За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 170
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро! Дано нощта е минала при вас добре. Моята щерка цяла нощ проплаква. Аман от тези зъби Close
Момичета, по добър стимул от вашите снимки няма.
ANNAFACE, имаш реверанс от мен. Вече имам още един стимул и това си ти Grinning
Момичета, надявам се да спра да сънувам сладкиши. Рецептите за кремове много ми допаднаха.
GalaEluard, и аз разбрах от книгата, че ако имаш ендокринологични проблеми първо трябва да се консултираш с лекар и да предприемеш лечение. Но хубавото е, че въпреки това и жени с такива проблеми имат шансове да отслабнат с тази диета, макар и по трудно.
Medlar, права си. Лесно е да се зарибиш, но трябва силна воля и въздържание. В момента в хладилника ни има много сладкиши /за синът ми/ и плодове, към които мога само да протегна ръка и да си взема. И после какво? Край на диетата. И защо тогава повече от 20 дни не съм ги яла и съм се лишавала?

# 436
Добро утро,
аз вече седмичка си задържам килцата, ама нищо, дано да е заради ПМС, дето ми иде света да изям, че и го правя Embarassed

скарлет, аз не мога да ти видя снимчиците. Иска ми парола

# 437
  Добър Ви ден дюканки сладуранки ... аз влизам за да свикам на среща гореща всички Бургазлийки .... дата  и място още не е избрано ... но очаквам предложения  Hug Heart Eyes ЛибЯ вЪ , нъл си гУ знайтиии ... ъъъъ дали някой мЪ пони  newsm78

# 438
Момичета Heart Eyes , ще ви покажа трансформацията си, но искам сега още малко да напредна(хванала съм се наистина сериозно и ефекта не закъснява), искам да е изненада(и за мен/с някоя хубава дрешка/, и за вас), за да има пълен ефект Peace.

# 439
Ето ме и мен

Мименсита, задължително си взимам от кафенцето ти, защото така ми се спи, че две не виждам ...
Снощи като се събудих в 4 и започнах едно мисленее чак до 5 и нещо...  Sad
Щях даже да включвам компютъра и да пиша, ама викам ако някой види часа ще рече, че съм изперкала  Laughing
Та к'во мислих...Режимът не ми е труден, дори мога да кажа, че си го спазвам с лекота. Нямам проблеми с изкушенията, просто защото знам, какво мога да ям и не се замислям за други неща, а и на помощ идват рецептите на Тумба-лумба (малко четки и от мен  Laughing  WinkHug Hug Hug
Проблемът ми е само, когато се наложи да ходя някъде, а в случая от много време приятелят ми ме кани на гости, но аз все отказвам, защото знам, че като отида хората няма да се съобразяват с мен, а и аз самата няма да си кажа и ще трябва да ям както ми сложат Sad Sad Sad
Не ме е страх от това, че като видя храна ще й се нахвърля като невидяла, а от това, че не знам как ще ми се отразят тези 3 дни (другата седмица-четвъртък вечерта, петък и събота)  #Crazy newsm78
Мисълта ми е дали някой е изпадал в такава ситуация и как му се е отразила?

Сега ви оставям за малко и мисля да се захвана да попрочета нещо, че то не може ей така да се седи просто  Laughing
Хайде лек и успешен ден и много късмет от мен   

# 440
  • Лутаща се
Klee, аз бих им казала. Неминуемо и на мен някога ще се случи. Но съм сигурна, че като обясня, като кажа, че съм на еди какъв си режим ще се съобразят с мен. Ще се съобразят и с теб. А може би е добре да натаманиш тогава да са ти ПЗ дните, така ще хапваш салатка без проблем  Peace

veroni76 , при мен като започнах режима някак си неусетно се появи сигнал  ignore2  Не близвам, не ми се и прияжда. Поне за сега. Онзи ден дъщеря ми прави бухти. Вчера мъжът ми напазарувал вкуснотийки, мезета, портокали... Върхът беше: снощи гледам останала една единствена маслинка в кутийката. Друг път без да се замисля бих я лапнала. Сега обаче тя си стои самотна в хладилника. А аз ядох режимна супа от воденички и пих чиста водица.  Mr. Green

# 441
Привет, момичета!

Мименситке, благодаря за честитенето на фаталната ми месеченка  Heart Eyes

Клее, кажи им какво ядеш и какво не, вероятно ще се съобразят с теб, по-добре отколкото да си наруши режима.

Кавам най-после снимки с трансформацията ми.  Simple SmileС уговорката, че нямам актуална снимка, когато започнах, така че тази която е първата не показва в действителност освинването, защото от октомври до януари още нашишкавях, а пък тези които са ми от август не показват сегашното ми положение, защото сега съм качила и не съм толкова слаба. Като имам нови ще кача Grinning

http://alis111.snimka.bg/other/alis.571051.22411386

парола 7777

Хубав ден, момичета ! Heart Eyes

# 442
  • Пловдив

Срещата на дюканки ли ще е  Flutter  Hug  Whistling

# 443
Добър ден и от мен! Hug
След няколкото кошмарни дни-грип и събиране на границите на кръвното  ,при което откачих от главоболие,ето ме отново на линия Simple Smile
Виждам,че упорито  вървите към целта,които определено ме мотивира и мен!
Аз ,срам не срам ще си призная ,че имах съгрешения и то с фрешове -основно от лимони и грейпфрукт.Не да се оправдавам,но това беше единственото което можех да поема ,а оперделено бях затрашена от обезводняване.Та знам какво са последствията,но упорито ще си продължавам режима.На кантар не смея да се кача,защото всеки момент чакам МЦ,пък и тия сокове... Rolling Eyes
Иначе днес на обяд проявих изключителен героизъм.Преди училище водх сина си в Бързо хранене и просто стоях и гледха как си похапва слако,въздухът ухае на разни вкусотии...По едно време направо имах чувството,че лошо ми става,такова слюнкоотделяне.. ConfusedАма се стегнах и мисълта,че в офиса ме чака моята си храна ми даваше сили JoyС една дума издържах на изкушението,въпреки че бях ужасно гладна Wink
Хубав ден на всички! Hug
П.П.Скарлет,аз не успявам да видя снимките,иска парола...

# 444
  • Лутаща се
mimensita, благодаря ти. Но ако продължа да дебелея вече няма да съм мацка.  Rolling Eyes    Та за това съм тук с вас  Grinning

# 445
  • Пловдив
Дзаак и от мен.  Simple Smile
Днес ми е П ден. И аз като Малвина чакам цикъл и не смея да се срещна с кантарина.
alis_1, муцка си.  Peace
На мен най мотивиращо ми действат снимки преди/след. Тъй като още съм на етап преди - няма как да покажа след.  hahaha
Klee, да се съобразят с теб. Няма нищо ненормално в това. Бившата свекърва толкова беше свикнала на моите претенции, че правеше овкусена салата и салата за мен.  Mr. Green Както ги научиш - така ще бъде.
Тumba_lumba, твоите манджи са пословични за мен и колежката ми. Като ми стане гладно почвам тях да разглеждам.
Аз за закуска хапнах желирано кремче, на обяд сандвич с шунка, извара и яйце. Вечерята винаги ми е най-трудна. Защото планирам нещо, пък изяждам още сто неща.  Sick Така вече жадувам да се позатопли и да няма такова вечерно стоене вкъщи, защото ми се отразява зле.
Слънчево настроение ви желая.  Simple Smile

# 446
Да разбира се Вещи , аз винаги ще си остана Дюканка !!! Заповядай и ти с нас  Hug

Тумбе , браво на теб , сигурна съм че ще имаш страхотен резултат и ще си още по чаровна  Heart Eyes

# 447
ейй, добре че времето гадно та да се разготвя и аз  Laughing
Направих си пица, спанак със сирене и пандишпаново руло( ужасно вкусно се оказа, май това е моя десерт вече)
Да видим Тумбето дали ще си познае рецептите Wink

# 448
Аз вчера доста си подрайфах от грипа и днес видях 62 на кантара...ама мерси за такова отслабване, не щъ така пък Crossing Arms

Алис, на първите снимки си направо кльощава, 3-4 кила плюс по-скоро добре биха ти се отразили по мое мнение Wink

Тумбе, на мен пък аватарът ти ми действа хипнотизиращо направо - мога 5 минути да стоя да я гледам тая мацка как киха  Crazy

Клий, а  не може ли да обясниш, че искаш за теб ти да си приготвяш ядене и да напазарите преди да отидете...Щото мойта свеки специално за мен беше купила скумрия....такава една препърженка я беше приговила....

# 449
  • Пловдив
veronic, я разкажи за това пандишпаненото.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт