За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 148
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Щото мойта свеки специално за мен беше купила скумрия....такава една препърженка я беше приговила....
hahaha hahaha hahaha
мечешка услуга,а Joy Joy Joy

иланг, какво да разкажа. На вид го не докарах нещо, ама на вкус, ммммммммм

# 451
  • Лутаща се
 newsm50

Кажете ми, защото вече в чудо се видях да мисля - как е по-добре да я караме втората фаза 3:3 или 5:5 ?  newsm78
Днес ни е трети ПЗ ден и се чудя утре какво да правим.  smile3515

# 452
http://korni68.snimka.bg/experiment/predi-i-sled-rejim-t-na-dyukan.474755
Тук може да ме видите как изглеждам точно след една година от Режимът на Дюкан. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 453
rossykv, Дюкан го е обяснил като "метаболитен синдром" или нещо подобно беше, не съм 100% сигурна. Дефакто колкто по-дълго се "мотаем" във втора, толкова повече започва да се съпротивлява организма. Даже е казал нещо от сорта, че след дълго режимстване организма започва да извлича максимален брой калории от храната. ...

сори, че се намесвам
"метаболитен синдром" е съвсем друго
 Hug
...

сетих се за термина, който бектин е объркала,а аз забравила
"намален базален метаболизъм" (това е буквалният превод, на БГ може да има друго име)

# 454
Корни, страшна си Hug

# 455
rossykv, Дюкан го е обяснил като "метаболитен синдром" или нещо подобно беше, не съм 100% сигурна. Дефакто колкто по-дълго се "мотаем" във втора, толкова повече започва да се съпротивлява организма. Даже е казал нещо от сорта, че след дълго режимстване организма започва да извлича максимален брой калории от храната. ...
сори, че се намесвам
"метаболитен синдром" е съвсем друго
 Hug
...
сетих се за термина, който бектин е объркала,а аз забравила
"намален базален метаболизъм" (това е буквалният превод, на БГ може да има друго име)
Да Mma, аз после прерових книгата да видя точния израз - "защитен метаболичен процес" е казал Дюкан. Незная дали е точно същото като "намален базален метаболизъм", но в общи линии доктора го е обяснил, че организма започва буквално да изцежда всяка калория от приетата храна и да я "складира", за това се наблюдава леко покачване или "окръгляне", даже при стриктна III фаза при някои хора, които са били прекалено дълго във II (като alis_1).

Korni68, аплодисменти   bouquet А ако има някой да те снима, та да ти видим и усмихната физиономия, ще е още по-добре Simple Smile

skarlet71, и с 5/5 и с 3/3 пак ще отслабнете спор няма, въпроса е на вас как ще ви е по-леко. Опитайте първо 5/5 и ако ви тежи да сте 5 дни само на протеини минете 3/3. Пробвайте Simple Smile

ПП: Тони я няма днес Sad

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 17:13 от becktin

# 456
  • на острова на мечтите
хеи, знаете ли 4е се спражих  с кирилицата Grinning Grinning : Много ам дожолна от мене си. Joy Joy Joyтряабжаи ъу да го споделя 4е ина4е 6те се прасна. Не мога да намеря само дже букви ама и с това 6те се справя

# 457
Добър вечер девойки Heart Eyes
брееее само втори ден ми е а се чувствам прекрасно,нищо че чакам МЦ
Tumba_Lumba мила надявам се неси ми се засегнала че нети бях прочела рецептите
вече си ги гледам и ще си правя Heart Eyes

# 458
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Забравих сабалям да се похваля - плюса е разкаран, почти, ама днес ПЗ, та знае ли се как ще е утре...
      veronic , щом Кантарев ти изневерява, обърни се към Сантиметров, той със сигурност мърда  Wink
      Тumba_lumba , чакам, чакам...
      Klee , приятелчето нали знае, че не ядеш какво да е? Значи... осветли и останалата част от родата и да те `ранят режимно  Crossing Arms Хич не се свеня да кажа, че съм с претенции към манджите, да му се не види  Thinking
      alis_1 , ти и преди си си била мацка, ама сега направо дрънкаш  Peace И никак не мога да видя нещо излишно по теб  newsm78
       MALVINA , здравето е с приоритет!
       skarlet71 , и 1/1 да е все ще има ефект, така че... експериментирайте, друго не мога да кажа.
      Korni68 , пу да ти не е уруки  Peace За една година си се подмладила и разхубавила с поне 10  Peace Честит ти Дюки РД   bouquet
      Я да раздавам аз козинките и да се капичвам, че ... нещо пак не мога да се наспя... Чак се чудя вече дали да не нагадя мелатонина на половинката, ама аз си спя, просто не се наспивам... newsm78

И пак останах без "техник"  да му се не види  Sad
            Лека, мека, палава, розова и режимна от мен  Hug Hug Hug
     П.П. Зарових се да чета старите си публикации и открих това Чак не ми се вярва от кога пиша в дюканските теми почти всеки ден  ooooh!

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 21:38 от mimensita

# 459
  • Лутаща се
Пфуй, да ви кажа, сигурно и от самият процес на готвене отслабвам. Голямо разбиване, голямо печене.
Пробвах си новия грил. Супер е, ама докато обезкостя пилешките бутчета ... #Crazy
После пък, нали човека все ламти за сладко - хванах се да правя сладкиш, та от един станаха два. Единият вече е изпечен - нещо, наречено "Сладкиш с извара и ванилия".
Другото е пандишпаненото руло на Tumba_Lumba. Само да знаех как да го завърша  newsm78, щото от руло стана на парчета, току що беше жалкият ми опит да го навия  Mr. Green, идея нямам как ще го развия, че и да го мажа с крема  ooooh!
Ай, отивам да се мъча  Joy

И такааааааааа..........моето руло прилича на не добре завита палачинка, от която от всякъде тече крем хил-хил Simple Smile   Дано поне на вкус да е добре.

Последна редакция: вт, 15 фев 2011, 22:35 от skarlet71

# 460
  • NICE,FRANCE
Добра ви вечер дами!
Корниш,страшни резултати,поздравления Hug.Гледам от линийката ти,че сме почнали на една дата 3-та,свали ли от тогава?Любопитно ми е как действа и при други третата фаза newsm78

Скарлет,не препичай блата много и после на леко навлажнена кърпа го сложи и трябва да се навие без проблеми   chef

# 461
  • София
Добро утро! Рано е за кафе,затова някой друг ще го сервира... Simple Smile
 Чета и следвам дисциплината която имате,че без нея не става.....Малкото кила надолу са трудна работа,не мърдат .....но не се отказвам.... Само ,че ми е влязло в главата крем карамел с подсладител и обезм,мляко, та кога мога да си го позволя,в първа фаза - може ли?

# 462
  • София :(
          Добро утро  Hug
      Да слагам кафето, че днес ще е за последно толкова рано тази седмица, ако не ми минат котка и шефка път, мисля да "запладнявам" от утре  Wink

Седя сега и се чудя... какво да си взема днес за ядене - триците са ясни, ама друго...  newsm78 Или  пък да хапна от това, което има на работа - пиле с картофи, че то и без друго ми е ден за въглежидрати...  Rolling Eyes Тъкмо с разходката, която съм предвидила за следобяда ще намаля евентуалния плюс  hahaha
              Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug Hug Hug

# 463
Добро утро и от мен!
Аз все за "трета" питам, макар, че ми е рано, ама пусти мерек! Blush
Та, питанката ми е - когато ви е денят за нишестените хапване, спазвате ли някакви по-специални изисквания? Имам предвид - нещо от типа на разделното хранене, т.е. - да ядете само нишестената порция, без да я комбинирате с протеини, а само с други въглехидрати от зеленчуците? Или пък го правите? Знам, че някои си правят "галите" с тях, но аз питам за ситуациите, които са точно по-книгата... Ако някой въобще разбра к`во точно питам, `щото и аз се оплетох! ooooh!

# 464
Добро утро. Hug
Моя цикъл дойде. Party Най-после...Призля ми вече  #Crazy.То не бе апетит,кривотия,подут корем,тежест в краката...ееееееее аман.Днес даже осъмнах с - ,не голям ама все пак е нещо.

Korni68 - Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes .Красавица...!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт