За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 207
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро  food010
Отдавна не бях влизала да ви чета.Нещо тази темичка я пропуснах в началото.Ама то покрай тази работа и едни нищни смени и т.н.
TheNMaster това си е истината.Аз от Коледа съм в трета и да си призная не ми е така силна мотивацията.Така, че имам моменти в който се отпускам и си хапвам нережимности, но веднага като стъпя на кантара или по дънките като ги усетя по прилепнали и спирам.П четвъртъка ми е задължителен, че даже и петъка подкарах.
Режима си действа, ако не се тъпчем всеки ден с нережимности и навреме поправяме нещата.
Благодаря за постовете на по старите в режима винаги има какво да споделят с нас.
Хубав отслабващ ден на всички дами във форума. newsm51

# 256
Икономиите  обсъждате, гледам!
Е, вече ще имам нужда от подобни стратегии... Sad
В понеделник си подадох молбата за напускане и, ако ме изтърпят до края на предизвестието - имам-нямам още един месец работа. К`ви ще ги мъдря после ooooh! - хич и идея си нямам, ама вече не се траеше! Tired
Поне кантарът беше добър с мене днес и най-сетне видях 75 на него. Е, с едно 800 отзад, ама си е добре!
Дано само не ме тресне някоя депресия и да окепазя постигнатото! Praynig

# 257
Добро утро ,сладки. Hug

Минавам по същество.Мастър4е,Зорисигурно има и други ,просто вие сте си от редовно пишещите ,затова за вас  се сетих като казах успешна четвъртофазничка. Heart Eyes Зорито даже е над очакванията за четвъртофазничка. Joy
Моите уважения към успехите ви в тази толкова критична 4-та.  bouquet
Така ,режима работи ,но с малки изключения.Мастър4е,не ми казвай ,че откак си в 4-та не си качила кило-два поне / newsm78 Точно за това говоря,че се качват едни килца и ако няма ограничения ,ама супер ограничения ,отиде прасето у рЯката.Аз правя по 2 П дни на седмица ,пия си водата по 2л на ден,ям си триците ,ходя 2 п в седмицата на танцова,сладко не ям всеки ден,тестяно -също и съм качила 2кг, мога да кажа вече трайно.Е,ади кажи ми сега каква е рецептата да ги махна?Няма какво друго да направя.Това е положението. newsm78
Може би защото съм много под калкулатора.Може и това да е,организма си иска килцата. ooooh!
(не)Обикновена,не се притеснявай.Когато Господ затваря врати,отваря порти.Така ,че сигурна съм ,че отново ще намериш своето място под слънцето. Heart Eyes Само вярвай! Hug

Такааа,сега за отчета .След П ден с вода,трици и риба,също танцова съм -300гр.Е,нямам думи  просто.И днеска ще съм на П ,да не кажа на вода и зъби. #Crazy ooooh!
Как става тоз номер с 1П ден да регулираш нещата?Само да ми се изпречи Дюкан на пътя и ще го питам аз него. Crossing Arms
Направо ми е крив деня чак.Чувствам се по същият начин ,както : ANNAFACE. ooooh!

# 258
54,9  newsm68 newsm68 newsm68
Не драматизирам, дори и да не бях под 55кг. Теглото е променлива величина и не се и напъвам непременно да ми е постоянно. Нека си варира, важното е да е около 55!

# 259
Абе tonnny_bg - то не мой да се смъква постоянно, ще вземем да изчезнем  някой ден! Пу-пу ти изглеждаш прекрасно! То тва калкулатора за нищо го нямате Simple Smile В началото на режима си казваме "А дано ги стигна тез килца, колко добре ще се получи", и поле като ги стигнем - си викаме ,"аде още малко, аде още малко...." и така до кога? Що не се радвате на постигнатото, а  всяка сутрин изпадате в паника. Наплашихме начинаещите с  трета и четвърта толкова, че на някой вече им се иска да са вечно във втора. Че трябва да се ограничава ме - дума да няма - така е, ама не откриваме топлата вода  я! Има хора който каквото и да ядат - не пълнеят, е ние не сме от тях, щом пишем тук. Харесвам дамите, които гледат философски на режима, а не като на някое изтезание. Режимствайте с усмивка и не се депресирайте от някой друг килограм - знаем как да се справим, ЩОМ БАБА МОЖЕ, МОЖЕТЕ И ВИЕ Joy

# 260
TheNMaster, zorita,

благодаря за споделеното и за позитивизма!

bouquet

# 261
Скъпа,така е ,спор няма .Аз и не се опитвам да свалям,просто искам да си стигна 60-то килограма ,така както влязох в 4-та .Трябва да сме спокойни ,като се има предвид колко сме постигнали,не е малко,обаче ...(винаги има обаче  Joy) отпуснем ли се и само да се радваме на постигнатото,килцата стават повече .Доказателство за това са момичетата,които радвайки се на успехите си ,неусетно са качили 5 и повече кг.Така че не можеш да си спокоен,в никакъв случай.Всеки ден е предизвикателство и борба.Постоянна .Със себе си и не можеш да се отпуснеш и просто да се радваш.Не,нащрек си ,защото още спомена за прасето в теб не е умрял.А аз не искам да го допусна да се случи.Макар, че онзи ден казвам на мъжа ми:Кантара след 10г ще го подаря на щерката.А той:И няма ли да се теглиш?-Няма,след 10г няма да ми пука как изглеждам. Joy
Нещо не ми повярва. Joy

# 262
  • Пловдив
Добро утро.  Simple Smile
(не)Обикновена, вярвай че ще намериш нещо по хубаво, по интересно и по-добро заплатено. И го търси!  Simple Smile
ТСамо да ми се изпречи Дюкан на пътя и ще го питам аз него.

На теб може да не ти е смешно, но мен ме развесели доволно.  Hug
Klee, честит ти кантар. Да виждаш на него само това, което искаш!
mimensita, твоите протеини дал може да са в по голяма резолюция?  А пък ако има доставчик да ги доставя тоз вид протеини по домовете - дай телефон или линк.  Mr. Green
На мен днес ми е П ден. После следват два дни ПЗ. Вероятно сте го обсъждали преди, но така не съм разбрала еднозначно мнение. Ако имам 2 или 3 дни в седмицата на П - последователно ли е по добре да се карат или разделени.  Thinking

# 263
  • Лутаща се
Здравейте!
Днес си имам повод за хвалба. Имам си лично мой Кантарев /не че щерката не го полази веднага де  newsm62 /. Малко не ми беше по джоба    Money, но реших - щом ще правя вложение за нещо такова - нека поне е хубаво. Та моят Кантарчо е точно като онзи, от линка, който пуснах вчера, но в оранджев цват - мммммммммм, красавец.  Grinning Мери и мазнинки, и килца, че и други работи. Колям кеф ви казвам.
И ме обичаааааа - тази сутрин осъмнах с кило и половина надолу        newsm44   newsm81

Стига съм се фукала сега, че утре може да се червя.
А и искам консултация - утре ни е последният ден от ударна. Как е най-добре да се продължи? За него - от 130 сега е на 124 кила и за мен - от 73 на 70.500? Четох различни варианти. Но съм убедена, че най-добре можете да ме упътите вие, които сте минали по този път и сте мнооого наясно  Praynig И има ли вариант да я караме едновременно? С еднакви П и ПЗ дни. Имат ли значение полът и теглото?

Браво, иланг - иланг, за това не бях се сетила да питам Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 09:34 от skarlet71

# 264
Да,
П-дните са последователни!

Схемите са различни 5/5, 1/1...
Ние двамата с мъжо карахме - 4ПЗ/3П -
за мен беше ок, но за него - се оказват малко П-дните,
но пък той не ще повече П-дни...

Обаче - задължително -
правете еднакви схеми -
удобството за менюто е огромно!

# 265
Добро утро  Hug
Моят отчет днес май не е никак точен.Показа ме първо 50.1, после 51  newsm78 . Не мога да си намеря място с него и ще обикалям тези дни да видим къде ще го запра  Laughing
Тони,  Hug Hug Hug
ANNAFACE, (не)Обикновена, мерси много! Дано да се разбираме и да ме радва повечко  Laughing  Hug

Хайде да слагаме големите  smile3521 , за да сме още по-красиви   newsm03
newsm51

# 266
...Мастър4е,не ми казвай ,че откак си в 4-та не си качила кило-два поне / newsm78
Влязох в Четвърта 68 кг по калкулатор......И свалих до 62-63 и то в Четвърта!!!...Така ми варират килата....В момента съм 62,500.....

# 267
Нямам навика да пиша често ама днес за втори път Тони ме провокира - какво значи "след 10 години няма да ми пука как изглеждам" . Сега ний дет сме повече от 10 години над твоите -  да сме дебели ли, или да не ни пука как изглеждаме?   Не съм съгласна - една жена ако държи на себе си и на 100 да стане, ще иска да изглежда добре! Светът е пълен с такива примери! Всяка възраст си има своята красота и чар.Да си жива и здрава да го разбереш!

# 268
Мастър4е,дай пет и аз съм толкоз ,ама по калкулатор трябва да съм 69 ,което за мен е ужасно. newsm78 Аз ако реша че 62кг са ми добре ,може и да остана на тях ,обаче не ги харесвам.Абе все трябва да има нещо дето да ми е като трън в очите.Не мога и не мога да се примиря.На моменти си казвам:Че кво ми е,харесвам се ,супер съм си .Не ми трябва повече и да си призная честно по дрехите не ми личи.Е,имам едни дънки дето не мога да ги обуя ама тях явно съм ги купувала като съм била под 60,щото бая са малки. #Crazy

bigbaba3,сега ще поясня какво имах предвид.
Значи съгласна съм ,че винаги човек трябва да държи на външният си вид,ама като си представиш ,че аз режима го почнах като бях на 37 ,нормално е след 10г да ми е писнало от спазване на принципи в храненето.Не казвам ,че ще го ударя през просото ,но със сигурност няма да се втелясвам от 3,4 ,че и 5 качени килца ,така както е сега.Просто защото аз моето време на добро телосложение съм си го минала.Видях се слаба,харесвам се сега,мисля че за 40-годишна жена изглеждам по-добре ,даже отколкото като бях на 20.Всяко нещо с времето спира да бъде актуално и дава път на нещо ново.Така си мисля ,че ще е и с килцата.Макар че може и да се лъжа.Като бях на 20 не се харесвах ама и не правех нищо по въпроса да отслабна.Казвах си :който ме хареса,ще ме хареса и дебела.И така си и беше.Абе незнам ,дето се казва:Да сме живи и здрави да разберем как ще сме след 10г. Peace Heart Eyes
Иначе страшно уважавам жени,които въпреки годините си ,продължават да държат на външният си вид и са намерили своята формула за добро самочувствие. Heart Eyes Hug

# 269
Минавам да ви кажа привет и да се оплача,че ме настигна грипа.. SadНе ми се яде режимна храна, а само цитруси и идея нямам какво да направя newsm78От горе на всичко няма как да отсъствам точно днес от работа и не знам как ще изтикам деня...
Хубав ден на всички и много минуси ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт