За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 168
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Класика в жанра:кафе и кола-лайт  Heart Eyes .Със сигурност ще си режимна,че не се знае млякото във фрапето колко % е ,а черното фрапе аз поне не го харесвам. newsm78
А най-добре -вода ! Peace

# 61
Мими, Честит рожден ден! ПОжелавам ти много здраве, любов и предишните успехи, но и да нямаш повече проблеми!   newsm51
Цоци, ЧРД, където и да си newsm51
Николинче Hug

# 62
  • Лутаща се
Благодаря за бързия отговор! Май ще съм на обикновено черно кафе, че не обичам кола.
Малко инфо:
При моя човек кантарът е с 2 кила надолу, само за 1 ден, днес му е вторият. Той обвини кантара  tooth
На мен ми е първи ден. Сиренцето, което спретнах снощи е станало като парфе с извара - извара отдолу, отгоре един пласт желирано прясно мляко, а още по-отгоре пласт подправки. Май е трябвало да го разбъркам  newsm78

На рожденничките - честито! Пожелавам много здраве, щастие и любов!

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 12:02 от skarlet71

# 63
Мимииии,  Честит рожден ден!

Аз само да кажа, че днес съм на пил. супа, извара и яйца  Laughing , че вчера ме гони големия апетит и за капак вечерта се сетих, че пак не си направих галата тази седмица и снощи хапнах малко семки и 3 малки вафлички
Та ще се чуе утре на Кантарев тежката дума  Laughing

Азззз бягам ...  

# 64
        Здравейте и от мен момичета! Чета ви, но не пиша, защото няма какво толкова да пиша. Имам питанка? Днес ходих до аптеката за лекарства, та реших да си купя и аз този вит.Допелхертц. Та поръчвам си го аз и аптекарката каза, че имали 3 вида. Вие от кой си купувате?  Единия бил за диабетици, другия за незнам си кво и третия също... Та ако можете помагайте ! Приятен ден на всички !  Между другото и аз си правя риба с оцет, че да видим дали ще ми хареса, защото напоследък само от миризмата й, ми се повдига.

bouquetМежду другото Честит рожден ден на рожденичките, да сте живи, здрави и много слаби.  PeaceПриятно изкарване на празника Hug

# 65
Момичета, здравейте
аз доста бях отслабнала с тази диета преди 2г. Сега върнах всичко и почвам от начало. Искам да ви питам, има ли такива от вас ,които да си позволяват плодове от време на време и как това се отразява на кантара.
Иначе съм решила да сигледам рецептите и това да готвя за семейството, защото инече има голяма опасност да прегреша.

# 66
Здравейте момичета,вчерашния плюс е разкаран от днес минавам на 5/5 дано да размърдам малко килцата,досега бях на 4/3пз.Като погледна на месец съм сваляла по 1кг.направо ужас.Мимии ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН желаяти много здраве ,щастие ,постигане на желаните килца и тяхното успешно задържане. smile3510veronik  имаш картбланш отmimensita така,че действай  аз веднага долитам afwitch На всички желая лек и режимен ден newsm51

# 67
  • Пловдив
Мимии, честит празник и от мен.   bouquet
bva, има олекотен вариант на режима с един плод дневно. Но мисля, че ефективността му намалява значително - тоест сваля се по бавно. Всеки за себе си преценя.  Simple Smile

# 68
Здравейте,
Честит празник и от мен на празнуващите  smile3525
Мименситка,как да не чета бе мило като искрено ме радват твоите постове,просто някак си е чест за мен да присъствам в чергата  Laughing пък било то и с критика (някога)  Heart Eyes
пък смея ли да не чета като знам какви  тигани, точилки и какво ли още не се раздава тука, страхлива съм аз гледам да се застраховам  Hug
bva, 2 дни след като започнах режима, ме докопа един гаден вирус та от страх вкарах в менюто си освен белтъчини,зеленчуци и плодове,трябва да ти кажа че за 2 седмици - 0,5кг. съм свалила,според мен ако не се отразяваха плодовете щяха да са измежду разрешените храни,
днес съм на профилактична слушалка,че си изпих антибиотика ако докторката каже че вече съм оздравяла-започвам ударната отначало

# 69
Момичета имам въпрос относно Стевията. Открих едно пликче в нас, което годеника ми ще да е домъкнал, защото аз не съм купувала такова нещо. Та пише, че е годно до 31.12.2010 и сега се чудя дали да го ползвам или да го изхвърлям... Не знам как трябва да изглежда Стевията по принцип, защото не бях виждала до сега. При всички случаи е много ситен бял прах, лепка леко между пръстите, не стои на бучки или нещо... Изглежда ми ок и ми подслади кафето днес сутринта, но се чудя дали е разумно да го ползвам след като вече сме 2011...  Thinking Вие какво мислите?

# 70
  • Пловдив
Една стара дюканка - Бубето -преди години започна Дюкан и думите и бяха "аз без плодове не мога, сутрин по 1-2 плодчета непременно си ям. Да, но ... си кара два месеца с плодчетата и не свали почти нищо. Чак като ги спря започна да сваля усилено.
В едно интервю Дюкан казва, че за тези, които не могат без плодове е разрешено веднъж седмично за вечеря да хапнат. Естествено малко, а  не да изяждат по цяло кило.
Ако можеше да се включват в менюто нямаше да ги забрани в книгата си.
А олекотената фаза е за бременни и кърмачки. Не за всички.

# 71
Честит рожден ден на Мими и Цоци пожелавам Ви никога да не надебелявате.  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug newsm59  bigdance2 Tada

# 72
  • София
Благодаря на Вещи за новата тема - чудна е!  Hug
Честито на рожденничките - да са живи и здрави и много режимни!   bouquet
Мимс, честито решение за трета! Успех в задържането на килограмите, сигурна съм, че ще се справиш - искрено ти се възхищавам.  Hug Hug Hug
Преди уикенда имах поредица от минуси (видях 52.2 на кантара и май съвсем скоро ще последвам Мименсита в трета), уикенда се отдадох на глезотийки на СПА (половинчо имаше РД), то не бяха сауни, римски бани, джакузита, тангентори, плуване и бяхме съвсем режимни (вечеря - пъстърва на скара и салатка), а като се върнах съм с огромен плюс (от над кило и половина Sad), дано да е от луната, че  ми се ревееее.
Хубава седмица на всички и много минуси в новата темичка.

# 73
  • Лутаща се
Пиша, за де похваля. Мноооого съм горда със себе си. Явно наистина насериозно съм приела нещата.
До сега не е било да седнем с приятелката ми и да не си поръчаме биричка. Днес тя си пи обичайното, а аз бях на билков чай с подсладител. Чак невероятно  newsm47

# 74
skarlet71,поздравления! Hug Видя ли няма нищо страшно ,колко такива сбирки ще минат и ...нищо.Хубавото е в сладката приказка ,а не в това да се наливаме с бири и алкохоли. Peace
Като ви чета ,мацки,и стигам до извода ,че тоз път луната на никоя от нас не е приятелка. Joy
Аз как хубаво си хапнах бъркани яйца с пилешко и малко кашкавалче отгоре ама може и с изварка.Аз нали съм в четвърта. Heart Eyes Изпих сигурно 400мл айрян. Party Днес добре се държа. Joy
sollarism,браво за разкарания плюс.Айде все така е до края. Party Party

Общи условия

Активация на акаунт