яде... притеснява ме да не би да имам хормонален проблем и за това да не се получава Sad Понеже тези 40кг. ги натрупах за 2 години...

# 416
За рулцата не знаех, ще го имам предвид  Simple Smile Решила съм 10 ударни дни да направя и след тях 5п на 5пз, ако и след тях няма резултат ще посетя ендокринолог...
Благодаря за вниманието и съветите  Simple Smile

# 417
  • Лутаща се
Прииска ми се да ви се похваля.
От както съм тук и съм режимна имам вече още една придобивка, освен личния Кантарев.
В Кауфланд, на промоция са пуснали грил-тиган, оребрен. Понеже си нямам друг грил си купих.   newsm44   Така ще мога да си приготвям скумрия и пилешки пържолки.
Нямам търпение да го изпробвам. За съжаление не мога сега, защото скумрия нямам, а пилешкото все още  е "на кокал"  Cry

# 418
Aбе, нещо ми пада ревност с тия рецепти...признавам си.... Blush Blush Blush

ПП Пиша, не съм напуснала темата, снимките ми са красиви...в подписа ми са ....  Whistling , а никоя от новите не ме е споменала... ooooh!

ПП Оф, прекалено близки сте ми станали, не е добре... Blush Heart Eyes

А моите като ги видя, не ти ли се прииска поне фотограф да си Flutter Whistling Thinking:
Цитат
чета рецептите на miss Marple и направо ми се иска да съм цял живот Дюканка

Последна редакция: пн, 14 фев 2011, 22:19 от Тumba_lumba

# 419
  • Лутаща се
Aбе, нещо ми пада ревност с тия рецепти...признавам си.... Blush Blush Blush

ПП Пиша, не съм напуснала темата, снимките ми са красиви...в подписа ми са ....  Whistling , а никоя от новите не ме е споменала... ooooh!

ПП Оф, прекалено близки сте ми станали, не е добре... Blush Heart Eyes
Тumba_lumba, ти си ми вдъхновението що се отнася до новият ми начин на готвене. От твоите рецепти вече съм правила сирене от извара, хляб от трици, вълшебното кремче, палачинки, торта.... Благодаря за труда ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт