За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 094
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Azalita Embarassedмерси за посрещането
тегло  Embarassed 112 височина 167 искам да стана 60 ако е възможно Rolling Eyes
напазарувах си да ама сега още се ориентирам какво мога да си готвя
днес карах само на пилешки паржоли,че друго неми идва наум Embarassed
а що се отнася до ударната незнам дали яе може да направя 10 дни,все пак имам доста да свалям

# 556
Azalita .... а що се отнася до ударната незнам дали яе може да направя 10 дни,все пак имам доста да свалям

НЕ!!! Излишно натоварване на организма се получава....И не се ограничавай само с един вид храни,защото от това зависи хем да отслабваш хем да ти е вкусно и разнообразно,а и не на последно място да си зареждаш организма с различни витамини,минерали и т.н. ,които се съдържат в различните храни.....Вкоято и ще да си фаза-четеш за нея от първата страница кое е позволено и комбинираш от всичко.....Успех!

# 557
Добра вечер  Hug
 Joy Joy Joy ще ме уморите, още се смея Joy Joy Joy
skarlet71  Hug

Аз забравих, че днес ми е месечинката, първата от третия сезон на диетата  Crazy
рекапитулацията е в линийката, друго не съм си мерила, т. е. сигурни -5 кг. за месец. Мисля, че е нормално.
А и съм се захванала да си направя албум да се покажа. Blush Само искам първо да си намеря едни стари снимки и от преди новата ера  Mr. Green и ще е готов Laughing

brujas Hug добре дошла. Ти си сега както аз бях в началото. Като започнах първия път /сега съм на поправителен, защото ми е слаб ангелът  Embarassed/ бях 110, а съм висока 168. 60 е постижима цел, но дали ще успееш да ги задържиш? Направи си калкулатора, в първия пост е. Всъщност го прочети добре първия пост, няколко пъти даже. В ударната можеш да хапваш и яйца, млечни /общо до 1 кг. извара, кисело и прясно мляко, като прясно да е до 250 мл. на ден/, дреболии пилешки, риба и морски дарове всякакви. И всичко приготвено без мазнина на сух тиган или скара. Можеш да пиеш всякакви напитки без захар и без естествени плодови съставки. Разнообразявай си менюто, само на пържоли не става. И пий много вода, поне 1,5-2 литра на ден. Вземи си и овесени трици /не ядки/ и от тях яж по 3 с.л. на ден, но те се приемат с много вода задължително /виж има рецепти за тях/. Пий кафе, чай. А за продължителността на първата фаза - мисля, че повече от 7 дни не ти трябват. Аз бих направила 6, и на седмия ако няма минус в кантара минавам във втора или карам още един протеинов и от 8мия ден във втора. Ще се справиш, само бъди постоянна и стриктна  Hug

TheNMaster ме изпреварила Hug

# 558
Azalita TheNMaster благодаря ви
всичко изчетох няколко пъти ама нали ми е за първи път и за първи ден и затова се лутам така още
ама от утре ще се старая да си спазвам всичко както трябва, и калкулатора ще ползвам мерси.
и днес несъм яла трици но от утре почвам,а дали мога да смеля триците на брашно и да си замеся хлебче с него и дали е позволено да се ползва мая?
Много сте мили и чаровни и гледам се и веселите Simple Smileмного гот Grinning

# 559
brujas и аз съм нова във форума. Моят съвет е да прочетеш книгата като за начало. Така ще разбереш начините как да запазиш вече постигнатото тегло. А това е може би най-трудното мен ако питаш. Няма да е зле да изчислиш с калкулатора на Дюкан. Аз съм висока 168 см. Като почнах диетата бях 72,250 кг. Имам претенции да стана 60 кг. Но калкулатора ми пресече мераците. Според него мога да стана 64. Аз обаче винаги съм била тъпа и упорита, така че бих се пробвала да стана 60 въпреки всичко. Embarassed Разнообразявай се, че иначе бързо ще ти писне. Тук има страхотни рецепти. Момичетата са много готини и винаги насърчават. Разглеждай албумите им и ще разбереш, че всичко е възможно.

# 560
Можеш да смелиш триците, но дневната дажба е 3 с.л. и идеята е да не се надвишава, независимо в какво ги слагаш. То хлебче няма да стане, но става нещо като палачинка, като добавиш към тях 2-3 яйца, 3 с.л. кис. мляко може и извара и печеш върху хартия за печене. 

# 561
...дали мога да смеля триците на брашно и да си замеся хлебче с него и дали е позволено да се ползва мая?
Аз си правя нещо като питка и без да меля триците, с бакпулвер. Получава се доста добре, чак едва се сдържам да не си превиша дозата трици за деня.

... Аз съм висока 168 см. Като почнах диетата бях 72,250 кг. Имам претенции да стана 60 кг. Но калкулатора ми пресече мераците. Според него мога да стана 64. Аз обаче винаги съм била тъпа и упорита, така че бих се пробвала да стана 60 въпреки всичко. Embarassed
Това все едно аз съм го писала. Единствената разлика е, че стартирах от 89 килограма.

# 562
(не)Обикновена
Azalita
veroni76
леле момичета много сте мили чак ми става неудобно Embarassed
благодаря много за съветите    bouquet hug

желая ви лека вечер и сладки сънища  smile3524

# 563
  • София :(
         Добра ви вечер  Hug
     Разбрах защо ума ми е бил на работа - нямало достатъчно мръвка за утре  hahaha Ма к`во ми пука, в къщи има  Wink
      Jule , добре звучи минюто ти,  остава тогава да не ядеш достатъчно  newsm78 Само това за кафето и чая не ми хареса - помня, имаше веднъж спор дали те трябва да се включват в количеството течности за деня или се брои само количеството чиста вода... А, видя ли - важното е да си упорита  Peace
      veroni76 , тя твоята програма амен като моята - дрънка досадника, скачам, паля цгара, пишкам, зареждам кафемашината и докато тече кайвето аз яхам кантарЯ, ама поне три път и и на различни места, ама барабар с "мижамата", нея я приспадам от показанията - 800 гр зимните, 400 гр летните - проверено е  Peace После пред компа с чаша горещо кафе... И за кожата да ти кажа - същата е както когато бях 65 кила преди... 20 години, че даже и по-стегната, щом бюста ми, който никога не е бил особено стегнат, се "напърчи"  hahaha А с ноктите си мога да сваля мазилката от средно голяма стая без поражения върху тях  Wink Само един дефект забелязвам, ама не го преписвам на режима, по-скоро на козметиката, много пърхут съм си завъдила, много нещо  ooooh!
       skarlet71 , преди да оплюеш Кантарев му смени батериите, че като са на умирГане правят такива номера. И да ти река и аз, след цял ден хилене - не е баш режимна спермата, така че... не прекалявай  Wink Дет казва Tumba_lumbaHeart Eyes, по-добре я ползвай за маска  Wink Ама... аз предпочитам да е от "техник на повикване"...  Rolling Eyes hahaha
      envia , maia_at , не се стягайте толкова, секса е нещо съвсем естествено и повлиява доста добре отслабването, осбено ако е качествен  Wink
      ANNAFACE , ти пък какво се втелясваш толкова, нали си в трета - броиш го за гала и си готова  Joy
     zorita , тихите води са най-дълбоки  Wink
     grax , я марш бързо да се обзаведеш с Кантарев, каква е тая диета без първата любов  Thinking
      teo_p , и ти на шопинг за канатар  Naughty Ма какви сте такива бе - ще ставате мацки, пък най-важния атрибут прескачате  ooooh!
      мрЪнмот , ще ти кажа аз хубаво  #2gunfire Кое му е хубавато!? Свали сумати кила, въпреки че те съскахме тук в несвяст и сега какво - отново на режима  ooooh!
      veronic , 90 дневната не е лоша, колежката свали с нея десетина килца, ама тя е несериозна - свали ги за 50 - 60 дни и пусна прасето, сега реве, че гащите и отеснели, ама се жалва всеки ден, че порцията на обяд и била малка. Ми не става така - не може хем да гъчиш като невидял брашна и мазнотии, хем да си слаб и красив, ама... въпрос на лично мнение  Peace
       blue sky , моля, моля... Аз съм си тук всеки ден, като на разисване в полицията  hahaha
      иланг - иланг , аз в събота сготвих такова количество - изхраних двама мъже и себе си два дни и ... остана, сега ще изхвърлям   Blush А най ме е яд да хвърлям режимна храна  #Cussing out
      Evidence , успешна трета  Peace
      Gardenia Peace
      tonnny_bg , и аз правя два П дни и не съм вкарала още всички храни за трета, ама страх лозе пази, душо, че ако се оттърва и взема да ги връщам тия 45 кила...
      Elileni , сърдита съм, край  Crossing Arms Аз едно 25 години свалих, а ти ще правиш комплименти на desitka* дето е свалила само 10 години, че е и по-малка от мен...   Wink
       Monroe , приеми съболезнованията ми, но и съвета ми - гледай филосфски на нещата - смърта е естествения край на всеки живот и  може би, някъде там, близките ни са по-спокойни, по-щастливи и по- доволни  Rolling Eyes И може би нашите усмивки в този свят и успехите ни, ги правят още по-щастливи  Peace
      brujas , приемаме и още как, но с още по-голямо удоволствие ако са мотивирани, образовани и решени да успеят  Peace За инфото май вече са те питали...  Аз пък да ти кажа - ударна 5, максимум 7 дни, но и това е излишно натоварване на организма. И си прави разнообразни и вкусни режимни гозби, иначе скоро ще ти дотежи и ще вдигнеш ръце, а е толкова лесно да отслабваш с удоволствие... Маята няма да има ефект, по-добре ползвай сода или бакпулвер, но тогава не се налаг да мелиш триците, аз си правя "хлебче" така - 2-3 яйца, зависи от размера, извара, 18 с.л. трици, подправки на вкус, 1/3 пакетче бакпулвер и ако се налага малко кисело или прясно мряко, пека върху хартия на вентилатор и иам "филийки" за цялата седмица.
      Azalita , оздравявате ли вече  Hug
      TheNMaster , стига се обажда като жаба от манерка, пъкни на една среща да те нагмеча, че ти забавих физиомурията и ако те срещна може и да те подмина  Hug
      Medlar , чудя се... дали да ти честитя месечинката или да те нашльокам с тиганЯ... Ама нейсе, честита месечинка   bouquet
      Да му се не види - един ден съм откачила и от мъж, и от работа и какво - дремя си пред компютъра, вместо да топя килца със най- стария "спорт" на света  ooooh! Резил!
      То тогава... освен да раздавам козинките и да се капичвам да спя... какво друго ми остава  Thinking
            Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug  Hug Hug

# 564
mimensita един тиган профилактично мога да понеса, сано не зная за кое ще е по-напред, за това, че забравих за месечинката или, че ми е първа за трети път  Blush ooooh! newsm78 Peace  bouquet

Лека нощ дами  Hug

# 565
Такааа,гледам не сте скучали .Аз се наиграх,изкъпах се и отивам да се хоризонтирвам ,че мъжо заспива тука ,пък ако легнем двамата на спалнята и може и да не спя  #Crazy.Като пусне картечниците ,отиде ми съня.Уфф и гривна за хъркането му осигурих и не я слага ами ме тормози да му слушам ариите. ooooh! newsm78

Пожелавам ви лека ,отслабваща и спокойна нощ и утре много щастливи муцунки да има . Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 566
хе хе, Тони.Аз реших, че няма да спиш от друго, ти пък от хъркане Wink

# 567

ANNAFACE , ти пък какво се втелясваш толкова, нали си в трета - броиш го за гала и си готова  Joy

Ами Мимс гала, гала...ама 1 път седмично...мъжо хич няма да е доволен...пък и ситуацията с 5 дена в месеца, един след друг......голямо оГалване ще стане.... Joy Joy Joy Joy

Важното, че се оказах права - има фруктоза - значи не става за режима, или който иска да рискува да се наблюдава hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 568
  • София :(

Ами Мимс гала, гала...ама 1 път седмично...мъжо хич няма да е доволен...пък и ситуацията с 5 дена в месеца, един след друг......голямо оГалване ще стане.... Joy Joy Joy Joy

Важното, че се оказах права - има фруктоза - значи не става за режима, или който иска да рискува да се наблюдава hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, ти пък сега - шест дни традиционно и само веднъж седмично екстри  hahaha Добре и за теб, и за него  Wink

# 569
    мрЪнмот , ще ти кажа аз хубаво  #2gunfire Кое му е хубавато!? Свали сумати кила, въпреки че те съскахме тук в несвяст и сега какво - отново на режима  ooooh!

Eми айде де...  Animal Pig този път няма да повторя грешката си, защото трети път няма да мога да се подложа на диетата на Дюкан, а определено тя е единствената, на която се доверявам  ooooh!  Embarassed

Успех и на другите, които са се заели с не леката задача да преборят килограмите  Wink  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт