За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 200
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Добро утроооооооооооооо, смуквам от вчерашното кафе и отивам да тичкам на баира.

Днес е Фазата, само напомням, ако има спазващи  Heart Eyes

Тони, ти си много под калкулатора, затова ти е трудно.  Hug Приеми 62кг за горна граница и готово.В П ден ако падаш докъм 60, а в другото време да се въртиш около 61-62  значи всичко е ОК.  Hug А и мускулите тежат повече, нали знаеш  Laughing с това тропкане но танци едва ли имаш пуФкафи козуначени крачета  hahaha hahaha hahaha
Ай, че окъснях, лек и отслабващ ден!

# 271
  • NICE,FRANCE
Здравейте сладЮранки,
Тони,напълно те подкрепям.И аз на 20-22 си казвах''абе който иска ще ме хареса и така'',но сега почти на 40,не е въпроса дали някой друг,а ти самият ще се харесаш ли!?А и почва да тежи по един или друг начин.Говоря за себе си,не казвам че всички 40-годишни се чувстват така.
И нещо малко извън темата Joy,забелязвали ли сте след посещение от "асансъорният техник" как сте с теглото??? JoyПри мен напоследък са доста нарядко визитите и сега за десетина дена имаше две-три контроли и каква беше изненадата на среща с Кантарев.....минус кило,кило и нещо Joy.Така че това също е доста добро решение на проблема с качените 1-2 килца,дерзайте момичета  bouquet  bouquet 

# 272
...
Значи съгласна съм ,че винаги човек трябва да държи на външният си вид,ама като си представиш ,че аз режима го почнах като бях на 37 ,нормално е след 10г да ми е писнало от спазване на принципи в храненето.Не казвам ,че ще го ударя през просото ,но със сигурност няма да се втелясвам от 3,4 ,че и 5 качени килца ,така както е сега.Просто защото аз моето време на добро телосложение съм си го минала.Видях се слаба,харесвам се сега,мисля че за 40-годишна жена изглеждам по-добре ,даже отколкото като бях на 20....

напротив
именно с напредване на възрастта човек трябва да внимава повече с храненето си в името на здравето си
защото повишеното тегло днес утре ще означава здравословен проблем, който ще доведе до друг и така ще се завъртим в омагьосан кръг

защото ако на 20 или 30+ целта е да изглеждаме добре, но след 40 се набърква и здравето в играта

# 273
  • Лутаща се
Аз тази година ще навърша 40.   #ShockedЧестно казано май този път ще преживея нещо като криза.
Когато навърших 30 не ми пукаше, даже исках да изглеждам по-зряла и улегнала за възрастта си. Да, но с течение на годините нещата се промениха. Усещам остаряването, виждам, че вече го няма това заглеждане след мен по улицата, няма възхитени подсвирквания. Това доста добре подхранваше самочувствието.
Надали е само защото съм качила 10-тина кила.... Но за себе си реших, че ми се иска да изглеждам максимално добре. Вероятно така ще е и като навършвам 50.
Сега обаче дилемата е - стегнато дупе и бедра или стегнати цици и лице без бръчки.   newsm12Защото като отслабвам винаги първо отслабвам от към бюст и лице. Дори само 2 кила в минус започнаха да се отразяват.

# 274
Зорииии,като се върнеш от баира виж какво съм писала . Joy Joy
Всеки ден съм около 62 и нещо си там.След П ден най-много да стигна до 61,700,което си е радост за мен ,щото не винаги се случва.Иначе ако карам на нормалното за 4 фаза хранене т.е. в ограничени количества нережимности ката ден ,както казват бабите ,си държа 63-64. ooooh!
Може и мускули да са,знам ли/Трябва да си взема от тез новите кантари с точните изчисления ,за да преценя кое ми е в повече.Моя е цифров ама не мери други неща.Може би като направя година в 4-та ,ще се нормализират нещата и няма да имам тогава такива драстични отклонения в теглото.
А асансьорният техник galandri си влияе със сигурност ,обаче на мене ми спадна нещо либидото.Все ми се спи и не ми се занимава. newsm78 newsm78 А ако се прибави и нервно напрежение,хич не ща някой да ме закача ,камо ли да ме пипа. Crossing Arms
W'A'S'P',мисля че за една жена на 50-60г нормалното тегло е около 70кг.Аз тия мога да ги поддържам без да се тормозя много какво и кога да ям,така че няма да имам проблеми,мисля. Flutter Hug

# 275
...
W'A'S'P',мисля че за една жена на 50-60г нормалното тегло е около 70кг.Аз тия мога да ги поддържам без да се тормозя много какво и кога да ям,така че няма да имам проблеми,мисля. Flutter Hug

не ме разбра ама карай
 Hug

# 276
мисля че за една жена на 50-60г нормалното тегло е около 70кг.

Laughing Това, ако го кажеш на майка ми или дори на баба ми (да е жива и здрава жената е на 80г.) просто ще се ужасят...Разбира се, всеки сам решава как иска да изглежда и дали му пука - просто на 20 е по-лесно да изглеждаш добре, отколкото на 30, на 40 става по-трудно, на 50 още по-трудно и т.н. Сега да не ми се обиди някой - не казвам, че с напредването на възрастта човек не може да изглежда добре, просто трябват повече и повече усилия... И ако тези усилия са източник на неприятни емоции, в един момент си задаваш логичиня въпрос "За чий..... се мъча аз така" Затова според мен е важно всеки да си намери начин на хранене, който му е приятен, спорт, който му е приятен, процедури, които са му приятни и свестни техници (а от един омент нататък и един стига hahaha) Въобще подходът трябва да е комплексен и да носи положителни емиции, за да може е ефективен максимално дълго време...

# 277
Ей, ей,ей...........спрете се бре, какво им е на годините?  И аз гоня 40 след 5 месеца, а по-добре не съм се чувствала никога, дори съм по-палава. Кефя се на живота максимално и гледам да не изтървам от нищо.Единствено загубата на най-любимия ми човек (не по роднинска линия) ме изкара извън релси, но и това ще мине.Животът е прекрасен и е дар, наслаждавайте му се.Точно сега е редно да сме по-зрели и най-важното осъзнати. Heart Eyes

Шапка свалям на Бабката, завиждам й благородно, тя е живото доказателсто, че годините нямат значение и човек  живее пълноценно.Същият пример ми е и моята леля, която е на 67г и слага в малкия си джоб разни 50 годишни пикли (както тя се изразява) hahaha
Баба ми Зорка почина на 92г, до последно ходеше по разходки в морската, опера, театър и се вардеше какво яде.

Определено не искам да съм на 20г. Нали бях, и кво? Дебела, депресирана, ошашавена, чакам нещо и аз не знам какво, Някакъв брак, дете, работа........лични интереси никакви...........сега , като си помисля толкова объркан ми е бил живота тогава.

# 278
Привет дами:)))
Гледам темичка се е заформила ,но тъй като още нямам 30 мисля да се не обаждам:))))Сигурна съм,че мисленето ми ще се промени след 10 години така,че ще му мисля тогава:)))
Влизам набързо да дам отчет:)))Днес стават 4 месеца с вас и Дюки и резултатът е -18кг.Доволна съм и се чувствам добре макар още да не се харесвам:)))Имам още доста за сваляне,но с вас е по-лесничко и весело:)))Не се обаждам,но си ви чета редовно и ви се радвам:))))

Хубав,слънчев ден  и отслабващ ден на всички:)))

# 279
Не искам да си мислите ,че това е правилото ,което казвам.Аз мисля така и си разсъждавам на глас.Естествено,че има изключения.Естествено,че всеки си е различен и сам си определя начина на живот.Аз доколкото  се познавам ,смятам че между 50 и 60 години ,70кг ще са ми супер. Heart Eyes
Не говоря и за частни случаи ,като Зорита например.Да си жива и здрава още дълги години да се чувстваш така. Hug Говоря от наблюденията си сред познатите ми.И пак казвам :Винаги има изключения!И Слава Богу,че иначе ще ни е доста еднообразно. Peace

# 280
  • Лутаща се
Момичета, дойде ми цяла седмица по-рано. До сега не се е случвало. Възможно ли е да е от промяната в хранителния ми режим?  newsm78
И какво е мнението ви относно "кокосовите стърготини"? Мога ли да ги използвам в сладки мъфини с трици? Режимни ли са?

# 281
Тони, да сме живи и здрави след 10 г. пак да си лафим тука  Hug (ама слабички)
Зорита, съжалявам за човека ти....Иначе точно твоето състояние на духа искам да постигна Hug
На мене пък, когато бях на 20 всичко ми беше ясно - лекции-библиотека-купон...Бях сигурна, че няма да се омъжвам, а деца...е, може едно към 40г. Joy  Joy....А сега не знам след 20 мин какъв размер яйце точно ще ми се пече на з....ка. Тогава бях 74 кг. (толкова влязох да раждам близначките), ама бяха съразмерно разположени, а сега гръдната обиколка и талията нещо ми се изравняват....

Спирам да спамя и отивам да се радвам на живота....

# 282
Момичета, дойде ми цяла седмица по-рано. До сега не се е случвало. Възможно ли е да е от промяната в хранителния ми режим?  newsm78
И какво е мнението ви относно "кокосовите стърготини"? Мога ли да ги използвам в сладки мъфини с трици? Режимни ли са?
Кокосовите трици не са режимни .Остават за 3-та фаза на галите.

# 283
  • София
Тони,на тези снимки съм в четвърта фаза и съм на 48 години,а тези възширочки дънки бяха моя размер години наред.Прекарах младите си години с наднормени килограми,но сега държа да изглеждам добре и правя всичко възможно по въпроса.А последната снимка е актуална-няколко месеца преди 50-та ми годишнина-никога не съм се чувствала по-щастлива и ще продължавам в същия дух! 

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 22:06 от Roisin

# 284
Roisin,моите поздравления!Изглеждаш великолепно и ми даваш надежда ,че на 50г мога да изглеждам и аз така,макар че не ми се вярва.Днеска май не ми е ден.Извинявайте ,че така песимистично подхождам към всичко.Скоро ще ми мине. Heart Eyes Hug
Много ви обичам и се радвам ,че съм сред вас! Hug

Общи условия

Активация на акаунт