За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 162
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Значи без плодове ще е. Знам че се разришава малко со к от лимон, но при наличието на оцет що ни е лимон!!
Аз днес може да се счита че съм си чисто режимна-100гр пилешко филе, кофичка кис.мляко и 1 тричава питка. Вечерята ще е сигурно навън, та ще е трудно, но ще го измисля.

# 76
  • Лутаща се
Да ви попитам как стои въпроса с вземането на лекарства? Става дума за обезболяващи - например Аналгин  Rolling Eyes

# 77
Да ви попитам как стои въпроса с вземането на лекарства? Става дума за обезболяващи - например Аналгин  Rolling Eyes

Ами как, пиеш си обезболяващото и си ок! Peace Laughing Wink

ПП Здравето преди всичко! А, ако са някакви сашета със захар, просто питаш в аптеката за техен аналог за диабетици с подсладител и готово... Wink Peace

ПП Сисуниии Heart Eyes, малко дегизировка, бре, да сменим за кратко визията, а после пак ще съм си аз... Peace
Мимс Wink Laughing Hug, Тони Hug Wink

# 78
Значи без плодове ще е. Знам че се разришава малко со к от лимон, но при наличието на оцет що ни е лимон!!
Аз днес може да се счита че съм си чисто режимна-100гр пилешко филе, кофичка кис.мляко и 1 тричава питка. Вечерята ще е сигурно навън, та ще е трудно, но ще го измисля.

Ти направо днес си на глад ,бих казала / #Crazy
Какво е туй 100гр пилешко филе ,кофичка мляко и тричавата питка?Че аз това наведнъж го изяждах . newsm78
Ако гладуваш ,организма ще се запасява и няма да сваляш ,а ще отделяш на склад.Затова идеята на режима е да се яде много ,за да отслабваме. Heart Eyes

# 79
  • Лутаща се
Дано не досажвам, но пак питанка...
Моят човек тежи 130 кила /кантарът вече показва 126/ на 2-рия ден. Много ли ще е да бъде 6 дни в ударната фаза? Иска да ги смъкне на 100.  
Стоя, стоя и все току ми хрумне нещо : newsm78

# 80
Е ,добре де да си изкара 5 дни и да види тогава /Защо отсега му мислите?Нека да види още 3 дни на П как ще е и ще си реши ,може или не може макар че е излишно . Heart Eyes

# 81
  • NICE,FRANCE
Здравейте,
Честит рожден ден на Мими и Цоци newsm59  party023,много щастие и любов да ви съпътства!!!
И имам едно питане,ползвал ли е някой агар-агар?Не знам дали се продава в БГ,това е от рода на желатина,но на растителна основа?

# 82
Здравейте сладурки:)

Честит рожден ден на Мими и Цоци и от мен  nbirthday  Много сбъднати желания Ви пожелавам от сърце Simple Smile

vani_nik, извинявай  Praynig Много късно видях, че си публикувала рецептата за рибата още през 2007. Уж чета, ама явно пропускам, или не помня.... амнезирала съм и аз  Hug

bva, добре дошла. Запаси се с търпение и скачай смело. Чети, питай ако нещо не ти е ясно или имаш съмнения, пак чети, пак питай...Редовно се отчитай:) Както казват "старите" Дюканки "В ЕКИП по-лесно се слабее" Simple Smile

# 83
еййй, прибрах се най- накрая. Като съм излязла в 10.30 чак сега влизам. Колко километраж навъртях ooooh! и това ако не се отрази утре на Кантарев, не знам

# 84
Момичета, знам, че за да се отслабва трябва да се яде, но какво става, ако просто не изпитвам глад? Чудя се, защото както казах в миналата тема, целта ми е по-скоро превъзпитаване на хранителните навици, така че въпроса ми е към третофазничките и четвъртофазничките. Ако ям, без да изпитвам глад, значи ям от скука, по навик или защото "така трябва", а организма ми всъщност не е дал сигнал, че има нужда от храна. Това не ми звучи добре, след като въпроса е да се научим да слушаме тялото си. Все пак нали уж "ядем, за да живеем, а не живеем, за да ядем". Ако пък гладувам, организма ми почва да трупа запаси, както казвате, което също не ми звучи здравословно. Примерно днеска сутринта като станах бях гладна и си изядох триците с кисело мляко и после съвсем забравих да ям. Към 16:00 часа пих едно кафе и това ми беше. На няколко пъти се опитвах да мисля за ядене (за да ми дойде апетита) и даже бях на косъм да си отворя една консерва риба тон, обаче ни апетит имам нито съм гладна и се отказах.  Thinking Предполагам, че кантара няма да ме зарадва утре, защото при мен гладните диети никога не са функционирали, но както казах не ми е това главния проблем. Това което ме интересува е от гледна точка на промяна на навиците, дали е по-добре да слушаме тялото си и да ядем, когато сме гладни и само докато се заситим или да ядем 3-4 пъти на ден, просто, защото така трябва?  Thinking Не че ми се случва често да имам такива дни в които не ми се яде, де, но все пак ми се ще да видя вие какво мислите по въпроса. Не предизвиквам никого да гладува и знам, че темата не е за това. Въпроса, пак казвам, го задвам най-вече на третофазничките и четвъртофазничките при които свалянето не е главна цел.  Peace

# 85
  • Пловдив
Sunny_89, какво ядеш по принцип? Да не би да ти е много еднообразно менюто и затова да нямаш апетит. Поразрови се в рецептите, може пък нещо да ти хареса и да си го приготвиш.

# 86
Добра вечер  Heart Eyes
Мимиии, Честит рожден ден. newsm38 newsm59

Значи без плодове ще е. Знам че се разрешава малко со к от лимон, но при наличието на оцет що ни е лимон!!
Ти направо днес си на глад ,бих казала / #Crazy
Какво е туй 100гр пилешко филе ,кофичка мляко и тричавата питка?Че аз това наведнъж го изяждах . newsm78
Ако гладуваш ,организма ще се запасява и няма да сваляш ,а ще отделяш на склад.Затова идеята на режима е да се яде много ,за да отслабваме. Heart Eyes
На мен това ми е само ордьовъра бе девойко  #Crazy

veroniс, тъкмо си мисля да напиша "положително" и се сещам, че това не звучи хич добре за кантар  bouquet

мименсита, ти само кажи, че ще идваш, пък ние ще се организираме много бързо  Heart Eyes

Sunny_89, първо да кажа, че не съм в трита или в четвърта. Във втора съм. Дали съм права или не - не зная. Навиците се създават от повторенията. Първо са инцидентни, след това стават по-чести и изведнъж докато се усетиш "забравяш да ядеш" почти всеки ден. Но винаги има дни в които си гладна и имаш апетит и тогава се наплюскваш /извинете ме за грозната дума, но говоря от личен опит Embarassed / За организма ти това е шок. Той е свикнал да не се храни регулярно и решава да се запаси. Така си трупа запаси от тези дни с апетит. Ако обаче се храниш три пъти на ден например, и това всеки ден /естествено умерено/, той ще знае, защото ще се научил, че няма нужда от запаси. Ще си получава дажбата три пъти на ден. Аз мисля, че това е "ядем, за да живеем" добре.  Simple Smile Съгласна съм и с Вещи, намери рецепта, която ти е вкусна Simple Smile

Иначе за протокола днес съм като вчера. И реших да намаля млечните. Прясното го ограничих днес до 50 мл. Утре хич няма да пия. И киселото ще се опитам да намаля до кофичка и половина. Опитах и подсладителя да спра, обаче не ми се получи.  Blush

ooofff, какво стана с желатина? Любопитно ми е.   bouquet

Лека нощ ви пожелавам и утре минусчета на кантара Simple Smile

# 87
Ами принципно гледам да разнообразявам, макар че си имам някои любими неща и по-често тях си ям... Сладко също не ми липсва. Старая се преди да хапна първо да осъзная защо ще ям. Дали от глад или просто ей така, защото ми се е дояло. Както казах имам опит с няколко хранителни разстройства и не ми се ще да изпадам в крайности и на първо място за мен е да се науча да ям когато съм гладна и докато се заситя... Заради режима се научих да закусвам и сутрин винаги съм гладна, но има дни в които тялото ми не дава никакви сигнали да му липсва нещо и като не изпитвам нито глад нито имам апетит (дори за нережимности) и просто не се сещам да ям. На следващия ден всичко си е ок и не изпитвам нужда да прекалявам с количествата.. Странно  Thinking Значи мислите е по-добре да си ям, пък дори с нежелание... Ще видим следващия път като ми се случи, дали ще успея, да се насиля. Мерси за отговорите  Hug

# 88
Айде и аз да кажа - трефазничка от скоро, но все пак...

И аз имах такъв период във втора фаза - пълна загуба на апетит и най-вече в П дните. Сутрин триците, след това цял ден нищо не ядях, само се наливах с течности и вечерта като седнем да вечеряме се осъзнавах че съм адски гладна и дефакто тогава се наяждах.
Непрекъснато съм готвила - определено не ми е липсвало нищо и е имало много разнообразие в менюто ми. Знаех, че трябва да ям за това си наложих да имам поне още едно ядене през деня. Отделно гледах да пия повече айрян, отколкото чиста водица Peace
Първоначално и аз си мислех, че не съм гладна и го правех с цел вечерта да не се натъпча (макар и с режимни ястия). Определено след първата седмица организма свиква и си търси неговото Peace Така че, Sunny_89 по-добре си направи експеримент - хапвай нещичко в определен час през деня (дори и да е минимално количество) и ще видиш, че "Апетита идва с яденето".
Пък сега в трета....малеее, отворил ми се е втория стомах, ям през два часа (верно по-малко), но пък имам чувството че стомаха ми стърже и си хапвам Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed.

ЕДИТ: Щях да забравя рожденничките ooooh! ooooh!
 newsm59  Да са здрави и винаги слаби!

П.П. Мимс маслинките на Гала Peace иначе йок

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 21:32 от ANNAFACE

# 89
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
     Ей, никой не ме взе на сериозно с питанката ми за маслините, а аз наистина съм в чуденка - зехтина толериран във втора, а за маслините в трета не си спомням да съм чела нищо, пък толкова да ги обичам, въджишки...  ooooh!
     иланг - иланг , `що се `абиш, на тез новите тапии всички мязаме на киликандзери, хеле пък Я  ooooh!
     vani_nik , ще ти кажа аз на теб   Thinking Изпокрихте се всички и какво..., оставихте ни да преоткриваме топлата вода... Ама ха  Crossing Arms
     Azalita, от твоите уста, на Кантарев право в датчиците, че инак и в къщи ще има смърцафърцан канатар  #2gunfire
     veronic, ще поседи, поседи, пък ще иде при някой друг, ти само си хапвай режимно и си свиркай  Wink Я кажи, как върви организацията на пловдивско - пазарджишко - софийска среща, ще я бъде ли или...  Rolling Eyes
      bigbaba3 , не наливай сол в раните, че... ще те нагмеча в събота и заради Сиссс  Naughty Да му се не види, к`ва съм УФСЪ  #Cussing out
       Сиссс, ти пък гаче ли снимки не си гледала  hahaha Ма на, такива сме си русенки - потайни и подмолни  Wink Hug
      Мимииии , някой даже я ядат  Laughing
      nikolincheto , значи ставаме две. Хаде дано се похвалим утре  Hug
     skarlet71 , дай Боже всекиму така да "обвинява" Кантарев  Peace А колкото до обезболяващите... - ако не се трае, ще пиеш разбира се, все пак е важно да няма дискомфорт  Peace Пък за половинката... - като гледам как изхвърля вода, остави го човека на шестия ден да поеме малко такава от зеленчуците, не го мъчи.
     Klee , не свърши ли това  smile3529, хай` почини си малко де!
     петя1977 , те са даже повече, но аз съм си вземала само тези и тези, че съм кьорчо и без друго, а с тия компютри...  ooooh!
     bva , я ти първо разкажи как не те досрамя да си върнеш всички свалени кила  Shocked А, май разбрах, явно с глад си си го направила  Thinking
      nanini2 , УтдъФнах си  hahaha
      Sunny_89, ти да си виждала захар или мед негодни за употреба  Wink Или пък сол  hahaha А по въпроса дали ядем, за да живеем или живеем, за да ядем, някъде по-назад, май в старата тема или в още по-старата nikolexa мисля имаше много хубав пост по въпроса как е приучила тялото си да огладнява по часовник и хапва без да се тъпче, просто защото по това време трябва да се яде. Опитвам се да следвам този пример, обаче... в почивните дни не ми се получава нещо, а в работните нямам време за него...  Sad
      rossykv , завидях ти, при това съвсем не благородно  Blush Искам и аз 52 кила и СПА, ма на - не ме огрява  Cry
      galandri , агара не набъбва ли в стомаха, не в желираното кремче  newsm78 Имам някакви спомени,, че се ползва в доста хапчета за отслабване точно заради тази си способност, ама ... много ми е смътно  Blush
      becktin , споко, аз всеки път като се заровя в блога и установявам, че някой е аткрил топлата вода, колелото, че даже и Америка преди мен  hahaha Ама ... повторението е майка на знаниет и ... "баща" на дюканки  Wink
      Medlar , чак до Бургас ще ми е трудно да се фейна баш сега, ама виж на лято... колко му е.
     Лалеее, пак изписах света и desitka* пак ще ме заплаши със съд в Хага ли беше, Страстбург ли..., ама този път ще има да взема - соменах я  hahaha Хайде сега да раздавам козинките и да изчезвам на близка среща с душа, че оня досадник будилника пак ще се разсвирка преди да се усетя  #Cussing out

Лека, мека, палава, розова и режимна и мноооого отслабваща нощ от мен  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт