За отслабване ни е любим Дюканският режим - 245

• 32 049
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
ШЪ полудея!!!!!! #Crazy
След адмирациите за моите нови 77 кила , сега съм +2!!!!!Това е ненормално....една седмица си държах  плътно килцата и вчера +1....днес + още един Shocked.Тоя оргаметрил явно ми е..а мамата (извинете за израза  ). Трябва утре да ми дойде, ама 2 кила са прекалено много дори за вода....така се бях подкефила...
нИ сЪ шашкай толкоз де.... Hug Hug Hug Hug
Да се пукнеш през гърба не можешда трупнеш 2 кила в маса за два дена.....Няма страшно! Кат ти "цъфне" и ще се нормализират нещата.....И аз около цикъл качвам,но после се "отводнявам"  Mr. Green
smile3532 Искрено ме разсмя....благодаря ти....то е ясно, че не може да е сланина, ама аз се надявах 75 да видя, пък то нагоре ша ми скача...
Необикновена,  сакън....нИдей....ако преместиш линийката нагоре сигурно ще стана 83 кила утре...квато съм ФЦа Crazy

# 661
Уфф,що ми е толкоз рядка оградата значи ?Да не си мълча ами на...да успокоявам .Айде стига толкоз .Ние със самочувствието един път обясняваме ,Нелси,пък ти като нямаш уши да чуеш-ти си знаеш. Whistling Whistling Whistling

monnnn,пиеш оргаметрил,чакаш цикъл ...сигурно и апетит имаш ами нормално да турнеш нещо отгоре,ама то си пада после.Спокич. Hug
veru6kaa,ти ако караш още само на яйца,мляко и шунка нея въобще я задрасквам,щото хич не се препоръчва ,ама в скоро време ще се отвратиш от режима и няма да ти се яде нищо.Прочети на първа страница на тази тема разрешените меса и си готви.Ако не готвиш ,няма да издържиш дълго,а режима е продължителен.Можеш ли ,примерно,1г да ядеш само яйца,мляко и шунка?Аз не бих издържала.Още на първата седмица и ще го прецакам отвсякъде. Whistling

Аз хапнах варени бутчета и си бърках кисело мляко с извара и подсладител.
Пак да кажа ,че съм в 4 фаза и днес използвам луната за протеиновия си ден.
Не се препоръчва за 2 фаза съобразяването с луната. Peace

# 662
becktin, честно казано аз за втори път  си купих днес пуешка шунка. Ям разнообразно- бяло пилешко месо, риба, извара, дробчета и сърца и т. н. Само ме е яд, че уж Варна голям град, пък никъде на намирам телешко месо. Навсякъде свинско. Вярно, че една приятелка отслабна с 10 кг. за два месеца, като е яла всеки ден по 2 свински пръжоли. Но аз не смея да ям свинско, нали не бива. Честно дори не смея да си направя палачинки или бисквити с овесени трици. Ям ги сутрин с мляко или вода. И кола лайт не съм пила. За млакото прекалявах- по 2 чаши на ден или по кофичка кисело, или и двете заедно. Но като сметна са под или около 1 л. Та задържането и лекото покачване го отдавам на цикъла

# 663
tumba_lumba Hug правих от твойте мини ролца с крем,ама се изложих тотално Embarassed
тази доза дето си я дала за блата за рулото я направих дубъл,че хем чета във форума хем и рецептата Laughing,та стана май добро на вкус ама на вид немога да опиша.едвам го навих ,че стана едно дебело тлъсто руло hahaha.еми то така се учи опит грешка  Joyама ще си го изям няма да ми се упре.

леле тумбе несе сдържах и го опитах токущо ама то е меко казано разкош,утре със кафето ще се напапкам наволя Hug Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 фев 2011, 20:31 от grax

# 664
Здравейте мили Дюканки!
И аз съм от новите,заедно с мен започна и мъжа ми,а утре започва и една наша служителка.
Началото беше на 11.02,правихме 7 дни П и днес е първия ПЗ.Свалени близо 3 кг.
От мен леко слабеене. newsm51

# 665
  • София :(
   Добра ви вечер  Hug
      Добре сте си пописали днес, да видим сега какъв чаршаф ще стъкмя и аз  Wink
      gercholi , аз нещо ли не схванах или ти неясно си писала... Колко време беше във втора фаза? И каква ти е схемата за трета? Какви храни си вкарала за тези два дни?... Аз по отношение на проблемите с тоалетната съм миропомазана - 10 минути след първото кафе съм се отчела там, обаче... вземай мерки  Peace
      tonnny_bg , к`во толкоз - най-много да затвориш магазина без време  hahaha Я не се ядосвай, който иска чете и мисли, и отслабва, който не... - мрънка, сърди се и си ходи дебел и гладен. Хапвай си и си свиркай  Wink
      миле-на , къде се беше покрила ти, а ?
      skarlet71 , много е готино това с панталоните, аз още помня моите като взеха да ми се петлаят в краката - чак не вървах, че се случва с мен  Rolling Eyes
      danilu , при нас вниманието се печели, не се получава даром, че за две години и половина знаеш ли колко такова тънкообидчиви минаха през гемата... Е, и аз вече им изгубих броя, ама всеки сам си прави избора  Peace
      desislava_87, как без Кантарев, бе, девойко... Че той трябва да е на първо място. По-добре се спри на 5 дни ударана, установена е, че от повече полза няма.
       Elileni , да знаЙш - дебна те и чакам сгоден момент  hahaha Hug
       grax , дрънкат се `щото баш в петък по обед останаха без "протеини"  Joy Аз бих те посъветвала да я забравиш съвсем, може и да е без захар, ама кой знае какви други "хубавини" има в нея...
       (не)Обикновена, ако трЕбЕ и от плът и кръв ще ги намерим, колко му е  Wink Ама по-добре по-рядко да ни трябва "спасителния отряд"  Peace
       TheNMaster ,  Hug Heart Eyes А на мрЪнмот и предния път и трихме сол на главата, ама тя не се отказа, просто спря да пише.
       veroni76 ,  може и да си казвала, ама пуста амнезия... ако си някъде, където има повеччко дюканки - спрятай една среща и поне тези около теб ще ги познаваш и лично, а е доказано - след среща се сваля  Peace
       мрЪнмот , де да беше салам... Водичка е, ама и до салама ще стигнеш де... То това с камерата лесно се урежда - сядаш по-далечко и се вижда даже покрай теб  Wink
       Сисссс , чакай да те намаччкам и нацелувам  Hug Heart Eyes Hug, че да не хукнете пак с desitka* към Хага ли беше, към Страсбург ли...  Joy
        desitka*, я дя те издам аз пред строя  Wink  newsm59 на принцеса Маги, да е жива, здрава, много, много усмихната и много да ви радва  Hug  bouquet
        NeBuLa Klio , ама си траеш и не ги споделяш методите, а!? Де ... тиган де...
        бяла лястовица , добре дошла при нас! Хапвай си млечните, но ако питаш мен - наблегни на изварата. И не се чуди - след толкова бърза смяна на режими е нормално организма ти да ес ошашка, дай му малко време да се адаптира и нещата ще тръгнат  Peace А на салатите, аз поне, задължително слагам кисело мляко, защото витамините все пак са мастноразтворими повечето, а 2% мазнини в моето мляко поне част от тях ще се усвоят.
        monnnn , не се шашкай, ще си отидат като ланшния сняг, с поне още 2 покрай тях  Peace
        veru6kaa , добре дошла и на теб! Много, много, колко да е много - повече от килограм млечни на ден не се позволяват... Ама с тия шунки... няма да свалиш. А пилето можеш да си го приготвиш по толкова много начини, че даже да не разбереш, че е пиле, освен това има дреболии, риба, морски дарове, телешко, заешко, пуешко... Разковничето е в разнообразното и вкусно хапване  Peace
        mmmshushy80 , ти до кога ще пиеш само преди среща, а!?  Heart Eyes
        becktin , метни на сам едно кремче, че се покапах   Yum
        gardenia1979 , ха добре сте дошли, всичките! Я дай повечко инфо - кой от къде тръгва, на къде се е запътил... Калкулатора какво рече...
       Ей, пописах си тази вечер и сега се чудя... да споделя ли с вас вечерната си порция "протеинчета" или само да ви раздам козинките...

ама хайде, нали сме от една парада... ще получите и двете  Wink
            Лека, мека, палава, розова и режимна нощ  Hug Hug Hug

# 666
леле mimensitaот къде ги намираш тези протеини,божееееееее направо ми настръхва косъма #Crazy #Crazy #Crazy еле този първия,зараД него съм готова цял живоТ дюканка да бъда Heart Eyes,а козинките са страхотни ама тях ги предпочитам за ПЗ дните Grinning

# 667
  • София :(
        grax , да не си посмяла да ядеш кожухчетата задушени със зеленчуци  Naughty Умрях тА, да знаеш  Crossing Arms

# 668
  • Лутаща се
becktin, как можа?  Shocked Знаеш ли сега как ми се прияде кремче. Чак се позамислих дали да не прескоча до кухнята да си спретна едно.... newsm78
Ма направя ли го трябва да го ям, пък съм се престарала с дюканските манджи, имам за поне три дни напред. Но си копнах рецептата, да знаеш  Grinning
desitka*, честит рожден ден на щерка ти! Да ти е жива и здрава!
мрЪнмот , нахилих се добре с твоя коментар за камерата  Joy hahaha Гледам търновка си. Може да спретнем някое кафенце. Дъщеря ми явно е твой набор, но обещавам, няма да имам поведение на майка  Mr. Green
Тумбе, издъних се с твоето рулце. Получи се грозна, смачкана, навита палачинка. Но то пък никога не ме е бивало с рулата  #2gunfire

Аз май вдигам температура. Как се справяте с диетата и успоредното вземане на лекарства?

# 669
  мрЪнмот , де да беше салам... Водичка е, ама и до салама ще стигнеш де... То това с камерата лесно се урежда - сядаш по-далечко и се вижда даже покрай теб  Wink

Хахаха, под салам имах предвид "сланина"  Laughing Да бе.. днес за първи път изпих около 2л вода, но определено с много зор  Confused А за камерата си беше в кръга на майтапа, просто исках да ви покажа мащабите на моите размери и желанията ми за намаляването им  Embarassed Cry

мрЪнмот , нахилих се добре с твоя коментар за камерата  Joy hahaha Гледам търновка си. Може да спретнем някое кафенце. Дъщеря ми явно е твой набор, но обещавам, няма да имам поведение на майка  Mr. Green

Не съм от Търново, но уча там и прекарвам 2/3 от времето си там, така че когато и да кажеш, винаги съм ЗА едно дюканско кафе  Wink И дано нямаш поведение на майка, че амааааан  Naughty Mr. Green
 newsm51 за всички дюканки

# 670
Мацки, аз ви послушах и си хапнах за вечеря риба тон с първата порция зеленчуци - чери домати и краставица !  bowuu

Как ви се вижда яденето ми за днес ?

З - пропуснах
О - три бъркани яйца с 2 парчета дроб
В - 1 парче дроб, половин консерва риба тон, 6 чери домати и 8 кръгчета краставица (броя този път Mr. Green)

Водата още не съм я докарала до 3 литра ! Два литра има обаче  Wink.

# 671
        grax , да не си посмяла да ядеш кожухчетата задушени със зеленчуци  Naughty Умрях тА, да знаеш  Crossing Arms
Ама оУУУУУУУУУУУУ......гРАХЧЕТО пише за "другите"протеини бря!.... hahaha hahaha hahaha Я си свАли очилата да видиш.... Joy Joy Joy

Скарлетче......пият се Апове за сваляне на Т......По мой съвет - отивай да вземеш от аптеката РЕМАНТАДИН(антивирусно лекрство,много старо) и четеш листовката как се пие.....Да пресече вируса! Мен вече 3 пъти ме пресича от есента насам и все ефикасно НО като се вземе в началото.....Успех!(ако има нещо с което мога да помогна-пиши на ЛС)  Hug

# 672
mimensita небих посмяла прекалено са мили,само се шегувках Hug
skarlet71 станахме 2 със издънването на рулото Mr. Green

аз ще легна и ще бърша лиги и сополи по първото протеинче Blush
 да Ви пожелая прекрасна режимна нощ и сладки сънища Heart Eyes
TheNMaster Joy разбрахме се ние ама по втория начин Joy

# 673
Малеее,позволих си тоз път да отворя протеините на Мимс  #Crazy #Crazy .Аз май няма да спя  Joy Joy.Особено тия първите двама с татусите  Heart Eyes Heart Eyes Направо ми се разстроиха системите ,чак ме е яд че тез гости мойте не си отиват вече.Нал' сА разписаха ,ади да прибирам софрата вече  Joy Joy

skarlet71,за рулцето на Многоуважаваната от мен Тумбе  bowuu има една подробност.Навиваш го докато е топло още ,оставяш го малко така навито и после мажеш с крема.Аз го правих 3-4 пъти докат 'го докарам да има вид на изглед. Joy

# 674
  • София
mimensita кантарев още утре ще е на лице.... определено ще са 5 дни ударна..... но съм много объркана след това...до сега съм правила само 5/5,доста еднообразно но не знам...дали да не мина на 4/3  newsm78 newsm78 newsm78 5/5 имаше доста добро действие върху моето " стройно " тяло преди...

Общи условия

Активация на акаунт