За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 114
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро  newsm68
идвам само да си взема кафе, Тони Hug, и да се похваля с минус 600 аnewsm44, и бягам  wavey
animal037

# 511
ANNAFACE,
благодаря за споделения опит! Hug
А какво точно ти е велото -

envia велото е KETTLER - механичен, LCD, измерва км/ч, навъртяни кг, време, калории, пулс (и разни още други неща които още не съм разучила), 10 степени на увеличение на натоварването. Довечера ще мога да му видя номера на модела, че вече съм на работа Peace Няма възможност за задаване на определине програми, както са по фитнесите, но пък ми върши чудна работа и доколкото знам не е от най-скъпите Peace

tqna мерси мила, поуспокоих се малко....но това покачване ме притесни, защото дефакто от почти година си стоях в къщи на дивана, от едната кълка на другата се местех по цял ден (с изключение на края на мин. година когато ходех за по 1 час на фитнес докато малките тренират) и сега просто се изумих. Но има и друго, че на новата работа хапвам сутрин в къщи, после към обед и чак вечерта като се прибера - няма ги тези междини похапвания на които съм свикнала, и забелязвам, че за да не ми стърже съм увеличила леко количеството на храната на обед и на вечеря Thinking абе ще влезна в крак, но явно ще ми трябва на мен време, на организма ми и на кантара, защото вече се  меря и с 6-7 часа по-рано от обикновенно Peace Дала съм му срок на адаптация 2 седмици Rolling Eyes

# 512
  • София :(
         Добро утро  Hug
     tonnny_bg , днес и аз ще пия кафе на готово  Wink
     Jule , я кажи какво ядеш, не може при толкова килца за сваляна да не помръдваш  newsm78
     milenkaataa , и ти на отчет, моля - ръст, тегло, възраст, резултат от калкулатора...
     (не)Обикновена Joy
     tqna , благодаря  Hug Ама... голямо червене му дръпнах  Blush
     veronic, даже Кантарев се усети и ми показа един голяяям минус, та в края на краищата - на линийката съм си  Peace Ама що акъла ми е все на работа...  ooooh! Честита месечинка   bouquet
              Усмихнат, снежен и режимен ден  Hug Hug Hug

# 513
Добро утро и от мен:))

Благодаря на Екатеринчето и на Мimensitчето за вниманието:)

Ето какво ям... и само да предупредредя, че аз винаги съм си ядяла безсолно, т.е. надали задържам вода.
Закуска: Всеки ден започвам с чаша кисело мляко (0.9%) с 2 с.л. овесени трици и 1 с.л. ленено семе. Обожавам си закуската и ме държи сита до обяд. Опитах попарката с трици, но не съм и голям фен. Правила съм си и палачинката.
Обяд или вечеря(П) - телешко варено, печено пиле без кожа (пека го с кожата и после махам кожата), тофу, варени морски продукти, пушена съомга 1 път (ужким е режимна, но е много солена и доста мазнинки има в нея), саламчета разни от пуйка (тук намерих 0,9% и 3%). Яйца варени, бъркани, имам достъм до домашни яйца и съм чела, че при тях холестерола е много по-малко.
Обяд или вечеря (ПЗ) - всичко с П +, парти домати, карфиол суров и варен, броколи варени, зелен боб варен, прясна червена капия, както и печен в буркан с оцет (но няма олио). Желирани зеленчуци с малко оцет. Много прясна салата.  Мисля да включа и тиквички и зеле (но не съм стигнала до тях...Simple Smile Забравих и тиквата, ядох ден малко повечко и явно съм прекалила и не повторих пак, макар, че много ми е вкусна и е режимна...но на мене ми дойде много Кантарефф така за:)

Пия мин. 1.5л вода на ден (във вид на кафе,билков чай (без захар, без мед) и вода).
Подсладители никакви не вземем, но странно досега никога не съм изпитвала ужас от факта, че не съм хапвала сладичко от 1 Февр... Често, особено като бях болна редовно пия Алое Вера, но то е сладко поне на вкус....а и не съм чувла да се дбелее от това, но знам ли...Първата Фаза за 6 дни смъкнах 3 кг, което чета си е доста добре, но сега може би се залежах, че бях грипава и ми е доста студено тези дни, може би защото съм на диета знам ли...Абе студено си е...Ще взема да почна поне в къщи да правя упражнения че оси отавам само с каненето...Simple Smile
Приятен ден на Всички и благодаря за вниманието и желанието да помагат по-опитните със съвети:))  

# 514
Добро утро и благодаря за кафенцето!
mimensita, за периода на чистите протеини си правих бяло пилешко месо, задушено с малко лук в тенджера. Като се свари му сложих извара и го обърках.Готвих си също  скумрия на фурна, бъркани яйца /вместо олио на дъното слагам вода/, единия път към яйцата сложих извара, а другия път нарязох парче пушено пуешо месо. Вчера си направих пилешки дробчета със сърца на фурна. Като се запекоха отгоре им направих заливка от кисело мляко и яйце. За десерт вчера за втори път си направих крем карамел с подсладител и ванилия. Това съм яла в режима на протеините. За моя радост тази сутрин ми идеше да разцелувам кантара. Показа ми с 450 гр. надоло. Разгеле, както се казва Laughing
И аз сутрин си имам традиции, от както съм на режим отслабване. Ставам, минавам през тоалетната, после събличам пижамата и яхвам кантара. Понякога се обичаме с него, друг път се гледаме на кръв #2gunfire Следва кафенце и сядане пред компа. Отварям си една екселска табличка и записвам килограмите в нея. От скоро съм фен на вашия форум и след табличката веднага ви чета. Радвам се, че ви има Hug Hug Hug
Вчера магазинерката пак ме увещаваше, че видиш ли аз ще отслабна с Дюкан, ама като нея пак ще напълнея. Ами ще напълнее я. Като я питах дали е чела книгата, започна да ми "Ъ...ша я чета". Ами като си невежа ще надебелееш пак я Laughing Той човека си го пише: ако не спазваш това и това, следва напълняване, че и + още някой килограм отгоре. Ей такива много ме дразнят. Пък после като видят някой отслабнал почват да цъкат като часовници. Ама ако трябва да се потрудят те, хич и не искат да знаят за лишения.
Успешен ден ви желая момичета и нека кантарите ви обичат днес!!! Grinning

# 515
Черпя наред. с кафенце и Дюканска палачинка:)

.. Heart Eyes Hug newsm64 newsm64 newsm64

Тъкмо много се бях притеснила и с вашата солидарност Кантарчо се смили над мен. -700г. Браво Бе веднага след първия П ден...

Излитам, че закъснях давайки Дюкански отчетчета:)

# 516
  • Лутаща се
Здравейте! Аз докато се трудя гледам вие доста сте наваксали с писането. На всички, които сте с минусчета   smile3501, още по-големи да станат!
Jule, това тофу как е на вкус, на мен ми беше пълна отврат като го опитах. Пък и нещо бях чела за него - че в Щатите установили, че било вредно.
Аз да ви се оплача. Нещо с моя Кантарев не можем да се разберем и май ще се разделяме. В рамките на 1-2 мин. за общо 4 качвания отгоре му ми показа 4 различни резултата. Разлика с около кило и половина нагоре-надолу. Аджеба аз как да разбера колко точно тежа  newsm78. Иначе панталоните ми нещо много започнаха да се свличат и днес съм облечена с една дрешка, с едно коланче, дето преди не можех да дишам в нея  newsm47

И нещо смешно.........поне аз много се смях де. Ама хем си е смешно, хем малко ме е срам да ви кажа   Blush.  Но все пак тук сме само големи момичета...  Grinning   
Тааааааааа.........снощи.......... с човека се занимавахме с едни такива нещица, дето са за голяма червена точка, ама понеже съм още в цикъл, та нещата се получиха за още по-голяма точка  Smile  И правихме там каквото правихме, приключихме и аз по едно време взех да се хиля. На въпросителния му поглед отговорих с въпрос: "Миииииииииии, спермата дали е режимна? хахахаха. Да питам ли във форума?". Той вика да съм питала.
ето питам  newsm62

# 517
Добро утро и от мен,Тони взимам си от кафенцето, Вероник честита месечинка, Скарлет направо ме разби,немога да спра да се хиля, newsm62 повсяка вероятност е чист протен и сигурно ще отчетеш голям минус newsm10. На всички  желая лек и режимен ден newsm51

# 518
 smile3532 smile3532 smile3532 скарлет,утрепа рибата отзарана . newsm62 или ти си се побъркала вече на тема Дюкан ,или твоят човек е прихванал.
Аз предполагам ,че е протеин ама да я броиш към количеството млечни за деня . smile3532 smile3532 smile3532

# 519
skarlet71,
на мен пък ми се струва
просто вече прекалено...

Rolling Eyes

# 520
Аджеба аз как да разбера колко точно тежа  newsm78. ..."Миииииииииии, спермата дали е режимна? хахахаха. Да питам ли във форума?". Той вика да съм питала.
ето питам  newsm62

Ми ще хвърляш боб -к'во друго ти остава... hahaha hahaha hahaha hahaha

Пък по втория въпрос - аз ако бях на твое място, вместо да гълтам, щях да си я събера най-прилежно в едно бурканче и на първата лаборатория да ми я изследват за % ВХ, мазнини и протеини, калории в  100гр Shocked и чак тогава, ако се окаже режимна и колко, да мога да си сметна какъв ще ми дневния прием hahaha hahaha hahaha hahaha
Пък и сега е момента да се наблюдаваш - ще качваш ли от нея, ще задържаш ли или не оказва влияние в борбата с кг  Joy Joy Joy Joy Дали да я броиш към количеството млечни за деня   Thinking newsm78 и съответно да се стараеш да не ги надвишаваш  Laughing и разни други питанки още и още.....

# 521
  • Лутаща се
skarlet71,
на мен пък ми се струва
просто вече прекалено...

Rolling Eyes

Извинявам се, ако съм засегнала някого!  Peace Hug Мир.
Просто съм такава, с малко лееееекинко изместено чувство за хумор.
Та рекох малко и да се посмеем, не само да се разхождаме с "асансьора" нагоре-надолу. А случката е истинска  Mr. Green

# 522
Скарлет доста неприятно и вулгарничко за точно този форум нищо лично но ми стана неприятно

# 523
Скарлет, гълтай смело  Laughing чисти протеини са си, само да не ти спре от дневните после мъжа ти. hahaha

Какво му е на форума, че не разбрах  newsm78

И имай пред вид, че тука като чуят за секс и се изпокриват или изчервяват веднага, дори и техника се споменава едва-едва.............. Laughing

# 524
Добър ден  bouquet
аз съм си режимна и много стриктна Mr. Green ще видиме до къде ще доведе това.
За жалост нямам кантар та незнам дали има резултати,само вечерта преди да започна режима се мерих при приятелка и разбрах че съм 80 Embarassed
хубав ден мацки Heart Eyes

skarlet71  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт