За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 113
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Скарлет доста неприятно и вулгарничко за точно този форум нищо лично но ми стана неприятно

Хайде, де, момичето се извини:
Цитат
Извинявам се, ако съм засегнала някого! Мир.
Не е необходимо да се задълбава .... Иначе спермата е чудесен крем за лице, най добрия, че и безплатен Laughing...лицето става като бебешко дупенце... Peace Wink Rolling Eyes Whistling

# 526
Шшшшшшт, Тумбе! суссссссссссссссссс!
Не разваляй дисциплината!   hahaha hahaha hahaha

# 527
Цитат
А какво точно ти е велото
Не питат мен, ама и аз да си кажа. Моето го купих в един момент на просветление, че трябва да се движа повече. Лятото си карам истинско колело, но това е добре за лошото време. Инъче си е съвсем обикновено - Нео. Измерва скорост, изминати километри и изгорени калории. Има 10 степени на натоварване. Взех го от Техномаркет с поръчка по интернет и с доставката до врата ми излезе за 130лв. За това, че заема място - не е чак толкова голямо, пък и се разглобява и се събира в много компактна кутия, която все ще намериш къде да сложиш, ако решиш, че няма да го ползваш. Но аз си го държа, да ми вади очите и да ме кара по-честичко да го ползвам.
Скарлет, май си е чист протеин newsm62
На всички с минусите - много да им се радвате и по-големи да стават.
Моята среща с Кантарев е в събота /нямам си кантар тук/. Ще видим какво ще покаже, че и МЦ сигнализира от кога, пък още го няма. Сантиметров не мърда много, сигурно задържам. Сега съм П и дано петъчната луна ми се отрази добре Confused

# 528
Тумбе  hahaha hahaha hahaha
и сега ако кажеш и че става и за готвене... (и термична обработка)и вече имаш и готова рецептичка в подписчето...равна няма да имаш Joy Joy Joy

# 529
и сега ако кажеш и че става и за готвене... (и термична обработка)и вече имаш и готова рецептичка в подписчето...равна няма да имаш Joy Joy Joy
При термична обработка ще се аглутинира Naughty

# 530
  • Лутаща се

Извинете, не се сдържах  smile3532 smile3532 smile3532
 spam2 - няма да се повтори.
Тumba_lumba, за това си абсолютно права, но после като засъхне трудно се отмива от лицето /пу, пу, пу, пляскайте ме през устата, че пак прекалих  Laughing/...
Аз най-накрая открих своята козметика за лице, даже заради това станах дистрибутор - имам предвид RSI, ако някой знае за тях. От както ги ползвам лицето ми е перфектно  smile3521

# 531
мрЪнмот , съвсем скоро си мислех за теб..., да не си имала РД!? Я кажи как позволи прасето да те победи?

Отпуснах се и в един момент хооп .. прасето отново надделя  Laughing Embarassed Cry

Днес ми е втори ден  Rolling Eyes хубавото е, че веднъж съм я правила диетата и сега си знам метода, по който се свалят килограми... въпросът е да не повторя грешката от миналия път и то точно в последната фаза  Naughty Sad

# 532
Ей,девойки,я не се карайте на момичето!Не знаете ли ,че от смях се отслабва?Какво толкова е станало?Айде сега ,ние сякаш в зелки сме расли.Бреййййййй,прекален светец и Богу не е драг ,нали знаете/ Peace Peace Peace

Скарлет,много ми пасва твоята откровеност и се радвам ,че ни развеселяваш.  bouquet Joy Joy Абе не му е скучно на приятелчето с тебе. Heart Eyes hahaha

# 533

hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy

Ох, Скарлет, паднах със теб. Развесели ни определено Joy Joy Joy

# 534
  • Лутаща се
Момичета, радвам се, че ви развеселих. Повечето оценявате и приемате чувството ми за хумор. В крайна сметка никоя от нас не е заченала непорочно, така че няма какво да се червим. Който не може да ме приеме нека си знае, че все едно съм се извинила и за поне 10 поста напред или да не ме чете.   bouquet
Сега един сериозен въпрос. Попаднах на ето тази добавка:
http://skarlet71.snimka.bg/details/supermagneziyi.571612.22440318 - СУПЕРМАГНЕЗИЙ
Купих го за мъжа ми. Мога ли да го вземам и аз? Питам, защото пише че в продукта е включен вит. В6, а доколкото знам витамините от група "В"  водят до напълняване.

Кеф, кеф,.........мама ми изпрати колетче с зайче newsm08, аз от утре пак започвам П дни, и вече знам на какво ще съм в събота newsm47

PS: Попитах и сама си отговарям. Смело започвам да го пия и аз. Ето какво намерих: вит. В6

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 17:30 от skarlet71

# 535

Дали при консумация на ...... не трябва да се намалят другите млечни, за да не надвишава дневната доза от 1 кг?  Joy Joy Joy

# 536
Тумбе  hahaha hahaha hahaha

Дали при консумация на ...... не трябва да се намалят другите млечни, за да не надвишава дневната доза от 1 кг?  Joy Joy Joy
Тц! Това си чист протеин.....Няма млечен състав Joy Joy Joy Joy
Ох...шА умрЪ!  Joy Joy Joy
скАРЛЕТ...НапраУ мЪ умря тука да сЪ хиля..... Joy Joy Joy Joy

# 537
ох, стига hahaha hahaha hahaha

И да ви се оплача, в отчетната ни по градовете една мама, също кърмачка, тръгнала да прави 90- дневната. Посъветвах я да не прави нея, а да почне олекотената на Дюкан. Леле  веднага ме нападнаха, че това била най- вредната диета и съм си морила детето с нея #Cussing out Ей, писна ми. Аз не виждам нищо вредно в олекотената версия. Сега даже ям и по- здравословно от преди според мен, ама иди им обеснявай

# 538
  • София
Ах вие, само глупости са ви в главите hahaha Joy hahaha. За отчет не влизате, ама пикантерия ли е - първи сте на клона Mr. Green.
Скарлетsmile3532
Мастърче, Зоритка, Цвети, Тумбе, Тони Heart Eyes Hug

# 539
Ах вие, само глупости са ви в главите hahaha Joy hahaha. За отчет не влизате, ама пикантерия ли е - първи сте на клона Mr. Green.
Скарлет -  smile3532
Мастърче, Зоритка, Цвети, Тумбе, Тони Heart Eyes Hug
Ам'чИ Истествено...То нали от Дюкан се оглупявало.... Joy.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green То иначе кво остава ...Да се заровим в битовизми ли? hahaha
Така майтап като има всичко друго върви.... Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт