За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 087
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Аз тез протеини хич не ги гледам ,че после не отговарям за себе си . Flutter Joy Joy Joy
Момичета ,благодаря ви за пожеланията!  bouquet
Мимс,иланг-иланг  Hug Hug

gercholi,и от двете е .Т.е. и захранването ,и МЦ-то.А и 500гр за 3 фаза изобщо не е фатално.Гледай да не са 3,500. Joy

# 586
Мимс, мерси, че питаш Hug Минахме острата фаза и сега се надкашляме, то това ще продължи сигур още седмица Tired Гюрлето в главата ми бие надясно днес, но ще мине....

Пу, за мене момъкът с въжето Mr. Green

Гадната луна не ми даде да спя, но днес пак видях 62 Flutter Сега имам 2 П дни та дано ги стабилна Whistling

Иланг-иланг Hug

Тони, честита годишнина и още много много успешни  Laughing
 gercholi според мен е нормално да си +1 кило, щом чакаш цикъл. Някои мацки качват 2-3 кила в трета, други свалят - зависи от човека Wink Ако си под калкулатора, е нормално да качиш, също.

# 587
Здравейте момичета Hug Hug Hug
Ей да не ви остави малко човек изписали сте света,виждам и голям смях е падало а както знаем от смеха се слабее Joy Joy Joy
Така сега отчет килограми стабилни малко силно казано но +-1кг.няма да правим проблем сега я Whistling
Бургаски сладЮранки ние срещичка няма ли да си спретнем домъчня ми да знаете newsm78 Hug

Сега ви  пожелавам лек и усмихнат ден  bouquet

# 588
Hello  smile3558 smile3558 smile3558 yesyes yesyes yesyes

миле-на, ти къде се загуби бе жена? Тъкмо днес мислех да свиря аларма, че те няма. Да се явяваш често често тука на отчет, нали знаеш, че форума е важен за поддържане на фигурата Simple Smile
tonnny_bg, честита ти Дюканска годишнина и от мен бонбонка Simple Smile Визията е страхотна верно е, поздравления за което!   bouquet
Evidence, честито ти влизане в III фаза! Внимателската там, знаеш приказката на чичо Дюкан за вулкана дето седим на него след отслабване... Успех и дано запазиш тази свежа визия с която си се сдобила. Много си променена наистина, изглеждаш страхотно!   bouquet
veroni76, гледам питала си за евентуални вреди/ползи от режима... Според мен ползите са 98%, вредите 2% приблизително Simple Smile Като вреда отчитам разбира се честата смяна на гардеробните попълнения, ама то това се отразява на бюджета не пряко върху нас Simple Smile Другия 1% е негативното отношение на разни хора към режима, което е породено от неинформираност в почти 100% от случаите. А това се отразява до някъде на мотивацията на някои. За кожа, нокти, коса, кости - лично аз проблеми с тези неща имах преди да се запозная с режима на Дюкан, сега са редуцирани до минимум. Косопад имам само в нормалните граници при смяна на сезоните. И да, въпреки че Дюкан казва че не е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, а само препоръчително да се пият витамини, личното ми мнение е, че ТРЯБВА. Особено за тези, на които им се налага да са доста дълго време във II фаза. Четох назад в старите теми и момичетата са го коментирали това, че след доста дълъг период на драстично намаляване на мазнини и въглехидрати се наблюдава намаляване на костната плътност, което всички знаем до какво води. Именно за това по-добре да не допускаме да се стига до там. Едни хубави комбинирани витамини + Калмацин ще ни спестят много бъдещи проблеми.
Някой беше питал дали триците могат да се смелят на брашно. Могат разбира се, но трябва да се приемат и нормални (несмляни). Ето цитат на Lucie:
Цитат
Цитат на: Lucie в Ср., 05 Ноем. 2008, 14:48
Прочетох нещо интересно в книгата за триците, сигурно го знаете но ми се струва важно да го споделя с вас :
- колкото по-едро смляни са триците, толкова е по-добър очистващият им ефект. Поради факта, че по ситното смилане унищожавало влакнините им по дължина ...
- яденето на триците (на кекс, палачинка или с мляко) задължително трябва да се комбинира с голямо количество вода, поето със същото хранене - тогава ефектът им бил най-голям, защото 1 суп лъжица трици набъбва до 300 гр от водата и тази маса служи като "смазка" за перисталтиката
Elileni, ти къде ходиш ка'т те няма а? Много рядко се явяваш, я по-честичко Simple Smile Аз "морските" ги дебна да знаеш, нали и аз съм морско чедо  Simple Smile
skarlet71, заради теб девойко имам мускулна треска от смях! Свекито кой знае кво си е помислила като слуша няколко часа цвилене хахаха  Joy Joy Joy
Ох много писах бе тц тц, я да спирам (за сега), че чаршафа се развя много нещо. Хайде муцунки, после ще се включа пак да метна някой от моите любими петъчни протеини, че днес е и пълноЛудие...голямо отслабване ще пада!  Hug

ПП: Абе хора какво става с Тедката, Нимоуе, Мис Марпъл? Никакви не са се явявали скоро...

# 589
  • Лутаща се
Аз си забравих Дюканската годишнина пък. newsm78
На 16.02. направихме 2г на режима.
Отчета е 23 свалени килограми и засега 20 задържани,с които ту се боря,ту не ги забелязвам.Но,Слава Богу,се чувствам добре. Heart Eyes Обиколките се стопиха,визията е съвсем нова,дрехите -по-фешън. Joy Joy Конкуренция на щерката съм вече. Joy
Честита годишнина, Тони! Да продължаваш да се чувстваш добре, пък трите кила ги топи с "протеинчетата" на Мимс, или със собствени  newsm62 Нещо така като снимков материЯл? А?  Rolling Eyes
Ей, Мимс, покапах си клавиатурата, баси тоя вторичкия, малиииииии, да ми падне  smile3508   
Новият Кантарев се държи супер. Тази сутрин ми показа 69.100    ukliam1, това си е почти кило надолу. И сигурно е вярно, щото се наложи да сложа колан, и то  с една дупка по-навътре от обичайното. Снощи докато вървях усетих как панталонът ми се свлича от задника, гадината. Mr. Green  Талията ми се върна и паласките почти изчезнаха. newsm44   Толкова съм доволна, че направо пърхам! В страхотно настроение съм и си знам, че се дължи точно на подобрената визия. 
Забравих - дреболийките не са само от едно зайче. Родителите ми гледат зайци в къщи и като колят - колят по много. После се отделя - предни бутчета, задни бутчета и т.н., съответно и всичките там дробчета, сърца, бъбречета и т.н. се варят и режат на камара.
миле-на, баси, ти си гадже и половина, Евала!
becktin, клин клин избива - мускулна треска се лекува с движение. Избирай си протеин и почвай Simple Smile /избягвай фруктозата обаче хихи/

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 11:47 от skarlet71

# 590
  • на острова на мечтите
Отскоро сам потребител на бг мама. Регистрирах се, за да тарся помо6т за псориазис и после открих вас. Отна4ало бях ентусиаст, ама сега смятам да се откажа да пи6а. 4увстам се като попаднала на парти кадето не познавам никого и никой не ти обра6та внимание. Пожелавам на вси4ки успех, ама аз излизам  bouquet 

# 591
Още нещо да попитам....дюканки. Нормално ли е появата на запек, защото при мен този проблем е от няколко дни....и не знам какво да направя. Дали да пия нещо...

# 592
  • София
Момичета чета ви постоянно,но не могааа да трая повече азз!!!! спукахте ме от смях..ама толкова не съм се смяла от месеци.....

Като бивша Дюканка искам да поздравя всички онези,които стигнаха до край!!! Аз не можах  Embarassed ,но от понеделник започвам поправката и този път напълно стриктна!!! Остана да си снабдя   Кантарев ,хладилника е режимен отвсякъде ...  Hug Hug

Лек и отслабващ  ден момичета и от понеделник съм с ВАС ОТНОВО!!!СТРАХОТНИ СТЕ ВСИЧКИ...КУПОНА ЩЕ Е НА 6 КАКТО ПРЕДИ  Hug Hug  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 593
  • Лутаща се
Отскоро сам потребител на бг мама. Регистрирах се, за да тарся помо6т за псориазис и после открих вас. Отна4ало бях ентусиаст, ама сега смятам да се откажа да пи6а. 4увстам се като попаднала на парти кадето не познавам никого и никой не ти обра6та внимание. Пожелавам на вси4ки успех, ама аз излизам  bouquet 
danilu, не се отказвай толкова лесно.  newsm10  Всяко начало на нови контакти е трудно. Нужно е време, за да се опознаят хората. Особено във форум! Тук я няма визуалната комуникация, няма го директният контакт. Ще се получи, поне чети, та да видиш, че имаш отговор.
А успя ли да намериш решение на проблема с псориазиса? Съпругът ми от години страда от това, определено си е проблем.
gercholi , аз винаги съм си решавала този проблем с цигара. Но сега вече и тя не помага кой знае колко. Нормално е да го има запека. Доста е писано по този въпрос по-напред в темите. За някакъв "хуск" говореха, че има ефект. Аз започнах да пия зелен чай.

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 11:55 от skarlet71

# 594
Привет Герчо появата на запек съпътства този режим така че е напълно нормално но не е за пренебрегване пробвай с топла вода на гладно трици с прясно мляко и после пак топла вода момичета тук си решават проблема и с хуск общото мнение е че са много доволни също накиснато ленено семе пие се само водата или чайчета за разхлабване някакви
Данилу ти от какво се оплакваш включваш се в партито и ти а ако искаш съвет или питаш нещо конкретно винаги ще получиш поне няколко отговора гарантирано
Десислава успех с втория път дано този път да доведеш нещата до успешен край като ти видях аватара се сетих за Дорчестър и тя е от Пловдив но много отдавна изчезна
Хубав и усмихнат петъчен ден

# 595
  • sofia
danilu,ако имаш нужда от помощ,можеш да си я намериш и сама като просто си четеш тихичко и кротичко,без да се обаждаш,точно като мен.

# 596
  • Лутаща се
danilu,ако имаш нужда от помощ,можеш да си я намериш и сама като просто си четеш тихичко и кротичко,без да се обаждаш,точно като мен.
А защо бе мацка /извинявай ама аватарът ти с тези големи котешки очи ме накара да те нарека така/ не се обаждаш? Хич ли нямаш питанки?

# 597
  • sofia
виж ми публикациите,имах и питанки и идеи,и т.н. но в повечето случаи няма никакъв смисъл да се обаждам.Нещо от сорта-теб поне двама те питаха за паролата на албума ти,мислех и аз да те питам,защото няма как да го разгледаме без нея,ама ти или не четеш всички постове до края,или е само за избрани хора,ама това не го приемай като причина сега да се ядосваш и да започваме спор,който хич не ми се почва,все ми е тая.Просто давам пример защо се отдръпваме.Айде отивам си на балкона

# 598
  • София
maia_at Благодаря от сърце.... родих 121 и с Дюкан станах 85.... отпуснах му края и ето година и половина по късно отново с вас!!! стартирам с 85...не съм мръдналааа и дано го доведа до 65  Whistling Whistling Crazy

# 599
Благодаря за посрещането, записха си думичките за обезмаслен и нискомаслен  Simple Smile , довечера ще издирвам какаото, все ще открия нейде.

Добре дошли и от мен на всички нови и завърнали се  Hug

О, и забравих да изкажа възхищението си от рулото с крем на Тумба-Лумба, не знам как съм изкарала предния път без него - страхотно е. Направих си крема с есенция портокал и не мога да спра да ям! Днес ми е втори П ден, да видим какво ще готвя.

Общи условия

Активация на акаунт